şekeri kesip sadece saf glukoz almak

growthplatessss111

growthplatessss111

Platinum
fruktozu (meyve, sofra şekeri vs.) ve direkt kana normalden zor karışan dekstrozları (beyaz ekmek falan) bırakıp sadece antrenman sonrası dekstroz mu alsam aşırı hızlı kana karışıyor belki kemikler için falan iyi gelir ama ekmeksiz yaşayamam o da ayrı mesela şeker hastası olmayayım da. ya da sedanter olarak geçirdiğim günlerde şeker alayım mı şeker hakkında kısaca önerileriniz neler.

• +1
Reactions: kurdistan
Kasma bu kadar kardeşim yaşın kaç bilmiyorum ama şekeri meyveden alsanda bi sikim değişmeyecek bu bahsettiğin saf glukozdanda almak chad yapmaz bunlar.

Birde kemikler için iyi gelir diyorsun öyle bir şey olsa hgh ve türevlerine gerek kalmazdı.

• +1
  • Love it
Reactions: messi21, anathema, kurdistan and 3 others
Kasma bu kadar kardeşim yaşın kaç bilmiyorum ama şekeri meyveden alsanda bi sikim değişmeyecek bu bahsettiğin saf glukozdanda almak chad yapmaz bunlar.

Birde kemikler için iyi gelir diyorsun öyle bir şey olsa hgh ve türevlerine gerek kalmazdı.
ben de biliyorum bi boka yaramayacak copeluyorum burda keyfimi niye kaçırıyon 😭

• +1
fruktozu (meyve, sofra şekeri vs.) ve direkt kana normalden zor karışan dekstrozları (beyaz ekmek falan) bırakıp sadece antrenman sonrası dekstroz mu alsam aşırı hızlı kana karışıyor belki kemikler için falan iyi gelir ama ekmeksiz yaşayamam o da ayrı mesela şeker hastası olmayayım da. ya da sedanter olarak geçirdiğim günlerde şeker alayım mı şeker hakkında kısaca önerileriniz neler.
Kanka gh > igf1 olması için önce bi sağlıklı karaciğere sahip olman lazım yanı yağlanma felan olmaması gerek karaciğerinde

• +1
Reactions: kurdistan, Serialsuicide and growthplatessss111
Kanka gh > igf1 olması için önce bi sağlıklı karaciğere sahip olman lazım yanı yağlanma felan olmaması gerek karaciğerinde
karaciğerimi nasıl tamir ederim ve kötü mü iyi mi nasıl anlarım

• +1
Reactions: kurdistan and ascendantwill
karaciğerimi nasıl tamir ederim ve kötü mü iyi mi nasıl anlarım
Yağ oranın düşük olmalı eğer göbek bölgende yağ varsa karaciğerin zaten yağlanmış yağlanma iç organlardan başlıyor özellikle karaciğer etrafından

• +1
Reactions: kurdistan, Serialsuicide and growthplatessss111
Yağ oranın düşük olmalı eğer göbek bölgende yağ varsa karaciğerin zaten yağlanmış yağlanma iç organlardan başlıyor özellikle karaciğer etrafından
yağ oranım %20 70 kg 177 göbek bölgemde yağ var 1 haftaya ai başlayıp diyeti düzeltmeyi de denerim artık 180 olacam gibi duruyo 2 cm daha lazım sadece 2-3 cm dedemden kısa olmak istemiyorum

• +1
Reactions: kurdistan and ascendantwill
bi de alakalımı bilmiyom ama her boyum uzamadan birkaç ay önce kilo alıyorum 60-65'te geziyodum birden 70 oldum genelde de aralık-ocak arası boy atıyorum alakası var mı emin değilim.

• +1

fact

• Hmm...
Reactions: Auchelius
fact
lösin alsam dışarıdan supplement olarak bir işe yarar mı yada lösini artırılmış bcaa'lar falan oliyor

• Hmm...
lösin alsam dışarıdan supplement olarak bir işe yarar mı yada lösini artırılmış bcaa'lar falan oliyor
AMINAKOYİM NİCKİNDE ZATEN BÜYÜMEPLAGI
şekerle suyu iç>>> gelsin boylar

karb cycle gayet iyi igf ve gh ıcın bazı gunler ghın asırı yuksek oluyor bazı gunler igfn yuksek oluyor

• +1

Users who are viewing this thread

Back