aşık olan kız nasıl davrandı size

ochinchin

ochinchin

I’m no longer in the US.
merak ediyorum gerçekten aşık olan bir kız nasıl davranıyor size reelde, ilişkiye başladığınız ya da başlamadığınız, mesela size özel şiir falan mı yazıyorlar

• +1
  • JFL
Reactions: Chudai, Trenmaxx1, meert and 1 other person
merak ediyorum gerçekten aşık olan bir kız nasıl davranıyor size reelde, ilişkiye başladığınız ya da başlamadığınız, mesela size özel şiir falan mı yazıyorlar
olmadi o yüzden pompalamasyon o bizim misyon afrodizyak istemez doğustan füzyoon woow woow woow baby yoo

• +1
  • JFL
Reactions: xlegend, meert, szenn and 2 others
siir falan cok eskide kaldi aq simdi hangi kari sana siir yazar :lul:

• +1
Reactions: meert
ciddi cevaplayacak olursam seninle ilgileniyor sonra seni seviuor bekliyor zart zurt 1 kız bebi 2 sebe beklemisti ltnyken asikti ama tabi ben maldim neyse

• +1
1000 de 1 kiz sana siir yazar. yil olmus 2026 hala siir diyorsunuz aq
Kız mı sana şiir yazacak ASDFGNHÖJKSKWAFSFJNFED
öyle bi dünya yok

• +1
  • JFL
Reactions: meert, Orcairis, Serialsuicide and 2 others
  • JFL
  • +1
Reactions: meert, ochinchin, Serialsuicide and 1 other person
Kız mı sana şiir yazacak ASDFGNHÖJKSKWAFSFJNFED
öyle bi dünya yok
onu diyorum iste aq, op kiz sana siirmi yazicak diyor

• +1
Reactions: meert and Topkra
olmadi o yüzden pompalamasyon o bizim misyon afrodizyak istemez doğustan füzyoon woow woow woow baby yoo
Ikidir pompalamasyon yaziyor threadlerde diyar palayi sikecek herhalde

• JFL
  • +1
Reactions: ascendantwill, meert, ochinchin and 1 other person
Şu siteye bunu sormak:ROFLMAO: amk oglu bi kız bize şiir yazıcak kadar yakışıklı olsak burda mı olurduk? Aşkda yok bu arada copelama

• +1
  • JFL
Reactions: IlI, veneficus, anathema and 8 others
ciddi cevaplayacak olursam seninle ilgileniyor sonra seni seviuor bekliyor zart zurt 1 kız bebi 2 sebe beklemisti ltnyken asikti ama tabi ben maldim neyse
knk nasıl bekledi anlamadım ortaokulda sen başka okuldayken falan mı

• +1
Reactions: ascendantwill, meert and Topkra
bu foidleri anlayamazsın amk ogulları aşık olmadıgına oyle gibi olduğuna da oyle davranmıyor.

kaliteli foidse sana bariz göstergelerle belli edecektir zaten

• +1
Reactions: ascendantwill, meert, ochinchin and 1 other person
1000 de 1 kiz sana siir yazar. yil olmus 2026 hala siir diyorsunuz aq
kanka aşkından deliyse + sanatçı ruhu varsa yazabilir, yoksa öyle bi ihtimal yok
daha yüksek ihtimal seni ya da ikinizi çizmesi olacaktır, ben örnek diye götümden salladım şiiri

• +1
Reactions: meert and yyk117
bana çıtırdan sinyaller veriyordu, örnek olarak bir görev verildiğinde benle birlikte olmak istiyordu.

işte yanımdan sevdiğim şarkıları söylerek geçiyordu vs.

yakın arkadaşlara eklenmiştim ordan konuşma başladı direkt benim cevap vermem için story atıyormuş

özlüyoruz ne yalan söyleyelim ama olan oldu

• +1
kanka aşkından deliyse + sanatçı ruhu varsa yazabilir, yoksa öyle bi ihtimal yok
daha yüksek ihtimal seni ya da ikinizi çizmesi olacaktır, ben örnek diye götümden salladım şiiri
tamamda burdaki hangi incele bir kiz askindan deli olabilir??

