blackpillruinedmyli
sensitive young gray
YARIN DIŞARI ÇIKICAM VE DİYETİMİ PATLATTIM ÇOK KÖTÜ SODYUM ALDIM ÖDEM TUTUCAM NASIL ENGELELYEBİLİRİM LÜTFEN YARDIM
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
abi tecrübeye dayalı gerçekYAV BLOAT COPE OLUM YETER LAN YETEEEEEEEER
sabah gitmeden erken kalk biraz kafein at sıcak duşa gir gua sha varsa yapYARIN DIŞARI ÇIKICAM VE DİYETİMİ PATLATTIM ÇOK KÖTÜ SODYUM ALDIM ÖDEM TUTUCAM NASIL ENGELELYEBİLİRİM LÜTFEN YARDIM
Değiştiriyo bu aradaya olm siz essssek misiniz kimse tipinizi bu kadar takmiyo yakisikliysan zaten yakisiklisib noemalsen normal cirkinsen cirkin bloat cok bisi degistirmicek birisi yuzune dimdik bakmadigi surece
aslında genel olarak haklı ama karşımda yüzüme tip tip bakacak biri olacağı için önemsiyorum yoksa günlük hayatta cidden farketmiyolarDeğiştiriyo bu arada
Evden çıkmadan baktım aynaya bide okuldan gelince baktım 5 kilo alıp vermişim gibiydi
Ben ediyorum benim etmem önemliaslında genel olarak haklı ama karşımda yüzüme tip tip bakacak biri olacağı için önemsiyorum yoksa günlük hayatta cidden farketmiyolar
aga 3 paket ballı hardallı gong yedim AMSKSDGSODPĞFIGHJSFOIGJHDĞSDIFHOGbloat fln cope yakışıklıysan yakışıklısın çirkinsen çirkinsin amk
bide bu kdar hızlı etkilemiyor bunlar aq akşamına yediğin şeyin etkisini yarın görmessin imkanı yok
bişi olmaz doesnt mattera
aga 3 paket ballı hardallı gong yedim AMSKSDGSODPĞFIGHJSFOIGJHDĞSDIFHOG
itachi line ile maxillanın alaka 0 amkbloat cok şey değiştiriyor maxillam recessed olmamasına rağmen bloatlıyken itachi linelar bile çıkıyor yüzüm puf cok kötü oluyor aynaya bakasım gelmiyor tek iyi yanı direk 0 uee gezebiliyom
aga bak bloatsız halim güncel mhtn @ascendantwill @wetwipes biliyor bloatlı lmtn fln oluyom amkcopeliyoz sadece yok bloat yok bf diye amk yakışıklı isen hep yakışıklısın ztn
13 14@blackpillruinedmyli sen kaç bfsin bide
belli bi bfden sonra bloat diye bir şey yok direkt ztn
Kendini ölümüne aç bırakırsa olmaz herhalde evetbelli bi bfden sonra bloat diye bir şey yok direkt ztn
nasıl 0 amk recessionla alakalı direkitachi line ile maxillanın alaka 0 amk
tmm olabilir sendede 3 gong yedin diye bişi olmaz yarına13 14
%2 bf düştün diye nası htn olcan amkaslında şöyle bi 12 11 yapsam htn ascendlerimde
knk itachi lines derken burnun yanındaki çizgileri mi diyon yukarıdakinasıl 0 amk recessionla alakalı direk
şu yanaklarım azcık daha gitse htnyim%2 bf düştün diye nası htn olcan amk
Hollow cheeks zaten varsa dahada olması çok bişey değiştirmezkişu yanaklarım azcık daha gitse htnyim
nasıl gitcek demeyin tecrübeye dayalı bi önceki diyetimden biliyorum biyerden sonra yüzüm aşırı çekmiştişu yanaklarım azcık daha gitse htnyim
hiç bir şey değişmicek amk 0 hatta neredyseaslında şöyle bi 12 11 yapsam htn ascendlerimde
yandan falanda kötü duruyorum bide göz altım falan topluyo birazHollow cheeks zaten varsa dahada olması çok bişey değiştirmezki
öbür güne etki edebilir bu arada su tutumu kısa süreli bişi zaten kısa sürede tutup atabiliyon yağ gibi değil ama 1-2 şey yedin diye kolay kolay olmaz su içio çiş yaosan yeterli oyle bi durumdatmm olabilir sendede 3 gong yedin diye bişi olmaz yarına
uzun süreli yapma sadece
ben ebesinin amı gibi bloatedim mesela genelde çünkü 5 gün fast food yiyom amk
@growthplatessss111 puffy değilmiyim biraz
Göz altını sabah buzla değiştiriyo bu arada cope değilyandan falanda kötü duruyorum bide göz altım falan topluyo biraz
knk yüzünü çok merak ettim atsana bana pmdenyandan falanda kötü duruyorum bide göz altım falan topluyo biraz
Buna inanan buna da inanırknk yüzünü çok merak ettim atsana bana pmden
yarma amkkkBuna inanan buna da inanır
View attachment 4833983
lan ben bu adamı rotten.comda görmüstüm nerden buldun sende mi ordaydınBuna inanan buna da inanır
View attachment 4833983
yav zor bir sey degil git lasix al boyle gunlerde kullanirsin 60 lira bir seyYARIN DIŞARI ÇIKICAM VE DİYETİMİ PATLATTIM ÇOK KÖTÜ SODYUM ALDIM ÖDEM TUTUCAM NASIL ENGELELYEBİLİRİM LÜTFEN YARDIM
hayır ben lazer depigment için kliniğe gitmiştim orda karşılaştık doktor dini sebeplerden heterokromi yapmadığından korkup yaptırmadım sonralan ben bu adamı rotten.comda görmüstüm nerden buldun sende mi ordaydın
reçeteli miyav zor bir sey degil git lasix al boyle gunlerde kullanirsin 60 lira bir sey
degil 60 kusur bir sey zatenreçeteli mi
okay sag olasindegil 60 kusur bir sey zaten
knk beni atmayın böyleBuna inanan buna da inanır
View attachment 4833983
True adam chadaga bak bloatsız halim güncel mhtn @ascendantwill @wetwipes biliyor bloatlı lmtn fln oluyom amk
E belki birinin ortalama gözleri ama Chad çenesi var nerden bilecen ödem atmadanView attachment 4842929 mesela bu adam iki türlüde yakışıklı. demek ki bizdeki tek sorun ödem değil amk
Bu kadar olmuyo zaten ödem amk yag olur olsa bu kadarView attachment 4842929 mesela bu adam iki türlüde yakışıklı. demek ki bizdeki tek sorun ödem değil amk
benim en iyi noktam cheeklerim olduhunicin kaybolunca bi mala doniylrumView attachment 4842929 mesela bu adam iki türlüde yakışıklı. demek ki bizdeki tek sorun ödem değil amk