Selank semax iyimidr nasıldır kimdir ne degildir

auitistsurvior

auitistsurvior

somethin something intellectual something cool
su sıralar hep semax selank hakkında threadler goruyorum cognitive enchantment jorunye yeni baslayanların cok konustugu bir konudur her neyse simdi nasıl calıstıgını ilk kavramamız lazım bu ilaclar nasıl calısıyor islevi nedir nasıl beyin uzerinde etkileri var yan etkileri varmı vesaire vesaire...

semax mc4 reseptoru aracılığı ile etkisini gosterdigi ve ise yaradıgına inanılıyor mc4 reseptoru melanacortin reseptor grubuna ait bir reseptordur
1755766751366

her neyse semax simdi nasıl beyinde pozitif etkileri var nasıl yapyıor diye sorarsanız astropitlerde camp signaling yapıyor ve pka yi aktive ediyor
1755766884963
1755766901122

pka yı aktive etmesinin yanında CREB i fosfotluyor , crebin fosfotlanması BDNF transkripsiyonunu uyarıyor

1755767091121

buda BDNF proteinlerini kabartıp sayısını arttırıyor buda TRKB yi aktive ediyor
1755767180347

TRKB aktivasyonuda son olarak noroplastisiteyi arttırıyor hatta alımdan 13 saat sonra noroplastik gelisimi gorebiliyoruz

c terminal pgp'si ayrıca nöronlar üzerinde doğrudan aktivite sağlar
1755767505814

ve TKBR ve A&C'nin düzenlemesini indükleyebilir ayrıca not olarak ekleyeyim

half life i kısa olmasına ragmen 24 saate kadar etkileri vicutta kalabilyor bunun sebebide BDNF,TRKB ve CREB uzerindeki pozitif feedback loopu(yada mekanizması nasıl yazarsanız)
1755767775474

c lanki ele alırsak GABA reseptorleri uzerinde etkisi vardır GABA reseptorleri sakinlik dusuk stres ve dusuk anksiyete ile iliskilendirilir spesifik olmak gerekirse GABADA a2 ve a3 alt birimlerine bağlanıyor ve direk olarak anestesizi yanı fizksel ve zihinsel anlamda uyusukluk vermeden anksiyeteyi azaltıyor

herneyse baska yararlı etkileri varmı diye sorarsanız kullanımdan 1 saat sonra ciddi bir gen ekspresyon degisimleri gozlemlenmistir

45 tane nörotransmerin genetik ifadesini degistirmistir
1755768868042

genetik ifadesi degisen genlerin bircogu GABERIC idir

tamamdır usta bukadar anlattın simdi bunlar iyimi kullanalaımmı diye soruyorsun benim cevabımı bekliyosun(yada beklemiyosun bilmem orasını)

bana sorarsan HAYIR

objektif bir perspektiften bakarsak cok daha guvenilir pedler ilaclar vardır ornek olarak ACD856.

ACD856 ve benzeri ilaclar cok daha iyi anlasılmıs daha cok arastırma yapılmıstır ayrıca onun ustune daha etkili donusler alırsınız

burda artık cok yoruldum ACD856 ,selank ve semaxın farklarını chatgptye yazdım yapıstırıyorum okuyun yazmaya usendim valla

📌 Genel Karşılaştırma​

MolekülÜretim AmacıKullanım AlanıBeyindeki Etkileri
ACD856Alzheimer ve nörodejeneratif hastalıklar için ilaç adayıAlzheimer, depresyon, bilişsel güçlendirme (deneysel)TrkA/B/C agonisti → NGF/BDNF etkisini taklit eder → hafıza, öğrenme, nöron koruma
SemaxACTH fragmanı türevi nootropik/nöroprotektifİnme, TBI, bilişsel bozukluklar (Rusya’da klinik kullanımda)BDNF artışı, nöroproteksiyon, antioksidan, öğrenme-hafıza desteği
SelankAnksiyolitik peptidAnksiyete, stres, hafif bilişsel destekGABA ve NPY sistemi modülasyonu, kaygı azaltma, hafif BDNF artışı

simdi burda semax selank ı gomdum ACD856 mogluyor zeka ogrenme brain growth factor olarak ACD856 daha iyi diyorum fakat semax ve selank stres anksiyete ve etkili oldugu alanlarda gayet iyi etkiler gosteriyor tabiki semaxın zeka ogrenme dikkat focus brain growth factor v.b yerlerde etkisi vardır fakat ACD856 bu alanlarda semax ve selanktan daha ustundur fakat selankın falan gabada baglandıgı alt birimler cok etkili gayette iyi

zeka cognitive enchantment icin ACD856

diger yukarda saydıgım olaylar icin semax + selank

BENİM ONERİM???? hepsini kombinleyin bi zararı varmı bilmiyorumda semax + selank + ACD856 ama cok param yok zekam artsın yeter diger ekstralar sikimde degil diyosanız ACD856 bas gec