• +1
Şu siteye bunu sormak:ROFLMAO: amk oglu bi kız bize şiir yazıcak kadar yakışıklı olsak burda mı olurduk? Aşkda yok bu arada copelama
yok yok var olduğuna inanmam lazım
6030170 1380

• JFL
  • +1
Reactions: meert and Serialsuicide
Ha bu arada cevap yazmayı unutmuşum
Benden hoşlanan herhangi bi kız olmadı şu ana kadar o yüzden cevap veremem :)

• +1
  • So Sad
  • JFL
Reactions: anathema, ascendantwill, meert and 5 others
@ochinchin komik olan bişeymi var oruspu evladı

• JFL
  • +1
Reactions: anathema, ascendantwill, meert and 4 others

Cok hatirlamiom ilkokulda bitane kiz not yazmisti bana bende boyle seyleri aypip saniyordum bakmadim mal gibi kacirdim mtbyi

• +1
Reactions: meert and blackpillruinedmyli
  • JFL
  • +1
Reactions: meert, Orcairis, Naughty America and 3 others
PATLADIM AMK TOPKRAYI BİLE DELİRTTİLER SONUN DA

• JFL
  • +1
Reactions: Trenmaxx1, anathema, Gordon Freeman and 4 others
bunu bilmek için birinin sana "aşık" olmasına gerek yok knk etrafına bakarsan anlarsın zaten aşık olunacak kadar iyi görüyorsan her türlü ilgiyi veriyorlar işte

• +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ and meert
bunu bilmek için birinin sana "aşık" olmasına gerek yok knk etrafına bakarsan anlarsın zaten aşık olunacak kadar iyi görüyorsan her türlü ilgiyi veriyorlar işte
etrafım yok bakamıyorum, merak ediyorum

• +1
  • So Sad
Reactions: ascendantwill, İNTİKAM VAKTİ, Orcairis and 1 other person
knk nasıl bekledi anlamadım ortaokulda sen başka okuldayken falan mı
kanka soyle ayni okuldaydik ama ben baska kizi seviuordum yinede geliyordu yanima sohbet etmeye calisiyordu beb tersliyordum yine geliyordu zart zurt

kanka soyle ayni okuldaydik ama ben baska kizi seviuordum yinede geliyordu yanima sohbet etmeye calisiyordu beb tersliyordum yine geliyordu zart zurt
ne güzelmiş neyse chad ramblings

anliyosun zaten amk anlamıyosan degildir

• +1
Reactions: blackpillruinedmyli
Hisleriyle ilgili 2-3 uzun paraglık yazı yazdı o an bana 4 senedir bana aşık olduğunu öğrendim. O vakte kadar birisinin benden hoşlanabileceğine ihtimal vermiyordum. İyi bi kızdı ama geri hoşlanmadığım için reddettim yapabileceğim en insani şekilde

• JFL
  • +1
Reactions: Gordon Freeman, Orcairis, anathema and 1 other person
lisede uzun dalgali/kivircik sacli baby face cocuk oldugum icin 11.sinifken 9.sinif bi kizdan ask notu almistim

• +1
  • JFL
Reactions: Serialsuicide, Gordon Freeman and blackpillruinedmyli
lisede uzun dalgali/kivircik sacli baby face cocuk oldugum icin 11.sinifken 9.sinif bi kizdan ask notu almistim
9ken 11lerden alma işi

• JFL
  • +1
Reactions: Serialsuicide, ochinchin, Gordon Freeman and 2 others
Nasıl yaşanıyor bu
Bi anda gelip konuşmaya mı başlıyor nasıl oluyor amk
sohbet ederken falan yapıyordur işte durduk yere yapıyorlarsa sikiş var

• Hmm...
Reactions: Topkra
Nasıl yaşanıyor bu
Bi anda gelip konuşmaya mı başlıyor nasıl oluyor amk
işte yanımdan geçerken elleşiyolar yürürken çelme falan takmaya çalışıyorlar
basit şeyler ama bana özel

Bu normal la banada yapan alıyor baya
benim çevrede kimseye yapmıyolar ve konuşmaya çalışanı bile tersliyolar amk
ama çirkin hepsi

• +1
Reactions: Topkra
irldeyse direk tenefüs arası yanına çağırıp söylüyo veya insta dmde

• Woah
Reactions: Gordon Freeman
ben yaşadım ekstra bi yakışıklılığım yok öyle jfl

• Hmm...
Reactions: Serialsuicide
"size aşık olan kız"

Ricky Gervais Lol GIF

Evil Laugh GIF

the dark knight batman GIF

• So Sad
  • +1
Reactions: susisesi and Orcairis