Demirs
Nicemaxxer.(Hello Mello). David Laid
yeter hep kötü duruyor hiç beğenmiyorum.pofidik oluyor duşdan çıkınca 2.günde dağınık gözüküyor ne yapıyım yardım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Convdan foto pasla tavsiye veriyimyeter hep kötü duruyor hiç beğenmiyorum.pofidik oluyor duşdan çıkınca 2.günde dağınık gözüküyor ne yapıyım yardım
araştır biraz kendine rutin bul bir tane hani saç tipin vs. önemliyeter hep kötü duruyor hiç beğenmiyorum.pofidik oluyor duşdan çıkınca 2.günde dağınık gözüküyor ne yapıyım yardım
Kanka prodilinde futaya nasıl izin veriyolar amkKes
Long hair cope
VermiyolarKanka prodilinde futaya nasıl izin veriyolar amk
raporladım hakkını helal etVermiyolar
Ya bende sac icin herboku yaptim son cozum keratin yapiyom duzenli valla baska hicbirsey cozmuyo aq col faresi tuyu gibi sacim var bide sari amk ates adama benziyomyeter hep kötü duruyor hiç beğenmiyorum.pofidik oluyor duşdan çıkınca 2.günde dağınık gözüküyor ne yapıyım yardım
HİC Bİ ZAMAN SACLA ALAKASİ YOKTU KARDES SİKTİR GİT SACİNİ KESyeter hep kötü duruyor hiç beğenmiyorum.pofidik oluyor duşdan çıkınca 2.günde dağınık gözüküyor ne yapıyım yardım
Sivilcelerim var o kadar başka sorunum yok benim zaten zoretanin kullanıyorum saçlarımı keserimHİC Bİ ZAMAN SACLA ALAKASİ YOKTU KARDES SİKTİR GİT SACİNİ KES
sen boyle ana avrat sovmeyince yumusadim la knk sivicelerini halledersin ya ilaclarlaSivilcelerim var o kadar başka sorunum yok benim zaten zoretanin kullanıyorum saçlarımı keserim
Zaten hem ilac verdi hem de zoretaninsen boyle ana avrat sovmeyince yumusadim la knk sivicelerini halledersin ya ilaclarla