sladekilic
pretty boy
lookmax orga girer bizlerden biri olur ikbale decapitationmaxing yapmak yerine bonesmashing yapıp yeni zygolarıyla ünlü bi lookmax influenceri olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
alaka ne mk incelliklebu tarz postingler yapmayın Türk forumunda buradaki insanlar kadın düşmanı değil bizler incel değiliz türkiye kısmının %90ının cinsel ilişkiye girmesi legal bile değil zaten
kadın düşmanıyız ama kafa kesecek kadar da değil mkbu tarz postingler yapmayın Türk forumunda buradaki insanlar kadın düşmanı değil bizler incel değiliz türkiye kısmının %90ının cinsel ilişkiye girmesi legal bile değil zaten
sen kadın düşmanıysan senin amına koyim kanka ben değilimkadın düşmanıyız ama kafa kesecek kadar da değil mk
Low tsen kadın düşmanıysan senin amına koyim kanka ben değilim
negative tsen kadın düşmanıysan senin amına koyim kanka ben değilim
kadınlardan korktuğun için kadınlardan nefret etmek mi low t kadınlara karşı rahat olmak mı low t bilemedim ben şimdi sen öyle dedin ya knk hiç kendine dürüst oldun mu ben niye kadın düşmanıyım diyeLow t
postlarıma bakarsan underage kızları rahatlıkla siktigimi görebilirsin ?kadınlardan korktuğun için kadınlardan nefret etmek mi low t kadınlara karşı rahat olmak mı low t bilemedim ben şimdi sen öyle dedin ya knk hiç kendine dürüst oldun mu ben niye kadın düşmanıyım diye
bu şahısla hiç bir alakam yoktur yüce türk devletikadın düşmanıyız ama kafa kesecek kadar da değil mk
bu şahıslada hiç bir alakam yoktur eyy yüce türk devletipostlarıma bakarsan underage kızları rahatlıkla siktigimi görebilirsin ?
lookmax orga girer bizlerden biri olur ikbale decapitationmaxing yapmak yerine bonesmashing yapıp yeni zygolarıyla ünlü bi lookmax influenceri olur
semih çelik incel grubuyla bağdaştırıldı semih çelik incel olmasa dahi insanlar öyle biliyor bu yüzden herhangi bir şekilde incellik veya sekih çelik kelimesini kullandığınız zaman burdaki populasyonu ve kendinizi riske atıyorsunuz konuştuğunuz kelimelere dikkat edin sizin yüzünüzden beni paylaşmışlar xtepostlarıma bakarsan underage kızları rahatlıkla siktigimi görebilirsin ?
low tkadın düşmanıyız ama kafa kesecek kadar da değil mk