StuntmanMike
Luminary
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
"chad"Low inhib chadler abi
Low inhib chadler abi
videodakiler sen bu videoları ararken kaç türk ve turist amı sikmiştir sence düşün bakim
videodakiler sen bu videoları ararken kaç türk ve turist amı sikmiştir sence düşün bakim
Bak bak ibne ırkına bak.
Göte koydurma sizin ata sporunuz olmuş amk ibneleri tiksinç orospu çocukları sizi.
Karılarınız neden batı da bana sakso çekiyor belli oluyor ,erkeği top olan bir ırkın karısı da orospu olsun
taksimde götümüz başımız ayrı oynuyor diye bağıran kimdi pekiiki dakika araştırsam sana 100 tane travesti atarım taksimden gidip kendinde görebilirsin zaten
ata sporu diyorsun osmanlı da yapılan ibnelikleri bilmiyorsun sanırım
doğu bizim batı hepimizin knk (yakında batı da bizim)Sizi insan yerine koyup batıya yerleştirenlerinde analarının amına koyayım
rus sikenler kürt zaten bunu herkes biliyor sanıyorum batıda ruslara jigololuk kürtler yaparmillet rus sikmeye gidiyor
high levels of male hormone.boktenli kıllı zagroslular
Cope subhuman bokten.cevap da veremiyor ki aq
doğu bizim batı hepimizin knk (yakında batı da bizim)
rus sikenler kürt zaten bunu herkes biliyor sanıyorum batıda ruslara jigololuk kürtler yapar
high levels of male hormone.
doğru olmadığını kendinde biliyorsunBatı da erkeğiniz top karınız orospu
siyasetçilerin kürtçe konuşuyor,kürdün yarrağını yalıyor,halk kürt mahalle abisini görünce öbür tarafa bakıyor,istanbulda kürt bayrağı açıldı kimse bir sikim yapamadı, istanbul,mersin,ankara,konya,antalya,adana ve izmirde kürtler çoğalıyor, doğudan batıya göç her gün artıyor,kürt milliyetçiliği her gün artıyorYakında ermenilere yaptığımızın birebir aynısını size yapacağız
Benim dedemin nineni ayağının altına alıp götten sikip türkçe öğrettiği bir gerçek ama.doğru olmadığını kendinde biliyorsun
siyasetçilerin kürtçe konuşuyor,kürdün yarrağını yalıyor,halk kürt mahalle abisini görünce öbür tarafa bakıyor,istanbulda kürt bayrağı açıldı kimse bir sikim yapamadı, istanbul,mersin,ankara,konya,antalya,adana ve izmirde kürtler çoğalıyor, doğudan batıya göç her gün artıyor,kürt milliyetçiliği her gün artıyor
20 30 seneniz kaldı yaptınız yaptınız yoksa çok geç olacakkürtçe öğrenmeye başla belki seni sikmezler kürdüm dersen dm at ben az bir şey öğreteyim
ilaçlarını verin bu adama ben uğraşmıyorum daha aq açıklamaya çalıştım ama olmuyor adam ikidir aynı şeyi tekrarlıyor türk olmanın getirdiği fakirlikten dolayı sadece karb yemekten mi kaynaklanıyor bu zeka gerliği anlamadımBenim dedemin nineni ayağının altına alıp götten sikip türkçe öğrettiği bir gerçek ama.
Türkçe yazıyor birde amk vatansız devletsiz piçi.
Türkler artık eski türkler değil.
Dinle kandıramazlar.
Foşikler bizi şöyle sikti böyle sikti bizi dövdüler öldürdüler eveve yapan oeler size az bile yapmışız yakında erkeklerinizin sikini kesip HRT basıp karımız yapacağız her birinizi.
Çok az kaldı 90lara şükür edeceksiniz orospu çocukları
orospu çocuğu chp kürtlerin yarrağını yalayacağına ak partiye oy veren anadolulu köylü milletin yarrağını yalasaydı şuan topyekün batı, karadeniz ve iç anadolu ananızı sikiyor olacaktıkdoğru olmadığını kendinde biliyorsun
siyasetçilerin kürtçe konuşuyor,kürdün yarrağını yalıyor,halk kürt mahalle abisini görünce öbür tarafa bakıyor,istanbulda kürt bayrağı açıldı kimse bir sikim yapamadı, istanbul,mersin,ankara,konya,antalya,adana ve izmirde kürtler çoğalıyor, doğudan batıya göç her gün artıyor,kürt milliyetçiliği her gün artıyor
20 30 seneniz kaldı yaptınız yaptınız yoksa çok geç olacakkürtçe öğrenmeye başla belki seni sikmezler kürdüm dersen dm at ben az bir şey öğreteyim
ne diyonorospu çocuğu chp kürtlerin yarrağını yalayacağına ak partiye oy veren anadolulu köylü milletin yarrağını yalasaydı şuan topyekün batı, karadeniz ve iç anadolu ananızı sikiyor olacaktık
ananı sikiyomne diyon
orospu evladı ne anlatıyon 5 iq falan mısınananı sikiyom
DAHA ÖNCE KÜRTLERLE ÇOK MÜNASEBETİN OLMADIĞI BELLİ KÜRTLERİN ARASINDA İYİLERDE VAR EVET AMA ÇOĞUNLUĞU EĞİTİMSİZ KAVGACI HER ŞEYDE KENDİNİ HAK SAHİBİ GÖREN CANLILAR TIPKI AMERİKADAKİ ZENCİLER GİBİ (NÜFUSUN AZ BİR KISMINI OLUŞTURMALARINA KARŞIN SUÇ ORANLARININ NERDEYSE YARISINI OLUŞTURUYORLAR)Bir ırkı yargılamak için hatalar yapan insanları gösterip boş kavgalar çıkartmak ha ben asıl buna aptallık derim
%13-%52 muhabbeti tr'de bok tenliler için gerçek amkDAHA ÖNCE KÜRTLERLE ÇOK MÜNASEBETİN OLMADIĞI BELLİ KÜRTLERİN ARASINDA İYİLERDE VAR EVET AMA ÇOĞUNLUĞU EĞİTİMSİZ KAVGACI HER ŞEYDE KENDİNİ HAK SAHİBİ GÖREN CANLILAR TIPKI AMERİKADAKİ ZENCİLER GİBİ (NÜFUSUN AZ BİR KISMINI OLUŞTURMALARINA KARŞIN SUÇ ORANLARININ NERDEYSE YARISINI OLUŞTURUYORLAR)
(yakında batı da bizim) KJMDPAIJWPIDJAPIWJDIAPWDPAWDcevap da veremiyor ki aq
doğu bizim batı hepimizin knk (yakında batı da bizim)
rus sikenler kürt zaten bunu herkes biliyor sanıyorum batıda ruslara jigololuk kürtler yapar
high levels of male hormone.
neye güldün(yakında batı da bizim) KJMDPAIJWPIDJAPIWJDIAPWDPAWD![]()