Sevgilisi olan birinden hoslanmak

balve

balve

balvebalve
Slm 3 haftadir konustugum bri kiz var ve 1 yillik sevgilisi var. Kizla resmen flortlesiyoz aq arada iltifatlar mesajlari uzatmalar butun gun sakasiz konusmalar birlikte oyun oynamalar planlar yapmalar. Fakat niye bilmiyorum bu seyler kiz icin normalmis gibi geliyor. Kiz iliskisinden memnun olmadigini vs bana anlatiyor dertlesiyoruzda. Uzaklasmaya kalksam uzaklasirimda anlamadigim beni gay olarakmi goruyor bendenmi hoslaniyor yoksa sevgilisi fazla genis oldugunden benle konusmasina vs birseymi demiyor. Bana bir akilverin hele ya. Ona gore exime doncem yada baska birine gecicem.

Last edited:
  • JFL
  • +1
Reactions: blackpillruinedmyli, Gordon Freeman, stacyworshipper and 1 other person
Slm 3 haftadir konustugum bri kiz var ve sevgilisi var. Kizla resmen flortlesiyoz aq arada iltifatlar mesajlari uzatmalar butun gun sakasiz konusmalar birlikte oyun oynamalar planlar yapmalar. Fakat niye bilmiyorum bu seyler kiz icin normalmis gibi geliyor. Kiz iliskisinden memnun olmadigini vs bana anlatiyor dertlesiyoruzda. Uzaklasmaya kalksam uzaklasirimda anlamadigim beni gay olarakmi goruyor bendenmi hoslaniyor yoksa sevgilisi fazla genis oldugunden benle konusmasina vs birseymi demiyor. Bana bir akilverin hele ya. Ona gore exime doncem yada baska birine gecicem.
Btw ayni salondayiz, parkta fln bulusmayida dusunuyoz. Birbirimize hediye vericezde anlamiyom aq allam yardim et :)

Empati yapiyim diyomda aq, hani yakisikli uzun adamiz zargana marganayizda dovuscuyuz. Agzimiz lafta yapiyo sahsen ben cocugun yerinde olsam kizdan ayrilirdim. Ama ben cocugun yerinde degilim sonuc olarak. Manita olsam bunun ondabesini yapamaz

1 ay sonra: beler sevgilisi varken benle sikisen kız biz sevgiliyken başkasını sikmis gavatlandim napcam 😭

• JFL
  • +1
Reactions: googlegemini, Orcairis, ascendantwill and 8 others
manitası olan kızla konusma, ara ver ayrilcaklarsa ayrılsınlar sonra devam et

• +1
Reactions: Orcairis, iwishiwastaller and balve
Bu nasil bi kafa aq
sevgilisi olan bi kiz ayrilmadan etmeden seninle flort seklinde konusuyorsa seninle sevgili oldugunda bunu yine yapmamasi icin bir sebep yok

• +1
Reactions: Orcairis, iwishiwastaller, Gordon Freeman and 2 others
Bu nasil bi kafa aq
olm manitasini aldatıp sana gelen neden seni aldatıp başkasına gitmesin ne saniyon kendini aq lisesi

• +1
  • JFL
Reactions: googlegemini, Orcairis, Gordon Freeman and 2 others
o yuzden konusmaya degecek biri degil buyuk ihtimalle cocugun haberi bile yoktur ve kizin yaptigi sey ona gore normal gelse de hic normal bir sey degil amk

• +1
Reactions: balve, Orcairis, Gordon Freeman and 1 other person
Ssn bu threadi atarken kız right now

Ssn bu threadi atarken kız right now
Dusunsene anana o yarrak giriyo:aheago:
Anan:ah ah ah ah yapma
Ben:amini degilde gotunu sikicem bidaha konusursan
Anan:yok yok ah
Ben:kesmessen gotunu oyle bi saplak vurrumki olursun:lul:

Last edited:
  • JFL
Reactions: balve, anathema and Futanari
iğrençsiniz
Gemini Generated Image 9vz35i9vz35i9vz3

• JFL
Reactions: Gordon Freeman, balve, Orcairis and 1 other person
Dusunsene anana o yarrak giriyo:aheago:
Anan:ah ah ah ah yapma
Ben:amini degilde gotunu sikicem bidaha konusursan
Anan:yok yok ah
Ben:kesmessen gotunu oyle bi saplak vurrumki olursun:lul:
Azerbokcanda ikamet
Armenoid pheno
Narrow frame
Hamamböceği gözler
Chalom boynu
1000061920

Javier Bardem Explosion GIF

• JFL
Reactions: googlegemini, Orcairis, anathema and 1 other person
@temelyeterliliktesti

• So Sad
  • JFL
Reactions: balve and Gordon Freeman
1 yıl önce okul gezisinde sarışın bi kızla aşırı yakınlaşmıştık sevgilisi vardı bi sikişmediğimiz kalmıştı ondan sonra bana siktir çekti sevgilisi dövmeye geldi ama sıkıntı yok sevgilisini dövdüm1hafta sonra ayrıldılar ama sigma kkral 31 tr yerinde durur mu kzin privine girmedi işte bizde böyle adamız analaycağınız

Eğer diyosan çüküme keyfime bakan biriyim çocuk kız umrumda değil istediğini yap

Eğer diyorsan ben hero olcam kıza ağır konuşup erkek arkadaşının arkasından ne kadar saygısızca davrandığını yüzüne vurup git