SENUAL MEME THREAD

• JFL
  • +1
Reactions: pashanimair, Thrill, flows5991 and 3 others
takım olup siteyi birlikte çökerttikten ve modların hesapları çaldıktan sonra herkesi doxlayan analjfl-underbite ikilisi

• JFL
  • +1
Reactions: pashanimair, Thrill, growthplatessss111 and 8 others
Ne dox thread'i aq

Dox en hassas oldugum konu, kimsenin fotografini vs. kaydetmedim arkadaslar; o konuda herhangi bir tereddutunuz varsa iciniz rahat olsun.
@maarda çocuğun niye günahını aldın

• JFL
  • +1
Reactions: pashanimair, Thrill, szenn and 3 others

gerçekler ortaya çıkmadan önce ben, senual ile zuffster arasındaki ilişki

• JFL
  • +1
Reactions: pashanimair, Thrill, szenn and 4 others
Ztn bunu chur'a da soyledim

Birinizin bile fotoğrafını kaydettiysem anam babam ölsün

Bu dox konulari vs benim de cok hassas oldugum konular, bunu yapacak birisi degilim. Bunu dusundurttuysem de ozur dilerim

IMG 9467

inananlarin kamillik

yoksa en basindan beri benim 7-8 aydir biriktirdigim EU sourcelarin mi pesindeydin

• JFL
Reactions: Thrill, Orcairis, szenn and 3 others
Bu dox konulari vs benim de cok hassas oldugum konular, bunu yapacak birisi degilim.

• JFL
  • +1
Reactions: pashanimair, Thrill, susisesi and 3 others
  • JFL
  • Hmm...
  • +1
Reactions: anathema, pashanimair, Thrill and 4 others
@apo @Zuffster
knk doxx tired accaksan bana haber versene acmadan once biraz daha ascendledim millete rezil olmayalim sonra

• JFL
Reactions: Thrill, Orcairis, Deleted member 277275 and 3 others
kolama boşaldılardan sonra forumun en komik postu aq

• JFL
  • +1
Reactions: anathema, iwishiwastaller, Thrill and 8 others
Ben bunun uzerine agladim aq tassak gecmeyin

Dusundugunuz kadar basit bi konu olsa keske
lan sana inanıp seni destekleyen benim amk kendini mağdur duruma getirme amk

• JFL
  • +1
Reactions: pashanimair, Thrill and Deleted member 277275
Ben bunun uzerine agladim aq tassak gecmeyin

Dusundugunuz kadar basit bi konu olsa keske

• JFL
  • +1
Reactions: pashanimair, Thrill, Orcairis and 2 others
  • JFL
  • +1
Reactions: pashanimair, Thrill and Deleted member 277275
analjflin açtığı 10. hesabın açtığı tiradları okurken

• JFL
  • +1
Reactions: pashanimair, Thrill, Auchelius and 2 others
Ztn bunu chur'a da soyledim

Birinizin bile fotoğrafını kaydettiysem anam babam ölsün

Bu dox konulari vs benim de cok hassas oldugum konular, bunu yapacak birisi degilim. Bunu dusundurttuysem de ozur dilerim

• JFL
  • +1
Reactions: pashanimair, Thrill, susisesi and 4 others
@apo @Zuffster
knk doxx tired accaksan bana haber versene acmadan once biraz daha ascendledim millete rezil olmayalim sonra
Dox thread'i acacak ya da insanlara bunu yaptiracak son kisilerden biriyim kankam

Kimsenin oyle bir durumu tatmasini istemem. Kimsenin fotografi da dedigim gibi bende bulunmamakta.

Muhtemelen zaten buna da inanmazsiniz lakin konu dusundugunuzun otesinde bir durum ve boyle basit bir durum da degil.

Endiselendirdigim ya da hayal kirikligina ugrattigim herkesten ozur dilerim lakin dedigim gibi tamamen disaridan anlasildigi gibi bir durum degil, asil durumu bilenler de var ztn forumda.

• +1
  • JFL
Reactions: pashanimair, Thrill, Kayra139 and 2 others
Dox thread'i acacak ya da insanlara bunu yaptiracak son kisilerden biriyim kankam

Kimsenin oyle bir durumu tatmasini istemem. Kimsenin fotografi da dedigim gibi bende bulunmamakta.

Muhtemelen zaten buna da inanmazsiniz lakin konu dusundugunuzun otesinde bir durum ve boyle basit bir durum da degil.

Endiselendirdigim ya da hayal kirikligina ugrattigim herkesten ozur dilerim lakin dedigim gibi tamamen disaridan anlasildigi gibi bir durum degil, asil durumu bilenler de var ztn forumda.
yav analjfl siktirgit kalabalık etme daha amg sj :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

• JFL
  • +1
Reactions: iwishiwastaller, pashanimair, Thrill and 2 others

IMG 9468

Tc vatandasligindan cikiyom aq undoxable olcam

• JFL
  • +1
Reactions: pashanimair, Thrill, Kayra139 and 3 others
asil durumu bilenler de var ztn forumda.
işi gücü bırakıp bu adamla önceden eye area facebooklarında konuşuyoduk vs vs larp sıkıp lore yazmak
herkesi inandırıp herkesden foto almak
fotoları arşivlemek

• JFL
  • +1
Reactions: pashanimair, susisesi, Deleted member 277275 and 1 other person
Beyler tamam yeterli. Larplamış olabilir kandırmış olabilir fakat ihanet etmedi. İhanet etmediği sürece toplu olarak kimseye şu şekil yüklenmenize gerek yok.

• +1
  • JFL
Reactions: pashanimair, Thrill, Kayra139 and 6 others
Olayı önceden fark edenler

• JFL
  • +1
Ya bi de cok zekisiniz ya aq durum dusundugunuz gibi basit olsa ilk gunden ban yerdim ztn, ban yemememin de bir sebebi vardi.

Basimiza butun subforum sherlock holmes kesildi

• +1
Reactions: pashanimair, Thrill, growthplatessss111 and 2 others
Beyler tamam yeterli. Larplamış olabilir kandırmış olabilir fakat ihanet etmedi. İhanet etmediği sürece toplu olarak kimseye şu şekil yüklenmenize gerek yok.
Yav Elemanın Başından Sonuna Yani Adem’in Doğumundan Dünyanın Sonuna Kadar Hayatı Larp amk bu ve bunun gibileri idam edilmeli.

• JFL
  • +1
  • Hmm...
Reactions: Atsizz, pashanimair, Thrill and 6 others
Yav Elemanın Başından Sonuna Yani Adem’in Doğumundan Dünyanın Sonuna Kadar Hayatı Larp amk bu ve bunun gibileri idam edilmeli.
Eğer biraz daha bu işi hedef şey etmeye çekerseniz üst yetkililerle bu durumu konuşup lock atacağım haberınız olsun. Kimseyi organize şekilde şey etmeyin. Yanlış şeyler yaptı hemde çok fakat buna gerek yok. Arkadaş kalan kalır kalmayan kalmaz.

• +1
Reactions: pashanimair, Thrill, flows5991 and 1 other person
ama zuffstere fotoğrafını atmaman lazım zuffster genelde önden kendini 30 yaşında tanıtıyor ve ameliyat olmuş gibi larplayıp güvenini kazanıyor ve sürekli larpladıgı için ara sıra boşluk veriyor yalanları açığa çıkıyor eğer bu mesajımı görürsen gözünü seveyim dikkat et

• JFL
  • +1
Yok kimsenin kimseye yuklendigi yok bunlardan alinacak birisi de degilim ama dedigim gibi doxtur fotograftir bunlar hassas konular ve forum'daki uyelere gercekten gonulden deger veriyordum ve hepinizi seviyorum da.

Beraber cok gulduk eglendik oyun vs oynadik, ben bu adamlara yokta uzuntu, kizginlik, hayal kirikligi yasatacak birisi degilim.

Tassak gecenler illaki olucak ve ztn tassak gecilecek bir konu ama baska insanlarin gunahina girmeye gerek yok benim disinda.

Karsidakinin icindekini bilmeden yargilamak cok basit ztn ammina goyim

• +1
  • Hmm...
  • JFL
Reactions: iwishiwastaller, pashanimair, Thrill and 6 others
adam doxlamam falan diyorda arşiv tutmadığı ne malum amk belki bigün dellencek herşeyi sallayacak buraya tedbirli olun

• +1

lan en descend halimi atmıstım ama ben sana güveniyorum doxx yapmazsın istesen suan kadar patlatırdın zaten

• JFL
  • +1
Reactions: pashanimair, Thrill, kurdistan and 3 others
Ya bi de cok zekisiniz ya aq durum dusundugunuz gibi basit olsa ilk gunden ban yerdim ztn, ban yemememin de bir sebebi vardi.

Basimiza butun subforum sherlock holmes kesildi
mitomani hastalığı mı var kardesim gecmis olsun
35 yasında olarak larplayıp ona özel lore yazıp bide kisiliğini degistirip milletin yüzünü toplamanın ne tür bi sebebi olayı olabilir aq

• JFL
  • +1
Reactions: Atsizz, iwishiwastaller, pashanimair and 10 others
35 yasında olarak larplayıp ona özel lore yazıp bide kisiliğini degistirip milletin yüzünü toplamanın ne tür bi sebebi olayı olabilir aq
yok knk iyilik meleği durduk yere bunlarla uğraşmasının arkasında kötü bir neden yok :unsure:

• JFL
  • +1
Reactions: pashanimair, Thrill, Kayra139 and 5 others

baranpslin isminin baran olmadğını hatta kürt bile olmadığını bilen biz

• JFL
  • +1
Reactions: pashanimair, Thrill, Kayra139 and 5 others
Zuffster diye birinin varligi larp degil ve zuffster ile de konustunuz ztn

:feelsuhh:: "bu olay boyle bak knk kesin"

• JFL
  • +1
Reactions: pashanimair, Thrill, kurdistan and 3 others
Selamlar bazıları larp diyecek fakat @Serialsuicide da biliyor psikoloji okuyorum 2 sınıfım kesinlikle
çoklu kişilik bozukluğu var çoğu tanıma uyuyor.

• JFL
  • +1
Reactions: anathema, pashanimair, Thrill and 7 others
aslında gay olduğu için looksmax forumundaki yakışıklı erkeklerin fotoğraflarını topladığı teorisi
Ekran goruntusu 2026 02 10 223134

• JFL
  • +1
Reactions: pashanimair, Thrill, susisesi and 3 others
Yok kanka sen olayını anlamamışsın ben sana anlatayım aslını.

1-kendini yaşça büyük göster çünkü insalar sana saygı duysun.

2-kendini onaylayabilecek bir user ile anlaş (yada user’in kendisi ol JFL)

3-High iq copelayan Postlar paylaş ve Cuck Fantezili hikayeler anlatarak milletin kanına gir.

4-Artık Oyun Başlasın :).

• JFL
  • +1
analjfl cok zeki ayanokoji gibi hepimizi kandıracak :p

• JFL
  • +1
Reactions: iwishiwastaller, pashanimair, Thrill and 6 others
@Auchelius lan olm tyler durden buymuş

• JFL
  • +1
Reactions: pashanimair, Thrill, Kayra139 and 4 others