ıdkjusthere
Iron
.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
salludon terras ama burdaki asıl olay devon'un orda burda humble chad havaları kestikten sonra yayında salludon hakkında boş boş laflar atması sonra bi de random editörlerin dmsine gidip salludon'u yendiğim editler yapın falan diye yalvarmış amk malıKarşılaştırmanın anlamı yok
ikiside Chad
Ozellikle sen orospu cocugu @mtn_dude_193 anani thumbpulling yaparak sikerim bidaha kusmuk atarsanView attachment 5400439View attachment 5400441
esr bok
Facial thirds kotu
jfa
upper lip
Chin to philtrum
Lower third proportion
fwhr
unfrauded 0 angularity
Inb4 muh cherrypick bunlar kiyafet reklami ajanslarindan cekilmis fotolar hepsinde lens distortion yok ve unfrauded tiktokta herseye inanmayin amcuklar
Salludon deathnik bir shitskin smvsi devondan zaten bin kat daha dusuk bide manlet
Salludonun archetype i bizim kebapci mahmud usta devonun archetype i prens,kral,Jarvan IV amk
Salludon essek orospu cocugu karisi var ona ragmen iwiwiw lukusmeks diye geziniyor karisida zaten ltb tranny aq
Hadi hepiniz siktirin gidin tiktoka beyinsizler
kanka bimax cope ama demiOzellikle sen orospu cocugu @mtn_dude_193 anani thumbpulling yaparak sikerim bidaha kusmuk atarsan
değil kanka herhangi bi lhtn hmtnThread 'Guess my Ethnicity' https://looksmax.org/threads/guess-my-ethnicity.2249971/ mesela burada 4. fotoda elemana bak. chad dediginiz cogu kisiden daha cekici. kadinlar icin de farkli oldugunu dusunmuyom
top musun aqkanka sen erkeklerden hoslanmadigin icin oyle dusunuyorsun ama boyle regular adamlar inan bana daha cok etkileyici. bahsettiginiz kare koseli jawli adamlar falan hic etkileyici degil. siz erkeklerden hoslanmadiginizdan anlayamiyorsunuz sanirim
kız değilmi adam aqtop musun aq
sen erkeklerden hoşlanmadığın için diyo kendisi hoşlanıyo demekki aq kız olamaz forumda kız yasakkız değilmi adam aq
lan fag misin yoksa daha kötüsü foid misinratingleri neye gore yapiyosunuz chad dediginiz cogu kisiye azmiyorum ama htn dedikleriniz daha azdirici
LAAAN OLM OAKWPODKAWOPDKPOAWKDPOAWKPODOPAWkanka sen erkeklerden hoslanmadigin icin oyle dusunuyorsun ama boyle regular adamlar inan bana daha cok etkileyici. bahsettiginiz kare koseli jawli adamlar falan hic etkileyici degil. siz erkeklerden hoslanmadiginizdan anlayamiyorsunuz sanirim
liseye yeni gecen 13 yasindaki döller gibisinizLAAAN OLM OAKWPODKAWOPDKPOAWKDPOAWKPODOPAW
kusura bakma moruk forumda ilk kez gay görüyomliseye yeni gecen 13 yasindaki döller gibisiniz
Erkek olup erkekte ne buluyon knk karılar varkenkanka sen erkeklerden hoslanmadigin icin oyle dusunuyorsun ama boyle regular adamlar inan bana daha cok etkileyici. bahsettiginiz kare koseli jawli adamlar falan hic etkileyici degil. siz erkeklerden hoslanmadiginizdan anlayamiyorsunuz sanirim
bu saludon denen adamin chad olma ihtimali yok maks hmtn bence sokakda gordugum 5-10 adamdan biri böyle zatenratingleri neye gore yapiyosunuz chad dediginiz cogu kisiye azmiyorum ama htn dedikleriniz daha azdirici
Karşılaştırmanın anlamı yok
ikiside Chad
Kanka hindistanlılara yapılan ırkçılık ırkçılık mıdır amk yadevon bi sikime benzemiyo bile ırkçı oç
sakin ciğerimOzellikle sen orospu cocugu @mtn_dude_193 anani thumbpulling yaparak sikerim bidaha kusmuk atarsan