sac gürleşmesi icin ürün

Turanmethod

Turanmethod

Gold
sacim şuanda buzz cut sacimin gürleşmesi icin neler kullanmam lazim argan yaği gibi seyler mantiklimj ayriyetten şampuani dogal bir şampuan ile degistirmelimiyim

• +1
Reactions: Thrill and Stardew
sampuan kullanma

• +1
  • Ugh..
Reactions: Thrill and veneficus
sacim şuanda buzz cut sacimin gürleşmesi icin neler kullanmam lazim argan yaği gibi seyler mantiklimj ayriyetten şampuani dogal bir şampuan ile degistirmelimiyim
HASSIKTIR VURDUN MU UCE
foto gelir mi

• +1
Reactions: Thrill and Turanmethod
  • +1
Reactions: jsbera, yigittsaint and Stardew
nası basardın aq sacın kısaysa ise yarıyor
kanka 3e vurmustum bi ara
Uzuyordu iste 6-7 ay uzadi yikamadim en sonunda sikerler dedim biraktim amk
Sacim dalgaliydi zaten de cildim kotuydu kaslarim berbatti falan beni ascendleticek sey sacim saniyodum

• +1
  • Hmm...
Reactions: Turanmethod, veneficus, yigittsaint and 1 other person
Sacim dalgaliydi zaten de cildim kotuydu kaslarim berbatti falan beni ascendleticek sey sacim saniyodum
ayni

• Love it
Reactions: Stardew
yıkamadın mı yoksa şampuan mı kullanmadın

• +1
Sadece su
ben bayadır şampuan kullanmıyorum sadece yağ kullanıyorum ve cidden etkisini alıyorum ilk 30-45 gün şampuansız zaten zor geçicek, yağlı olucak saçlar ama değiyor, saç tipine göre yağ seçip şampuan kullanmanı bırakmanı öneririm

• +1
Reactions: blackpillruinedmyli, Turanmethod, veneficus and 1 other person
ben bayadır şampuan kullanmıyorum sadece yağ kullanıyorum ve cidden etkisini alıyorum ilk 30-45 gün şampuansız zaten zor geçicek, yağlı olucak saçlar ama değiyor, saç tipine göre yağ seçip şampuan kullanmanı bırakmanı öneririm
Nasil bir yagdan bahsediyorsun?
Bir de Yves Rocher'in sulfatsiz sampuanini kullaniyorum o kadar kotu degil aslinda

• +1
Reactions: yigittsaint
Okey tesekkurler bakicam, bu arada hafif kellesme baslangici var galiba. Oral minox onerir misin?
Hangi bölgede olduğuna göre değişir ama tabii öneririm

• +1
haftada 1 şampuanla ama yinede şampuanla iğrenç kokar bence

• +1
Reactions: Turanmethod
biberiye yagi ise yariyor diyolar sampuanin icine fln damlation kolajen tip1 3 de kullanabilursun ha bide urbancarein mor paketi var biotin+kafein kombolu bakmani oneririm

• +1
Reactions: Turanmethod and piuafl
sam zia method
bu amcik yuzunden kafam pis gezdim kac ay
nası basardın aq sacın kısaysa ise yarıyor
gecen sene okul acildiginda bunu deniyordum boye 2 3 ay sadece su ile yikamistim sacimi (hergün dus ) sonra hoşlandigin kiz gelip "saclarini sampuanlamiyormusun " demişti bende hayir diyince "bu yuzden bu kadar yağli ve pis gozukuyor " demisti :cry::cry: birdaha da denemedim

• So Sad
  • +1
  • JFL
Reactions: anathema, EK0, Stardew and 1 other person
gecen sene okul acildiginda bunu deniyordum boye 2 3 ay sadece su ile yikamistim sacimi (hergün dus ) sonra hoşlandigin kiz gelip "saclarini sampuanlamiyormusun " demişti bende hayir diyince "bu yuzden bu kadar yağli ve pis gozukuyor " demisti :cry::cry: birdaha da denemedim
genel temizlik, hormonel denge ve beslenmeninde önemi var kanka ben çok uzun süre denedim bir noktadan sonra saçımda herhangi bir koku yoktu hacmide baya iyiye gidiyordu, ama herkes aynı şeyi yaşayacak değil tabii

• +1
Reactions: Turanmethod and jsbera
LOOKSMAX SORUSU SORUYOR SALDIRIN LAAN @Gordon Freeman @EK0

• JFL
  • WTF
Reactions: Turanmethod, yigittsaint, Stardew and 2 others
LOOKSMAX SORUSU SORUYOR SALDIRIN LAAN @Gordon Freeman @EK0
kardeşim bura looksmaxxing sorusu sorma yeri mi bura :rage: amk incelleri doldu forum

• JFL
  • +1
Reactions: Turanmethod, anathema, jsbera and 2 others
FNNQBCBJQDPQJDNNWNXNKAMXNA

• So Sad
Reactions: Turanmethod
genel temizlik, hormonel denge ve beslenmeninde önemi var kanka ben çok uzun süre denedim bir noktadan sonra saçımda herhangi bir koku yoktu hacmide baya iyiye gidiyordu, ama herkes aynı şeyi yaşayacak değil tabii
Sag ve sol koselerden hafif geriye gidiyor
Sadece accutane kullanarak saçının yaglanmasini önle ve oto no shampoo yap brootal

Sadece accutane kullanarak saçının yaglanmasini önle ve oto no shampoo yap brootal
Accutane zamanlarimi ozluyorum yaz disindayken cok iyiydi

• +1
Reactions: jsbera
tret babadayız accutane geçmedik daha

• +1
Reactions: jsbera
sacimda koku yoktu zaten agam işik vuran bir yerde oturuyordum ve yağli oldugundan parliyordu 😢
FNNQBCBJQDPQJDNNWNXNKAMXNA
DJKDJDKDJDKDKDKRKRJ beni övecek sanmistim bide :lul:

• +1
  • JFL
Reactions: psikozbagimlisi and Stardew
biberiye yagi ise yariyor diyolar sampuanin icine fln damlation kolajen tip1 3 de kullanabilursun ha bide urbancarein mor paketi var biotin+kafein kombolu bakmani oneririm
aynen o şampuanlar dan alicam
accutane ne hic duymadim

• +1
Reactions: iluvanavar