uzun saç

Dragunov

Dragunov

Iron
saçı uzatmaya başladım 9 aydır falan şimdiden çingenler hırtlar sulanmaya başladı daha bugün çingen veledin teki sigara ver dedi kalktım anasını siktim sonra kaçtım, böyle ülkenin anasını sikim en son birine 30 cm stilettoyu takcam az kaldı

• +1
Reactions: Türk, Kayra139, veneficus and 5 others
saçı uzatmaya başladım 9 aydır falan şimdiden çingenler hırtlar sulanmaya başladı daha bugün çingen veledin teki sigara ver dedi kalktım anasını siktim sonra kaçtım, böyle ülkenin anasını sikim en son birine 30 cm stilettoyu takcam az kaldı
yaşanmadı böyle bir şey büyük ihtimalle de tam tersi o seni sikti buraya kafanda kurduğun hayali hikayeleri yazıp ilgi almaya çalışıyorsun uzun saçlı gay ezik piç :D

• JFL
  • +1
Reactions: Orcairis, Chudai and stacyworshipper
yaşanmadı böyle bir şey büyük ihtimalle de tam tersi o seni sikti buraya kafanda kurduğun hayali hikayeleri yazıp ilgi almaya çalışıyorsun uzun saçlı gay ezik piç :D
sana neyi kanıtlıcam olm aynen 186 boyum var bacak gibi çocuktan dayak yicem kendi yaşadıklarınla başkalarına sallama tamam mı paşam

• JFL
  • +1
Reactions: Kayra139, Serialsuicide, maarda and 2 others
186 boyum var
Die Laughing Lol GIF

• JFL
  • +1
Reactions: meynet, Orcairis, walkingmorphRR and 3 others
kalktım siktim knk anasını :ROFLMAO:

internette kime sorsan en delikanlı en uzun en güçlü o anasını sikeyim hiç normal insan yok

• JFL
  • +1
Reactions: jsbera, kullancı1998572619 and Orcairis
sana neyi kanıtlıcam olm aynen 186 boyum var bacak gibi çocuktan dayak yicem kendi yaşadıklarınla başkalarına sallama tamam mı paşam
“186 boyum var” çok büyük başarı kanki çok farklıymışsın :lul::lul: