Resistance.
Yok babuş ben burayı korumaya yemin ettim subforum parastine gel!@Resistance. kanka sen öyle bir Thread Açmazsın di mi![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Yok babuş ben burayı korumaya yemin ettim subforum parastine gel!@Resistance. kanka sen öyle bir Thread Açmazsın di mi![]()
@maarda çocuğun niye günahını aldınNe dox thread'i aq
Dox en hassas oldugum konu, kimsenin fotografini vs. kaydetmedim arkadaslar; o konuda herhangi bir tereddutunuz varsa iciniz rahat olsun.
Ztn bunu chur'a da soyledim
Birinizin bile fotoğrafını kaydettiysem anam babam ölsün
Bu dox konulari vs benim de cok hassas oldugum konular, bunu yapacak birisi degilim. Bunu dusundurttuysem de ozur dilerim
Bu dox konulari vs benim de cok hassas oldugum konular, bunu yapacak birisi degilim.
Ben bunun uzerine agladim aq tassak gecmeyinView attachment 4679177
gerçekler ortaya çıkmadan önce ben, senual ile zuffster arasındaki ilişki
lan sana inanıp seni destekleyen benim amk kendini mağdur duruma getirme amkBen bunun uzerine agladim aq tassak gecmeyin
Dusundugunuz kadar basit bi konu olsa keske
Ben bunun uzerine agladim aq tassak gecmeyin
Dusundugunuz kadar basit bi konu olsa keske
lan sana inanıp seni destekleyen benim amk kendini mağdur duruma getirme amk
Ztn bunu chur'a da soyledim
Birinizin bile fotoğrafını kaydettiysem anam babam ölsün
Bu dox konulari vs benim de cok hassas oldugum konular, bunu yapacak birisi degilim. Bunu dusundurttuysem de ozur dilerim
Dox thread'i acacak ya da insanlara bunu yaptiracak son kisilerden biriyim kankam@apo @Zuffster
knk doxx tired accaksan bana haber versene acmadan once biraz daha ascendledim millete rezil olmayalim sonra
yav analjfl siktirgit kalabalık etme daha amg sjDox thread'i acacak ya da insanlara bunu yaptiracak son kisilerden biriyim kankam
Kimsenin oyle bir durumu tatmasini istemem. Kimsenin fotografi da dedigim gibi bende bulunmamakta.
Muhtemelen zaten buna da inanmazsiniz lakin konu dusundugunuzun otesinde bir durum ve boyle basit bir durum da degil.
Endiselendirdigim ya da hayal kirikligina ugrattigim herkesten ozur dilerim lakin dedigim gibi tamamen disaridan anlasildigi gibi bir durum degil, asil durumu bilenler de var ztn forumda.
Dox thread'i acacak ya da insanlara bunu yaptiracak son kisilerden biriyim kankam
Kimsenin oyle bir durumu tatmasini istemem. Kimsenin fotografi da dedigim gibi bende bulunmamakta.
Muhtemelen zaten buna da inanmazsiniz lakin konu dusundugunuzun otesinde bir durum ve boyle basit bir durum da degil.
Endiselendirdigim ya da hayal kirikligina ugrattigim herkesten ozur dilerim lakin dedigim gibi tamamen disaridan anlasildigi gibi bir durum degil, asil durumu bilenler de var ztn forumda.
işi gücü bırakıp bu adamla önceden eye area facebooklarında konuşuyoduk vs vs larp sıkıp lore yazmakasil durumu bilenler de var ztn forumda.
Yav Elemanın Başından Sonuna Yani Adem’in Doğumundan Dünyanın Sonuna Kadar Hayatı Larp amk bu ve bunun gibileri idam edilmeli.Beyler tamam yeterli. Larplamış olabilir kandırmış olabilir fakat ihanet etmedi. İhanet etmediği sürece toplu olarak kimseye şu şekil yüklenmenize gerek yok.
Eğer biraz daha bu işi hedef şey etmeye çekerseniz üst yetkililerle bu durumu konuşup lock atacağım haberınız olsun. Kimseyi organize şekilde şey etmeyin. Yanlış şeyler yaptı hemde çok fakat buna gerek yok. Arkadaş kalan kalır kalmayan kalmaz.Yav Elemanın Başından Sonuna Yani Adem’in Doğumundan Dünyanın Sonuna Kadar Hayatı Larp amk bu ve bunun gibileri idam edilmeli.
Yok kimsenin kimseye yuklendigi yok bunlardan alinacak birisi de degilim ama dedigim gibi doxtur fotograftir bunlar hassas konular ve forum'daki uyelere gercekten gonulden deger veriyordum ve hepinizi seviyorum da.Beyler tamam yeterli. Larplamış olabilir kandırmış olabilir fakat ihanet etmedi. İhanet etmediği sürece toplu olarak kimseye şu şekil yüklenmenize gerek yok.
lan en descend halimi atmıstım ama ben sana güveniyorum doxx yapmazsın istesen suan kadar patlatırdın zatenDox thread'i acacak ya da insanlara bunu yaptiracak son kisilerden biriyim kankam
mitomani hastalığı mı var kardesim gecmis olsunYa bi de cok zekisiniz ya aq durum dusundugunuz gibi basit olsa ilk gunden ban yerdim ztn, ban yemememin de bir sebebi vardi.
Basimiza butun subforum sherlock holmes kesildi
yok knk iyilik meleği durduk yere bunlarla uğraşmasının arkasında kötü bir neden yokmitomani hastalığı mı var kardesim gecmis olsun
35 yasında olarak larplayıp ona özel lore yazıp bide kisiliğini degistirip milletin yüzünü toplamanın ne tür bi sebebi olayı olabilir aq
Yav Elemanın Başından Sonuna Yani Adem’in Doğumundan Dünyanın Sonuna Kadar Hayatı Larp amk bu ve bunun gibileri idam edilmeli.
Zuffster diye birinin varligi larp degil ve zuffster ile de konustunuz ztnmitomani hastalığı mı var kardesim gecmis olsun
35 yasında olarak larplayıp ona özel lore yazıp bide kisiliğini degistirip milletin yüzünü toplamanın ne tür bi sebebi olayı olabilir aq
aslında gay olduğu için looksmax forumundaki yakışıklı erkeklerin fotoğraflarını topladığı teorisimitomani hastalığı mı var kardesim gecmis olsun
Yok kanka sen olayını anlamamışsın ben sana anlatayım aslını.mitomani hastalığı mı var kardesim gecmis olsun
mastır manipülaytor dark psychologyanaljfl cok zeki ayanokoji gibi hepimizi kandıracak![]()

Boş iş boşverOlay ne beyler
Brutal@Ameliyat Masası Senin Lordun AnalJFL çıktı ya amk JFL
kanka bu pandabuydaki agentlar zuffster çıktı gümrükte bizim jordonları satıyoOlay ne beyler
Herkes baranpsl teorisikanka bu pandabuydaki agentlar zuffster çıktı gümrükte bizim jordonları satıyo
o gerçek kanka DSMAKDFKMSAMHerkes baranpsl teorisi
AMINAKORUM.kanka bu pandabuydaki agentlar zuffster çıktı gümrükte bizim jordonları satıyo

1:1 rep nike techim gumrukte mi satilacak simdikanka bu pandabuydaki agentlar zuffster çıktı gümrükte bizim jordonları satıyo