xantares
Iron
Beyler saçım hızlı uzuyor fade süresini uzatmak için bir yol var mı düşünceleriniz nedir ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Kanka buzzcut tipi saç kestiriyom fade taper attırıyom çok nt saç suratımla uyumlu oluyo baya ama kısa kalmasını istediğimden her 2 haftada bir falan traşa gitmem gerekiyo aq max 1 ay yoksa xantares saçı gibi oluyohiç biri işe yaramıyor saçının uzama hızını kısaltamazsın zamanı geldiğinde sürekli kestirmen gerek
Kanka acaba enseye karınca yumurtası yağı falan sürsek nası olur en azından ense düz kalsın aşşa iniyo benimyok kanka bende ondan fade i yükselttim low fade yapıyodum mide çıkarttım yine uzuyor ama en azından saç daha uzun sürede boktan bi hale geliyor
ilk kez duydum birşey diyemiyeceğim ondan ama genellikle işe yaramıyor öyle şeylerKanka acaba enseye karınca yumurtası yağı falan sürsek nası olur en azından ense düz kalsın aşşa iniyo benim
Kanka nası ilk kez duydun yıllardır kadınlar kaşını bıyığını aldırdığında sürüyo daha yavaş çıksın az çıksın diyeilk kez duydum birşey diyemiyeceğim ondan ama genellikle işe yaramıyor öyle şeyler
kanka ai diyor seyrek çıkmasını sağlar kökü güçsüzleştiriyor diyo yavaş çıksın ayağına kel kalacan amkKanka nası ilk kez duydun yıllardır kadınlar kaşını bıyığını aldırdığında sürüyo daha yavaş çıksın az çıksın diye