ochinchin
I’m no longer in the US.
merak ediyorum gerçekten aşık olan bir kız nasıl davranıyor size reelde, ilişkiye başladığınız ya da başlamadığınız, mesela size özel şiir falan mı yazıyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
olmadi o yüzden pompalamasyon o bizim misyon afrodizyak istemez doğustan füzyoon woow woow woow baby yoomerak ediyorum gerçekten aşık olan bir kız nasıl davranıyor size reelde, ilişkiye başladığınız ya da başlamadığınız, mesela size özel şiir falan mı yazıyorlar
siir falan cok eskide kaldi aq simdi hangi kari sana siir yazarmerak ediyorum gerçekten aşık olan bir kız nasıl davranıyor size reelde, ilişkiye başladığınız ya da başlamadığınız, mesela size özel şiir falan mı yazıyorlar
ciddi cevaplayacak olursam seninle ilgileniyor sonra seni seviuor bekliyor zart zurt 1 kız bebi 2 sebe beklemisti ltnyken asikti ama tabi ben maldim neysemerak ediyorum gerçekten aşık olan bir kız nasıl davranıyor size reelde, ilişkiye başladığınız ya da başlamadığınız, mesela size özel şiir falan mı yazıyorlar
sus konusma 4 sene once ben siir yaziyordumsiir falan cok eskide kaldi aq simdi hangi kari sana siir yazar![]()
1000 de 1 kiz sana siir yazar. yil olmus 2026 hala siir diyorsunuz aqsus konusma 4 sene once ben siir yaziyordum
Kız mı sana şiir yazacak ASDFGNHÖJKSKWAFSFJNFED1000 de 1 kiz sana siir yazar. yil olmus 2026 hala siir diyorsunuz aq
biz gelenekselciyiz oldschool1000 de 1 kiz sana siir yazar. yil olmus 2026 hala siir diyorsunuz aq
onu diyorum iste aq, op kiz sana siirmi yazicak diyorKız mı sana şiir yazacak ASDFGNHÖJKSKWAFSFJNFED
öyle bi dünya yok
Ikidir pompalamasyon yaziyor threadlerde diyar palayi sikecek herhaldeolmadi o yüzden pompalamasyon o bizim misyon afrodizyak istemez doğustan füzyoon woow woow woow baby yoo
Şu siteye bunu sormakmerak ediyorum gerçekten aşık olan bir kız nasıl davranıyor size reelde, ilişkiye başladığınız ya da başlamadığınız, mesela size özel şiir falan mı yazıyorlar
knk nasıl bekledi anlamadım ortaokulda sen başka okuldayken falan mıciddi cevaplayacak olursam seninle ilgileniyor sonra seni seviuor bekliyor zart zurt 1 kız bebi 2 sebe beklemisti ltnyken asikti ama tabi ben maldim neyse
bu foidleri anlayamazsın amk ogulları aşık olmadıgına oyle gibi olduğuna da oyle davranmıyor.merak ediyorum gerçekten aşık olan bir kız nasıl davranıyor size reelde, ilişkiye başladığınız ya da başlamadığınız, mesela size özel şiir falan mı yazıyorlar
kanka aşkından deliyse + sanatçı ruhu varsa yazabilir, yoksa öyle bi ihtimal yok1000 de 1 kiz sana siir yazar. yil olmus 2026 hala siir diyorsunuz aq
tamamda burdaki hangi incele bir kiz askindan deli olabilir??kanka aşkından deliyse + sanatçı ruhu varsa yazabilir, yoksa öyle bi ihtimal yok
daha yüksek ihtimal seni ya da ikinizi çizmesi olacaktır, ben örnek diye götümden salladım şiiri
yok yok var olduğuna inanmam lazımŞu siteye bunu sormakamk oglu bi kız bize şiir yazıcak kadar yakışıklı olsak burda mı olurduk? Aşkda yok bu arada copelama
