menas
𝕯𝖝𝕯 𝖈𝖗𝖊𝖜 𝕸𝖆𝖘𝖙𝖊𝖗
trajikomik.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
reelde yuzune soyleyemeyecegi seyi dolma parmaklariyla klavyeden yazan tayfatrajikomik.
türk halki dramayi seviyor sende dahil olmak üzere, gereksiz yere uzatiyosunuz ve sacma sapan muhabbetlere giriyosunuz bunlari yapan kisilerden birinin 26 yasinda kendinden ortalama 8 yas kucuk insanlarla ugrasan birisi oldugundan bahsetmiyorum bile.reelde yuzune soyleyemeyecegi seyi dolma parmaklariyla klavyeden yazan tayfa
ppnde arkasında black sun yerleştirilmiş rias var 31cisin niye ciddiye alıp saygı duyayım yazdıklarınatürk halki dramayi seviyor sende dahil olmak üzere, gereksiz yere uzatiyosunuz ve sacma sapan muhabbetlere giriyosunuz bunlari yapan kisilerden birinin 26 yasinda kendinden ortalama 8 yas kucuk insanlarla ugrasan birisi oldugundan bahsetmiyorum bile.
bunu okuyunca da gelir anneme söver muhtemelen, düzgünce cevap verebilse insanlar onu böyle görmezdi.
gercekten trajikomik...
bisey derdimde diyeceklerimi slade demis zaten 60kglik bir lol bagimlisinida insani birak canli kategorisine koymam ben. Sadece trueceller agliyortürk halki dramayi seviyor sende dahil olmak üzere, gereksiz yere uzatiyosunuz ve sacma sapan muhabbetlere giriyosunuz bunlari yapan kisilerden birinin 26 yasinda kendinden ortalama 8 yas kucuk insanlarla ugrasan birisi oldugundan bahsetmiyorum bile.
bunu okuyunca da gelir anneme söver muhtemelen, düzgünce cevap verebilse insanlar onu böyle görmezdi.
gercekten trajikomik...
60 kglik lol bağımlısı seni de orospu ananı da tir tir titretir istanbula adım atmaya götün yemezbisey derdimde diyeceklerimi slade demis zaten 60kglik bir lol bagimlisinida insani birak canli kategorisine koymam ben. Sadece trueceller agliyor
kekw ben gram küfretmemiştim kendi küfretmeye başladı ki aynısını maardaya falan da yapıyodutürk halki dramayi seviyor sende dahil olmak üzere, gereksiz yere uzatiyosunuz ve sacma sapan muhabbetlere giriyosunuz bunlari yapan kisilerden birinin 26 yasinda kendinden ortalama 8 yas kucuk insanlarla ugrasan birisi oldugundan bahsetmiyorum bile.
gercekten trajikomik...
Maarda senin kadar aptal degildi anasi yan odada sikilirken yasuyla rank kasmiyodukekw ben gram küfretmemiştim kendi küfretmeye başladı ki aynısını maardaya falan da yapıyodu
Haykirdim amk istanbula helir gozunun onunde o anani bile sikerim orospunun dolu60 kglik lol bağımlısı seni de orospu ananı da tir tir titretir istanbula adım atmaya götün yemez
sen klavyedrn chat atmaya devam ben anneni sikiyorum gel de kurtarr orospu evladdiiHaykirdim amk istanbula helir gozunun onunde o anani bile sikerim orospunun dolu
Ataturk’e soven bir orospu evladinin anasi hunharca sikilir ve agzina bosalinir.sen klavyedrn chat atmaya devam ben anneni sikiyorum gel de kurtarr orospu evladdii![]()
adin resmin herseyin avr cimere yolluyorum ss’leri trde olmamam anani sikemeyecegim anlamina gelmiyor sdaggahanansjajasen klavyedrn chat atmaya devam ben anneni sikiyorum gel de kurtarr orospu evladdii![]()
agla orospu evladi yollamazsan anani sikeyimadin resmin herseyin avr cimere yolluyorum ss’leri trde olmamam anani sikemeyecegim anlamina gelmiyor sdaggahanansjaja
neymis adim orrrospu evladi iyi yandi gotunadin resmin herseyin avr cimere yolluyorum ss’leri trde olmamam anani sikemeyecegim anlamina gelmiyor sdaggahanansjaja