nikolata
The Monster
Yav sacim koyu siyah filan iyi de sacim bakimsiz duruyor cok tras filan olup kisaltmakta istemiyim ne surim napim amk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Kanka nasil diyim daginik bi sac dusun sacin hafiften rengi gitmis ve sekilsizbakımsız nası duruyo la az daha detay ver anlamadım kafamda canlanmadı görüntü
kanka saçın uzunluğuna bağlı yukardan anladığım kadarıyla uzunmuşta yinede belirtiyim kısaysa mat wax falan çözebilir işini ama uzunsa leave in conditioner kullan ben kullanmadım ama duydum bi dene istiyorsan denemekten zarar gelmez (reis türkçesinide tam bilmiyorumda iki baksan inte bulursun)Kanka nasil diyim daginik bi sac dusun sacin hafiften rengi gitmis ve sekilsiz
durulanmayan sac kremikanka saçın uzunluğuna bağlı yukardan anladığım kadarıyla uzunmuşta yinede belirtiyim kısaysa mat wax falan çözebilir işini ama uzunsa leave in conditioner kullan ben kullanmadım ama duydum bi dene istiyorsan denemekten zarar gelmez (reis türkçesinide tam bilmiyorumda iki baksan inte bulursun)