sabahın 6sında kalkıp maç izleyen var mı cidden

googlegemini

googlegemini

Iron
birde işe yaramaz türklerin maçını
1781722643085

düşünsene asgari ücrete çalışıyon ya da her ne boksa yıllık kazancın 50k doları geçmiyor iki topa vurup milyon dolarları cukkalayan adamları izliyon sabahın köründe üzülüyon falan bide kombine ve bilet falan alanlar var onlar ayrı hamamböceği

• +1
  • JFL
Reactions: Topkra, Fridx, Gordon Freeman and 3 others
birde işe yaramaz türklerin maçınıView attachment 5233284
düşünsene asgari ücrete çalışıyon ya da her ne boksa yıllık kazancın 50k doları geçmiyor iki topa vurup milyon dolarları cukkalayan adamları izliyon sabahın köründe üzülüyon falan bide kombine ve bilet falan alanlar var onlar ayrı hamamböceği
Bu forumda niye bu kadar kurt var

• +1
Reactions: Gordon Freeman
Bu forumda niye bu kadar kurt var
kürtler kendini geliştirmeye açık vizyoner kişiler kişisel gelişim forumunda olmaları normal
türk hamamböcekleri gibi makarna yiyip 31 çekerek günlerini geçirmiyorlar
muhh kanka o güzel kızın yanında niye kürt var😁

• +1
Reactions: Fridx
kürtler kendini geliştirmeye açık vizyoner kişiler kişisel gelişim forumunda olmaları normal
türk hamamböcekleri gibi makarna yiyip 31 çekerek günlerini geçirmiyorlar
muhh kanka o güzel kızın yanında niye kürt var😁
Kimin altisin

• +1
aynı şeyi bininci kez tekrar okuyuşumuz
gemini ile yapılmış hamam böceği eksik

• JFL
intikam vakti?:love:

• JFL
  • +1
Reactions: Topkra, Gordon Freeman and Serialsuicide
Forumun çoğunun htn+ olmasının sebebi kürt genleri
Hayir anlamadigim iyi genlere sahip oldugunu iddia ediyorlarsa niye bu forumdalar normal bir gelisimle istedikleri kizi kucaklarina alsinlar o zaman

• JFL
Reactions: Gordon Freeman and Topkra
Amk maçı siktir et saat 11 den önce uyanabilen var mı

• +1
Hayir anlamadigim iyi genlere sahip oldugunu iddia ediyorlarsa niye bu forumdalar normal bir gelisimle istedikleri kizi kucaklarina alsinlar o zaman
Chad olmadığın sürece olmuyo o knk
@NoxInfernum onaylı (y)

• +1
Reactions: velwetyy
Chad olmadığın sürece olmuyo o knk
@NoxInfernum onaylı (y)
Dediklerine gore hepsi chad ve statusmaxxed genlerle geliyo

• +1
Reactions: Gordon Freeman and Topkra
you vs you olay tamamen bu bana göre

• +1
  • Hmm...
Reactions: Gordon Freeman, Topkra and velwetyy
  • +1
Reactions: Gordon Freeman and Trenmaxx1
Yok Htn ile Chad arasında dağlar kadar fark var olay senin kafanda değil
Hayır genel olarak hiçbi zaman yetmicek zaten kızlar için yapan birisinin mentali sence kaldırır mı tüm bunları bence kaldırmaz

• +1
  • JFL
Reactions: Serialsuicide, Gordon Freeman and Topkra
Arjantin maçın izlemiştim saat gece 4te

• JFL
Reactions: Topkra
Hayır genel olarak hiçbi zaman yetmicek zaten kızlar için yapan birisinin mentali sence kaldırır mı tüm bunları bence kaldırmaz
Chad olursan kaldırırda onun için chad doğman lazım işte
Ltn biri ile htn biri arasında belirgin bi çekicilik farkı olmasına rağmen ikiside normie ve gerçek bir chadin ne kafa yapısına nede aldığı ilgiye sahipler
Chad doğduğundan beri dating marketteki yerini biliyor, herhangi bir kadını elde etmek için uğraşmaya gerek duymuyor ve bunun farkında
Ne kadar yakışıklı olursam olayım asla bu mentalitiye ulaşamayacağım, bu yüzden her gün sokakta gördüğüm 2-3 ltn ile kendimi karşılaştırarak copelamaya çalışıyorum
Hayata üremek için geldik ve looksmaxxide kızlar için yapıyoruz kendini kandırmaya gerek yok

• +1
Reactions: Trenmaxx1 and velwetyy
yaş kaç
Ama gerçekten mantığını anlamıyorum. şimdi bana Messi gibi oynayabilen kaç kişi gösterebilirsin? Gerçek futbolcular genetik piyangoyu kazanmış insanlar ve bu arada Messi’ye devlet para vermiyor ona kulüpler ve sponsorlar para ödüyor :geek: ona miliyonlar kimsenin keyfinden verilmiyor miliyonlarca insan onun oynasını izlemek istediği için bu kadar para alıyo bu da ülkelerin turizmine ve ekonomisine katkı sağlıyor LMAO boşa harcanan paralar hakkında konuşsak burada bir aylık VIP alan insanlar da var ama onlardan bahsetmiyorsun çünkü sen sadece en akıllı adam gibi takılıp gelip böyle saçma sapan bişey yazmaya çalışıyon Jfl

Ama gerçekten mantığını anlamıyorum. şimdi bana Messi gibi oynayabilen kaç kişi gösterebilirsin? Gerçek futbolcular genetik piyangoyu kazanmış insanlar ve bu arada Messi’ye devlet para vermiyor ona kulüpler ve sponsorlar para ödüyor :geek: ona miliyonlar kimsenin keyfinden verilmiyor miliyonlarca insan onun oynasını izlemek istediği için bu kadar para alıyo bu da ülkelerin turizmine ve ekonomisine katkı sağlıyor LMAO boşa harcanan paralar hakkında konuşsak burada bir aylık VIP alan insanlar da var ama onlardan bahsetmiyorsun çünkü sen sadece en akıllı adam gibi takılıp gelip böyle saçma sapan bişey yazmaya çalışıyon Jfl
adam metin yazdı @yigittsaint @bokyiyici @maarda acil işi gücü bırakın yetişin amk

• JFL
Reactions: yigittsaint
Arkadaşlar ne isterseniz söyleyebilirsiniz ama asla Messi hakkında kötü bir şey söylemeyin.