Saç uzamasını azaltma

xantares

xantares

Iron
Beyler saçım hızlı uzuyor fade süresini uzatmak için bir yol var mı düşünceleriniz nedir ?

• +1
Reactions: stacyworshipper and yigittsaint
hiç biri işe yaramıyor saçının uzama hızını kısaltamazsın zamanı geldiğinde sürekli kestirmen gerek

yok kanka bende ondan fade i yükselttim low fade yapıyodum mide çıkarttım yine uzuyor ama en azından saç daha uzun sürede boktan bi hale geliyor

hiç biri işe yaramıyor saçının uzama hızını kısaltamazsın zamanı geldiğinde sürekli kestirmen gerek
Kanka buzzcut tipi saç kestiriyom fade taper attırıyom çok nt saç suratımla uyumlu oluyo baya ama kısa kalmasını istediğimden her 2 haftada bir falan traşa gitmem gerekiyo aq max 1 ay yoksa xantares saçı gibi oluyo
IMG 5377

• JFL
Reactions: EK0
yok kanka bende ondan fade i yükselttim low fade yapıyodum mide çıkarttım yine uzuyor ama en azından saç daha uzun sürede boktan bi hale geliyor
Kanka acaba enseye karınca yumurtası yağı falan sürsek nası olur en azından ense düz kalsın aşşa iniyo benim

Kanka acaba enseye karınca yumurtası yağı falan sürsek nası olur en azından ense düz kalsın aşşa iniyo benim
ilk kez duydum birşey diyemiyeceğim ondan ama genellikle işe yaramıyor öyle şeyler

• Hmm...
Reactions: xantares
ilk kez duydum birşey diyemiyeceğim ondan ama genellikle işe yaramıyor öyle şeyler
Kanka nası ilk kez duydun yıllardır kadınlar kaşını bıyığını aldırdığında sürüyo daha yavaş çıksın az çıksın diye

Kanka nası ilk kez duydun yıllardır kadınlar kaşını bıyığını aldırdığında sürüyo daha yavaş çıksın az çıksın diye
kanka ai diyor seyrek çıkmasını sağlar kökü güçsüzleştiriyor diyo yavaş çıksın ayağına kel kalacan amk

• JFL
  • Hmm...
Reactions: santosxa and xantares