sergeibatr
Iron
Babamdan uzunum yani 1 2 cm sakallarım çıkıyor ama seyrek yanaklarım da çıkıyor birde çenemin altında çıkıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Annemin boyu 156 babamın ise 169anne baba boy ne
Knk şimdi sen plaklar acıkmi kapalı mı kapanmaya yakınmı nerden bilek amkBabamdan uzunum yani 1 2 cm sakallarım çıkıyor ama seyrek yanaklarım da çıkıyor birde çenemin altında çıkıyor
overAnnemin boyu 156 babamın ise 169
16 yaşından sonra genel olarak erkeklerin ne kadar uzadığını sormaya çalışmıştım aslında birader el bilek röntgeni çektireceğim zatenKnk şimdi sen plaklar acıkmi kapalı mı kapanmaya yakınmı nerden bilek amkbazılarının plak 21de kapanıyor bazılarının 16 sonunda
ama ne kadar uzican belli babandan 2 3 cm uzunsan ve 4 6 aydır 1 milim dahi uzamadiysan plakların kapanmıştır ama uzaman hala devam ediyosane kadar uzicani kimse tahmin edemez kanka
![]()
belli olmaz uzarsin belki tek tukBabamdan uzunum yani 1 2 cm sakallarım çıkıyor ama seyrek yanaklarım da çıkıyor birde çenemin altında çıkıyor
hocam 177 olsak bile yeter ya yapacak bir şey yokover
daha uzamanın ihtimali tabi var ama en yüksek ihtimalle öğrenmek için sağ bileğimin x rayini çektirip büyüme plaklarına baktırBabamdan uzunum yani 1 2 cm sakallarım çıkıyor ama seyrek yanaklarım da çıkıyor birde çenemin altında çıkıyor
Annemin boyu 156 babamın ise 169
Kanka sen 6 ay içinde uzamadiysan hic cektirmene gerek yok kapanmıştır plakların zaten baba annenin boy potansiyelini almışsın babandandanda 3cm uzunmussun plaklar kapalıdır yani cok yüksek ihtimalle.16 yaşından sonra genel olarak erkeklerin ne kadar uzadığını sormaya çalışmıştım aslında birader el bilek röntgeni çektireceğim zaten
en fazla 21e kadar uzama ihtimali var16 yaşından sonra genel olarak erkeklerin ne kadar uzadığını sormaya çalışmıştım aslında birader el bilek röntgeni çektireceğim zaten
5cm tabanlık aşırı belli oluyorbelli olmaz uzarsin belki tek tuk
175 falan olursan 180 larplarsin buyuk tabanli ayakkabi giyip
6 ay içinde uzadım hocamKanka sen 6 ay içinde uzamadiysan hic cektirmene gerek yok kapanmıştır plakların zaten baba annenin boy potansiyelini almışsın babandandanda 3cm uzunmussun plaklar kapalıdır yani cok yüksek ihtimalle.
180 larplamaya gerek yok 175 olursam 178 larplarım 177 olursam 180 larplanır5cm tabanlık aşırı belli oluyor
oyle degil5cm tabanlık aşırı belli oluyor
dostum öncelikle 177 olman imkansız bunu bil180 larplamaya gerek yok 175 olursam 178 larplarım 177 olursam 180 larplanır
kızlar kısa olduğundan hiç anlamıyolar zaten boy moy 175ken 180 larplasan bile anlayacaklarını sanmamoyle degil
175'e kadar uzarsa 2-3cm tabanli ayakkabi aldiktan sonra 180e yakin zaten 180im der
Knk o zaman röntgen çektir açıksa dış faktörlere odaklan 175 Garantilersin hatta üstü bile olabilir ama röntgen çektirmeden tam belli olmaz belki son kez uzadın röntgen şart yani6 ay içinde uzadım hocam
erda başla acilBabamdan uzunum yani 1 2 cm sakallarım çıkıyor ama seyrek yanaklarım da çıkıyor birde çenemin altında çıkıyor
şükredin abi şükredin ben babamı hiçbir zaman dövemeyeceğim gerçeğiyle yaşıyorumAnnemin boyu 156 babamın ise 169
o nedenşükredin abi şükredin ben babamı hiçbir zaman dövemeyeceğim gerçeğiyle yaşıyorum
babamla 30 kilo 12 cm fark var aramızdao neden
sanmamBabamdan uzunum yani 1 2 cm sakallarım çıkıyor ama seyrek yanaklarım da çıkıyor birde çenemin altında çıkıyor
onemı yokAnnemin boyu 156 babamın ise 169
Kardeş, teoriye girmek yerine hastaneye gidip kemik yaşı baktırmaya ne dersin? Mesela ben öyle yaptımBabamdan uzunum yani 1 2 cm sakallarım çıkıyor ama seyrek yanaklarım da çıkıyor birde çenemin altında çıkıyor