Sadece Zagros dansı yap bro (Brutal Kurdpill)

StuntmanMike

StuntmanMike

Luminary

• JFL
  • +1
Reactions: Arisylva, IlI, Epochs and 1 other person
eşşek sikmekten yabancılara dayamaya eşiğine geçmiş orospu evlatları. Devletin gücü işte doğudaki hayvanı batıya atarsan böyle oluyor.

• +1
  • Love it
Reactions: Aven, Epochs and StuntmanMike
Low inhib chadler abi

• JFL
  • +1
Reactions: ascendantwill, IlI, drakenryuguji and 6 others
Disgusting animals

• +1
Reactions: DirtyBlonde, reanrao and maarda
yakında kurdishmaxxing yapcam amk yeter

• Hmm...
Reactions: DirtyBlonde
Low inhib chadler abi
GtogBo7XcAA7ZG6

• JFL
Reactions: DirtyBlonde, ascendantwill, IlI and 8 others
videodakiler sen bu videoları ararken kaç türk ve turist amı sikmiştir sence düşün bakim

• JFL
  • Hmm...
  • +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ, StuntmanMike and Tornoviaa
videodakiler sen bu videoları ararken kaç türk ve turist amı sikmiştir sence düşün bakim

Bak bak ibne ırkına bak.
Göte koydurma sizin ata sporunuz olmuş amk ibneleri tiksinç orospu çocukları sizi.
Karılarınız neden batı da bana sakso çekiyor belli oluyor ,erkeği top olan bir ırkın karısı da orospu olsun

Last edited:
  • +1
Reactions: cakdripa

Bak bak ibne ırkına bak.
Göte koydurma sizin ata sporunuz olmuş amk ibneleri tiksinç orospu çocukları sizi.
Karılarınız neden batı da bana sakso çekiyor belli oluyor ,erkeği top olan bir ırkın karısı da orospu olsun

taksimde götümüz başımız ayrı oynuyor diye bağıran kimdi peki :feelsgood: iki dakika araştırsam sana 100 tane travesti atarım taksimden gidip kendinde görebilirsin zaten

ata sporu diyorsun osmanlı da yapılan ibnelikleri bilmiyorsun sanırım

taksimde götümüz başımız ayrı oynuyor diye bağıran kimdi peki :feelsgood: iki dakika araştırsam sana 100 tane travesti atarım taksimden gidip kendinde görebilirsin zaten

ata sporu diyorsun osmanlı da yapılan ibnelikleri bilmiyorsun sanırım

Amk topları
Sizi insan yerine koyup batıya yerleştirenlerinde analarının amına koyayım .
Rezil oeler millet rus sikmeye gidiyor karşına götünü sallayan boktenli kıllı zagroslular çıkıyor amk çocukları

• JFL
Reactions: Tornoviaa
  • Ugh..
Reactions: DirtyBlonde
cevap da veremiyor ki aq:D

doğu bizim batı hepimizin knk (yakında batı da bizim)

rus sikenler kürt zaten bunu herkes biliyor sanıyorum batıda ruslara jigololuk kürtler yapar

high levels of male hormone.
Cope subhuman bokten.
Batı da erkeğiniz top karınız orospu.
Yakında ermenilere yaptığımızın birebir aynısını size yapacağız

• JFL
  • +1
Reactions: Tornoviaa and DirtyBlonde
Batı da erkeğiniz top karınız orospu
doğru olmadığını kendinde biliyorsun
Yakında ermenilere yaptığımızın birebir aynısını size yapacağız
siyasetçilerin kürtçe konuşuyor,kürdün yarrağını yalıyor,halk kürt mahalle abisini görünce öbür tarafa bakıyor,istanbulda kürt bayrağı açıldı kimse bir sikim yapamadı, istanbul,mersin,ankara,konya,antalya,adana ve izmirde kürtler çoğalıyor, doğudan batıya göç her gün artıyor,kürt milliyetçiliği her gün artıyor

20 30 seneniz kaldı yaptınız yaptınız yoksa çok geç olacak😅 kürtçe öğrenmeye başla belki seni sikmezler kürdüm dersen dm at ben az bir şey öğreteyim

siyasetçilerin kürtçe konuşuyor,kürdün yarrağını yalıyor,halk kürt mahalle abisini görünce öbür tarafa bakıyor,istanbulda kürt bayrağı açıldı kimse bir sikim yapamadı, istanbul,mersin,ankara,konya,antalya,adana ve izmirde kürtler çoğalıyor, doğudan batıya göç her gün artıyor,kürt milliyetçiliği her gün artıyor

