semih çelik mutlu son

sladekilic

sladekilic

pretty boy
lookmax orga girer bizlerden biri olur ikbale decapitationmaxing yapmak yerine bonesmashing yapıp yeni zygolarıyla ünlü bi lookmax influenceri olur

• JFL
Reactions: Mentally lost cel and Dathomirian Zabrak
bu tarz postingler yapmayın Türk forumunda buradaki insanlar kadın düşmanı değil bizler incel değiliz türkiye kısmının %90ının cinsel ilişkiye girmesi legal bile değil zaten

• +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1
bu tarz postingler yapmayın Türk forumunda buradaki insanlar kadın düşmanı değil bizler incel değiliz türkiye kısmının %90ının cinsel ilişkiye girmesi legal bile değil zaten
alaka ne mk incellikle

kadın düşmanıyız ama kafa kesecek kadar da değil mk

• JFL
Reactions: maarda and Black_Pill_Enjoyer1
  • JFL
  • +1
Reactions: Kayra139, Black_Pill_Enjoyer1 and Dathomirian Zabrak
kadınlardan korktuğun için kadınlardan nefret etmek mi low t kadınlara karşı rahat olmak mı low t bilemedim ben şimdi sen öyle dedin ya knk hiç kendine dürüst oldun mu ben niye kadın düşmanıyım diye

kadınlardan korktuğun için kadınlardan nefret etmek mi low t kadınlara karşı rahat olmak mı low t bilemedim ben şimdi sen öyle dedin ya knk hiç kendine dürüst oldun mu ben niye kadın düşmanıyım diye
postlarıma bakarsan underage kızları rahatlıkla siktigimi görebilirsin ?

• +1
Reactions: Tornoviaa and angrybirds
bu şahıslada hiç bir alakam yoktur eyy yüce türk devleti

• +1
  • JFL
Reactions: angrybirds and Dathomirian Zabrak
lookmax orga girer bizlerden biri olur ikbale decapitationmaxing yapmak yerine bonesmashing yapıp yeni zygolarıyla ünlü bi lookmax influenceri olur
:eek:

semih çelik incel grubuyla bağdaştırıldı semih çelik incel olmasa dahi insanlar öyle biliyor bu yüzden herhangi bir şekilde incellik veya sekih çelik kelimesini kullandığınız zaman burdaki populasyonu ve kendinizi riske atıyorsunuz konuştuğunuz kelimelere dikkat edin sizin yüzünüzden beni paylaşmışlar xte

semih çelik incel değildi aq satanistti ve mizojinist anime manyağı bi akıl hastasıydı. Bikaç incelle muhattap oldu diye incel damgası yapıştırılması komik, foidler artık sosyal medyada tartıştığı erkeklere hakaret amaçlı ''incel'' demeye başladı, ben şimdi foid dedim diye incel oluyor muyum hayır ama foidler işte :D. Dış görünüşe tapan varlıklara saygı duymamı bekleyemezsin, foidlere saygı ve aşk duyan hisseden varsa tuzu kuru bi ergendir daha yetişkinliğe girmemiştir, ama kaçınılmaz olarak girecektir ve acı gerçekle karşılaşacaktır..
Not: İnceller aptaldır