Salak gibi tatlı yedim

Demirs

Demirs

Nicemaxxer.(Hello Mello). David Laid
Diyeteyim (kilolu değilim) 5 gün oldu gittim gofret ve bisküvi yedim:cautious:

• +1
Reactions: Gen1leman, EK0 and truefoidslayerpqoqo
  • JFL
Reactions: Demirs
uzun diyet yapınca anlıyorsun küçük kaçamaklar dozu kaçırılmadıkça çok sıkıntı yapmıyor 5 ay aralıksız diyet yaptığım dönem 2-3 haftada bir dışarı çıkar hamburger tatlı falan gömerdim sonra diyete geri dönerdim hem daha istekli olmamı sağlıyordu hemde 5 ayın sonunda güzel bi sonuçta aldım leande oldum

tabi bunu öneri olarak alma sadece moral bozmasın diye diyorum herkesin vücut yapısı aynı değil

• +1
Reactions: Demirs
uzun diyet yapınca anlıyorsun küçük kaçamaklar dozu kaçırılmadıkça çok sıkıntı yapmıyor 5 ay aralıksız diyet yaptığım dönem 2-3 haftada bir dışarı çıkar hamburger tatlı falan gömerdim sonra diyete geri dönerdim hem daha istekli olmamı sağlıyordu hemde 5 ayın sonunda güzel bi sonuçta aldım leande oldum

tabi bunu öneri olarak alma sadece moral bozmasın diye diyorum herkesin vücut yapısı aynı değil
Aslında bende yaptım 3-5 ay hiç tatlı felan yemedim ama bir gün yedim artık düzeltemiyoru

• +1
Reactions: EK0
bende infinite bulktayım kanka nolcak

Diyeteyim (kilolu değilim) 5 gün oldu gittim gofret ve bisküvi yedim:cautious:
sik anasını ye amk ne diyeti bu yaşta bende öyle yapıyodum kısa kaldım o yaşta bok bulsan bile yemen lazım büyüme için