selam

Demirs

Demirs

Nicemaxxer.(Hello Mello). David Laid
selam

• +1
  • Hmm...
Reactions: Gen1leman, coax96, evexoria and 1 other person
foruma dışarıdan bakan anneler burayı nezih bir yer sansın diye normal bir post atmış.
foruma dışardan bakan anneler bence burada salak salak gezinip oğlumu nasıl korurum gibi düşüneceğine oğlumu nasıl en iyi potansiyeline ulaştırtıp hayatını güzelleştirebilirim olmalı.

• +1
Reactions: Gen1leman, ENEFB, pardonriki and 2 others
ortalık çok durgun ondan olabilir
gereksiz stres böyle olaylar her zaman olur no name psikolog kadın bir video yaptı diye böyle olmasına gerek yok dont stress

• +1
Reactions: Gen1leman and coax96
gereksiz stres böyle olaylar her zaman olur no name psikolog kadın bir video yaptı diye böyle olmasına gerek yok dont stress
psikologdan oldugunu pek sanmıyom ya oluyor ara sıra böyle oldugu. kim sikliyorki kadını

• +1
Reactions: Gen1leman and evexoria
psikologdan oldugunu pek sanmıyom ya oluyor ara sıra böyle oldugu. kim sikliyorki kadını
gözlemlediğim kadarıyla subforumdaki herkes:lul:o kadar abartıldı ki bir şey yapmamış olmama rağmen ben bile gerilmiştim açıkcası

• +1
Reactions: Gen1leman and coax96
IMG 3741

• +1
Reactions: Gen1leman and Demirs
  • +1
Reactions: Gen1leman and evexoria
kimse sevmiyor beni bu forumda büyük ihtimalle belki sen seviyorsundur bilmiyorum
lan yok herkes seviyor seni sadece allaha küfür etmeyin diyorsun diye biraz kızıyorlar ama yapacak bir şey yok 2026dayız herkes allaha sövmeye başladı gerçek hayatta arkadaş ortamında falan olsun rahatsız olduğunu dile getir ama internet ortamında böyle bir şey mümkün değil daha çok küfür edicekler

• +1
Reactions: Gen1leman and Demirs
lan yok herkes seviyor seni sadece allaha küfür etmeyin diyorsun diye biraz kızıyorlar ama yapacak bir şey yok 2026dayız herkes allaha sövmeye başladı gerçek hayatta arkadaş ortamında falan olsun rahatsız olduğunu dile getir ama internet ortamında böyle bir şey mümkün değil daha çok küfür edicekler
ben zaten sıkıldığımdan yaptım Allaha küfür etmeleri umrumda değil günahı onların

• +1
Reactions: Gen1leman
bump

• +1
konuşcak yok galiba

• +1
foruma dışardan bakan anneler bence burada salak salak gezinip oğlumu nasıl korurum gibi düşüneceğine oğlumu nasıl en iyi potansiyeline ulaştırtıp hayatını güzelleştirebilirim olmalı.
susisesi bisey atmıstı ara ara onu bumplasakmı bitane mod olsa amk

• +1
Reactions: Gen1leman, evexoria and Demirs
susisesi bisey atmıstı ara ara onu bumplasakmı bitane mod olsa amk
yav oc modlar bakmıyor bi submod seçilse zaten ilk işi @caglar3 ü banlamak olur

• +1
  • JFL
Reactions: caglar3 and Gen1leman
yav oc modlar bakmıyor bi submod seçilse zaten ilk işi @caglar3 ü banlamak olur
biri daha var herkes biliyoda bulasmak istemiyo ammınagoyyum

• +1
  • JFL