Demirs
Nicemaxxer.(Hello Mello). David Laid
selam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
amaç nedir? selam bu aradaselam
foruma dışarıdan bakan anneler burayı nezih bir yer sansın diye normal bir post atmış.amaç nedir? selam bu arada
ortalık çok durgun ondan olabiliramaç nedir? selam bu arada
foruma dışardan bakan anneler bence burada salak salak gezinip oğlumu nasıl korurum gibi düşüneceğine oğlumu nasıl en iyi potansiyeline ulaştırtıp hayatını güzelleştirebilirim olmalı.foruma dışarıdan bakan anneler burayı nezih bir yer sansın diye normal bir post atmış.
gereksiz stres böyle olaylar her zaman olur no name psikolog kadın bir video yaptı diye böyle olmasına gerek yok dont stressortalık çok durgun ondan olabilir
psikologdan oldugunu pek sanmıyom ya oluyor ara sıra böyle oldugu. kim sikliyorki kadınıgereksiz stres böyle olaylar her zaman olur no name psikolog kadın bir video yaptı diye böyle olmasına gerek yok dont stress
gözlemlediğim kadarıyla subforumdaki herkespsikologdan oldugunu pek sanmıyom ya oluyor ara sıra böyle oldugu. kim sikliyorki kadını
amaç nedir? selam bu arada
Anlamadım sadece selam yazdım birisi ile konuşurum diyeortalık çok durgun ondan olabilir
hz ali mi alır deccal mi?Anlamadım sadece selam yazdım birisi ile konuşurum diye![]()
dini soruları cevaplamıyorumhz ali mi alır deccal mi?
messi mi ronaldo mudini soruları cevaplamıyorum
ronaldomessi mi ronaldo mu
ronaldo
senin seçimin
çok durgun geldin bana demirsenin seçimin
değilimçok durgun geldin bana demir
tamam seni seviyoruzdeğilim

kimse sevmiyor beni bu forumda büyük ihtimalle belki sen seviyorsundur bilmiyorumtamam seni seviyoruz![]()
lan yok herkes seviyor seni sadece allaha küfür etmeyin diyorsun diye biraz kızıyorlar ama yapacak bir şey yok 2026dayız herkes allaha sövmeye başladı gerçek hayatta arkadaş ortamında falan olsun rahatsız olduğunu dile getir ama internet ortamında böyle bir şey mümkün değil daha çok küfür ediceklerkimse sevmiyor beni bu forumda büyük ihtimalle belki sen seviyorsundur bilmiyorum
ben zaten sıkıldığımdan yaptım Allaha küfür etmeleri umrumda değil günahı onlarınlan yok herkes seviyor seni sadece allaha küfür etmeyin diyorsun diye biraz kızıyorlar ama yapacak bir şey yok 2026dayız herkes allaha sövmeye başladı gerçek hayatta arkadaş ortamında falan olsun rahatsız olduğunu dile getir ama internet ortamında böyle bir şey mümkün değil daha çok küfür edicekler
BU FORUMDA SELAM VERERNLERI GÖRMICEMselam
tamam pardonBU FORUMDA SELAM VERERNLERI GÖRMICEM
susisesi bisey atmıstı ara ara onu bumplasakmı bitane mod olsa amkforuma dışardan bakan anneler bence burada salak salak gezinip oğlumu nasıl korurum gibi düşüneceğine oğlumu nasıl en iyi potansiyeline ulaştırtıp hayatını güzelleştirebilirim olmalı.
yav oc modlar bakmıyor bi submod seçilse zaten ilk işi @caglar3 ü banlamak olursusisesi bisey atmıstı ara ara onu bumplasakmı bitane mod olsa amk
Selamselam
biri daha var herkes biliyoda bulasmak istemiyo ammınagoyyumyav oc modlar bakmıyor bi submod seçilse zaten ilk işi @caglar3 ü banlamak olur
Selam ben Gentlemanselam
selam gentlemanSelam ben Gentleman
Alaselam gentleman
whats ala
Ben yap Muhtezem Yusul Sultan Suleyman soyle alawhats ala![]()
It means good I think
just say it in englishIt means good I think
Haa well I just tried to show my Turkishjust say it in english
Wjust say it in english
nice tryHaa well I just tried to show my Turkish
Cok tessekurler sen bilmyourum ala?nice try
sen bilmyourum ala?
Anladim