Attachments

• 1755767175327.png
    1755767175327.png
    86.3 KB · Views: 0
  • 1755767081443.png
    1755767081443.png
    88.1 KB · Views: 0
  • 1755766901140.png
    1755766901140.png
    80.9 KB · Views: 0
  • +1
Reactions: Serialsuicide, menas, whoishe and 4 others
selank semax esittir sakinlik no anksiyete (uzun vadede etkilerini bilmiyorum) + beli bi oranda noroplastisik artıs ve cognitive enchantment

direk zeka maxx threadi yapmak istiyorum ama uzun olur cok usenmessem bide bu subforum kapanmassa yapılır

• +1
Reactions: Auchelius
Bokmarked

• +1
Reactions: Auchelius and auitistsurvior
Dihexa ilede alakali thread acarmisin

• +1
Reactions: auitistsurvior
Dihexa ilede alakali thread acarmisin
direk genel bir zekamaxxing threadı acıp butun bu ilacları zeka yukseltme + zeka haric diger cogntivie enchantment metodlarını ogretmek istiyorum ama zaman lazım yarın cok uzun bir inteligince maxx threadi gelir yuksek ihtimal usenmessem

• Love it
  • +1
Reactions: Serialsuicide and Auchelius
@ER enjoyer @MogEater @maarda @serial suicide

• +1
@whoishe

• +1
Reactions: Auchelius and whoishe
Virgin hitler vs chad netanyahu v0 qr1xefhpnqif1

• +1
bump

• +1
direk genel bir zekamaxxing threadı acıp butun bu ilacları zeka yukseltme + zeka haric diger cogntivie enchantment metodlarını ogretmek istiyorum ama zaman lazım yarın cok uzun bir inteligince maxx threadi gelir yuksek ihtimal usenmessem
sonunda ben ve benim gibi olan retardlar için thread geliyo

• +1
bump amk kimse bakmamaıs duzgun

• +1
bump amk kimse bakmamaıs duzgun
aga doğru demişsindirde şimdi bi eleman daha vardı şu threadı attı oda peptide öneriyodu

alacağımız hiç bi yer yoksa zaten boşa okuyoz

• +1
Reactions: dogu, Auchelius and auitistsurvior
aga doğru demişsindirde şimdi bi eleman daha vardı şu threadı attı oda peptide öneriyodu

alacağımız hiç bi yer yoksa zaten boşa okuyoz
selan semax fala alınır satılıyo bu adamın attıgı peptidi ben bile bilmiyorum en underground bok amınakoyayım bi zahmet olmasın

Attachments

• 1755795196136.png
    1755795196136.png
    48.3 KB · Views: 0
  • +1
Reactions: Auchelius and Serialsuicide
selan semax fala alınır satılıyo bu adamın attıgı peptidi ben bile bilmiyorum en underground bok amınakoyayım bi zahmet olmasın
eczane satılıyo mu yani yan etkisi falan var mı xanax gib bağımlılık yapar mı?

• +1
Reactions: Auchelius and auitistsurvior
eczaneden satılıyo mu yani yan etkisi falan var mı xanax gib bağımlılık yapar mı?
eczanede yaramı bulamazın internetten alırsın source arasan bu orgda cıkar illa

• +1
iqmaxxer gtfih

• +1
eczane satılıyo mu yani yan etkisi falan var mı xanax gib bağımlılık yapar mı?
https://deuspower.to/ burda satılıyor ve güvenilir bi şekilde gönderiyorlar peptid sadece satın alırken türkiyeye 30 euro altı fatura düzenleme istiyeceksin

selank ne kadar benzodiazepinlerden farklı deselerde bağımlılık yapıyor.

Last edited:
  • +1
Reactions: Serialsuicide
gerekyok rus yapımı ilaçlara dümenden 35lik tekila alıp manavdan 3 5 limon sonra sahile akın herşey yolunda diğer iq olayıda genetik zaten malsan odak toparla falan copele geç

güzel konu eline sağlık

bulabilirseniz nasal spreyli halleri var onlar daha iyi etki veriyo