merak ediyorum gerçekten aşık olan bir kız nasıl davranıyor size reelde, ilişkiye başladığınız ya da başlamadığınız, mesela size özel şiir falan mı yazıyorlar
DASMFKDFASMDFASFASDDMDASFDMA@ochinchin komik olan bişeymi var oruspu evladı
tamamen taşşana attım reis kb@ochinchin komik olan bişeymi var oruspu evladı
etrafım yok bakamıyorum, merak ediyorumbunu bilmek için birinin sana "aşık" olmasına gerek yok knk etrafına bakarsan anlarsın zaten aşık olunacak kadar iyi görüyorsan her türlü ilgiyi veriyorlar işte
kanka soyle ayni okuldaydik ama ben baska kizi seviuordum yinede geliyordu yanima sohbet etmeye calisiyordu beb tersliyordum yine geliyordu zart zurtknk nasıl bekledi anlamadım ortaokulda sen başka okuldayken falan mı
ne güzelmiş neyse chad ramblingskanka soyle ayni okuldaydik ama ben baska kizi seviuordum yinede geliyordu yanima sohbet etmeye calisiyordu beb tersliyordum yine geliyordu zart zurt
anliyosun zaten amk anlamıyosan degildirmerak ediyorum gerçekten aşık olan bir kız nasıl davranıyor size reelde, ilişkiye başladığınız ya da başlamadığınız, mesela size özel şiir falan mı yazıyorlar
hiç yaşamadığım için merak ettim ondan sordumanliyosun zaten amk anlamıyosan degildir
ben ortaokuldaki kızın verdiği sinyalleri dün çaktım amkanliyosun zaten amk anlamıyosan degildir
9ken 11lerden alma işilisede uzun dalgali/kivircik sacli baby face cocuk oldugum icin 11.sinifken 9.sinif bi kizdan ask notu almistim
Öyle bişi yok9ken 11lerden alma işi
zeref (peggletmis)9ken 11lerden alma işi
olsa çok güzel olurduÖyle bişi yok
düşünsene nefes alan kızlar sana kur yapıyor hem de reeldeolsa çok güzel olurdu
bana bi üst sınıftan kızlar kur yapıyor bazen çok hoşuma gidiyo
Nasıl yaşanıyor bubana bi üst sınıftan kızlar kur yapıyor bazen çok hoşuma gidiyo
sohbet ederken falan yapıyordur işte durduk yere yapıyorlarsa sikiş varNasıl yaşanıyor bu
Bi anda gelip konuşmaya mı başlıyor nasıl oluyor amk
işte yanımdan geçerken elleşiyolar yürürken çelme falan takmaya çalışıyorlarNasıl yaşanıyor bu
Bi anda gelip konuşmaya mı başlıyor nasıl oluyor amk
Bu normal la banada yapan alıyor bayaişte yanımdan geçerken elleşiyolar yürürken çelme falan takmaya çalışıyorlar
basit şeyler ama bana özel
benim çevrede kimseye yapmıyolar ve konuşmaya çalışanı bile tersliyolar amkBu normal la banada yapan alıyor baya
en güzel kızlar dokuzlardabenim çevrede kimseye yapmıyolar ve konuşmaya çalışanı bile tersliyolar amk
ama çirkin hepsi
benim göğüslerim 9 ların göğüslerinden daha büyü amken güzel kızlar dokuzlarda
irldeyse direk tenefüs arası yanına çağırıp söylüyo veya insta dmdemerak ediyorum gerçekten aşık olan bir kız nasıl davranıyor size reelde, ilişkiye başladığınız ya da başlamadığınız, mesela size özel şiir falan mı yazıyorlar
ben yaşadım ekstra bi yakışıklılığım yok öyle jflŞu siteye bunu sormakamk oglu bi kız bize şiir yazıcak kadar yakışıklı olsak burda mı olurduk? Aşkda yok bu arada copelama
benim göğüslerim 9 ların göğüslerinden daha büyü amk