20 30 seneniz kaldı yaptınız yaptınız yoksa çok geç olacak😅 kürtçe öğrenmeye başla belki seni sikmezler kürdüm dersen dm at ben az bir şey öğreteyim
Benim dedemin nineni ayağının altına alıp götten sikip türkçe öğrettiği bir gerçek ama.
Türkçe yazıyor birde amk vatansız devletsiz piçi.
Türkler artık eski türkler değil.
Dinle kandıramazlar.
Foşikler bizi şöyle sikti böyle sikti bizi dövdüler öldürdüler eveve yapan oeler size az bile yapmışız yakında erkeklerinizin sikini kesip HRT basıp karımız yapacağız her birinizi.
Çok az kaldı 90lara şükür edeceksiniz orospu çocukları

• +1
Reactions: Tornoviaa, hesaplar_banlı and DirtyBlonde
Benim dedemin nineni ayağının altına alıp götten sikip türkçe öğrettiği bir gerçek ama.
Türkçe yazıyor birde amk vatansız devletsiz piçi.
Türkler artık eski türkler değil.
Dinle kandıramazlar.
Foşikler bizi şöyle sikti böyle sikti bizi dövdüler öldürdüler eveve yapan oeler size az bile yapmışız yakında erkeklerinizin sikini kesip HRT basıp karımız yapacağız her birinizi.
Çok az kaldı 90lara şükür edeceksiniz orospu çocukları
ilaçlarını verin bu adama ben uğraşmıyorum daha aq açıklamaya çalıştım ama olmuyor adam ikidir aynı şeyi tekrarlıyor türk olmanın getirdiği fakirlikten dolayı sadece karb yemekten mi kaynaklanıyor bu zeka gerliği anlamadım

• JFL
Reactions: İNTİKAM VAKTİ

orospu çocuğu chp kürtlerin yarrağını yalayacağına ak partiye oy veren anadolulu köylü milletin yarrağını yalasaydı şuan topyekün batı, karadeniz ve iç anadolu ananızı sikiyor olacaktık

orospu çocuğu chp kürtlerin yarrağını yalayacağına ak partiye oy veren anadolulu köylü milletin yarrağını yalasaydı şuan topyekün batı, karadeniz ve iç anadolu ananızı sikiyor olacaktık
ne diyon

Bir ırkı yargılamak için hatalar yapan insanları gösterip boş kavgalar çıkartmak ha ben asıl buna aptallık derim

• +1
Reactions: HasSıkımovıc_31 and maarda
Bir ırkı yargılamak için hatalar yapan insanları gösterip boş kavgalar çıkartmak ha ben asıl buna aptallık derim
DAHA ÖNCE KÜRTLERLE ÇOK MÜNASEBETİN OLMADIĞI BELLİ KÜRTLERİN ARASINDA İYİLERDE VAR EVET AMA ÇOĞUNLUĞU EĞİTİMSİZ KAVGACI HER ŞEYDE KENDİNİ HAK SAHİBİ GÖREN CANLILAR TIPKI AMERİKADAKİ ZENCİLER GİBİ (NÜFUSUN AZ BİR KISMINI OLUŞTURMALARINA KARŞIN SUÇ ORANLARININ NERDEYSE YARISINI OLUŞTURUYORLAR)

• +1
Reactions: Tornoviaa, hesaplar_banlı, cakdripa and 1 other person
DAHA ÖNCE KÜRTLERLE ÇOK MÜNASEBETİN OLMADIĞI BELLİ KÜRTLERİN ARASINDA İYİLERDE VAR EVET AMA ÇOĞUNLUĞU EĞİTİMSİZ KAVGACI HER ŞEYDE KENDİNİ HAK SAHİBİ GÖREN CANLILAR TIPKI AMERİKADAKİ ZENCİLER GİBİ (NÜFUSUN AZ BİR KISMINI OLUŞTURMALARINA KARŞIN SUÇ ORANLARININ NERDEYSE YARISINI OLUŞTURUYORLAR)
%13-%52 muhabbeti tr'de bok tenliler için gerçek amk :lul:

• +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ
cevap da veremiyor ki aq:D

doğu bizim batı hepimizin knk (yakında batı da bizim)

rus sikenler kürt zaten bunu herkes biliyor sanıyorum batıda ruslara jigololuk kürtler yapar

high levels of male hormone.
(yakında batı da bizim) KJMDPAIJWPIDJAPIWJDIAPWDPAWD:lul: