ZerefDragnee1l
fakecel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Brutal çin geriliği
değil, fazla diş nedenli kapanma sorunu. diş çekilip tel takıldığında düzelecek tabii bir 4 yılı var devlette olduğu için bir de normalde dişleri kapatırken ileri alırım bilerek çeneyi bu iki foto ileri almadığım tek iki fotoBrutal çin geriliği
yaşın kaçdeğil, fazla diş nedenli kapanma sorunu. diş çekilip tel takıldığında düzelecek tabii bir 4 yılı var devlette olduğu için bir de normalde dişleri kapatırken ileri alırım bilerek çeneyi bu iki foto ileri almadığım tek iki foto
bir de yaş 13 ne beklıyon amkBrutal çin geriliği
ŞAKAÇXLAŞXLÇAS pardon kanka gormemisim bunuyaşın kaç
Oğlum siktir et o zaman amk ben de lise bitti sandım.bir de yaş 13 yarram ne beklıyon amk
liseye yeni geçiyom amkOğlum siktir et o zaman amk ben de lise bitti sandım.
Ben üniye kadar implant yetiştirmeye çalışıyorum bokum çıktı
Ben early-bloomer'ım mesela küçüklük vesikalığıma baktım baya mogger çıkmışım.liseye yeni geçiyom amkbonelessim biraz doğrudur büyüyecez illa zaman lazım downgrowth var biraz gonial brutal
Yüz gelişimim durdu ve ameliyatlarla halletmeye çalışıyorum benim durumuma düşmeBen early-bloomer'ım mesela küçüklük vesikalığıma baktım baya mogger çıkmışım.
Sen eğer late-bloomersan hatta değilsen bile daha gelişeceksin büyüyeceksin o yüzden umudunu kaybetme.
valla ne bloomerıyım bilmiyorum ama tek bildiğim şey plakları kontrol ettirip ölesiye gh basmam gerektiğiBen early-bloomer'ım mesela küçüklük vesikalığıma baktım baya mogger çıkmışım.
Sen eğer late-bloomersan hatta değilsen bile daha gelişeceksin büyüyeceksin o yüzden umudunu kaybetme.
Biraz değil baya varliseye yeni geçiyom amkbonelessim biraz doğrudur büyüyecez illa zaman lazım downgrowth var biraz gonial brutal
%90ı kapanış sorunundan diş teşhislerini atmıştım zaten buraya dişler çarpık o yüzden kapanırken aşağı doğru kapanıyor yüz ne varsa bu anasını siktiğimin diş bölgesinden amk pallate asymmetry de var annesini sikim dişlerin damağınBiraz değil baya var
knk sen niye beyaz hintliye benziyon
birde sağda ramusun iyiyken sol tarafın daha kötü%90ı kapanış sorunundan diş teşhislerini atmıştım zaten buraya dişler çarpık o yüzden kapanırken aşağı doğru kapanıyor yüz ne varsa bu anasını siktiğimin diş bölgesinden amk pallate asymmetry de var annesini sikim dişlerin damağın
tam tersi la solda daha iyi maksilla sola kayık bu fazla diş muhabbetindenbirde sağda ramusun iyiyken sol tarafın daha kötü
Fotoğrafların yönünden anlamadım ne taraf olduğunu salladım o yüzdentam tersi la solda daha iyi maksilla sola kayık bu fazla diş muhabbetinden
kanka sen çok based bir insansın amkFotoğrafların yönünden anlamadım ne taraf olduğunu salladım o yüzden
you can see the pain on his ramus and gonial angle
downgrowth ve chin dışı failo var mı sideda? downgrowth da şu dişler falan törpülenince düzelecek zaten ama 4 yılı var devleti sikimFotoğrafların yönünden anlamadım ne taraf olduğunu salladım o yüzden
@ZerefDragnee1l knk kirilmiyon dimi saka yapiyom?you can see the pain on his ramus and gonial angle![]()
dnr atmayan kaldı mı@ZerefDragnee1l knk kirilmiyon dimi saka yapiyom?
downgrowth yok aslinda ramuslarındaki pain yüzünden öyle gözüküyordowngrowth dışı failo var mı sideda? downgrowth da şu dişler falan törpülenince düzelecek zaten ama 4 yılı var devleti sikim
Kürdcell kanka ondanknk sen niye beyaz hintliye benziyon
Tm ztn gonial aci downward grpwthla alakali amqdowngrowth yok aslinda ramuslarındaki pain yüzünden öyle gözüküyor![]()
Törpülenince nası düzelcekkidowngrowth ve chin dışı failo var mı sideda? downgrowth da şu dişler falan törpülenince düzelecek zaten ama 4 yılı var devleti sikim
sen de orrospucellsin bişe diyoz mu kankaKürdcell kanka ondan
Var kanka racecell olmandowngrowth ve chin dışı failo var mı sideda? downgrowth da şu dişler falan törpülenince düzelecek zaten ama 4 yılı var devleti sikim
You are ignoring content by this member.sen de orrospucellsin bişe diyoz mu kanka![]()
Olm çocuğu zorbalamayın yaVar kanka racecell olman
dişler çarpık ve bundan dolayı yanlış kapanışa neden oluyor yanlış kapanış da downgrowth falan filanTörpülenince nası düzelcekki
You are ignoring content by this member.You are ignoring content by this member.
Arkadaşımla şakasını yapıyorum arada orospuluk yapmasa iyi çocukOlm çocuğu zorbalamayın ya
Törpüleseler bile downward growth tamamen düzelmicek çünkü trucel derecesinde değil çarpıklık belli oluyor yandan bakıncadişler çarpık ve bundan dolayı yanlış kapanışa neden oluyor yanlış kapanış da downgrowth falan filan
tamamen düzelmicek zaten de azalacak hiç yoktan ki ramusum büyür herhalde o zamana kadar amkTörpüleseler bile downward growth tamamen düzelmicek çünkü trucel derecesinde değil çarpıklık belli oluyor yandan bakınca
Ramus uzamıyor genelde senin ramusunda zaten daha uzayacak birşeyi yoktamamen düzelmicek zaten de azalacak hiç yoktan ki ramusum büyür herhalde o zamana kadar amk
saçı uzatmazsan seni öldürücem.
dün kestirdim daha aq ve bence böyle daha iyi öndensaçı uzatmazsan seni öldürücem.
yaş 13 daha dur uzar illa amkRamus uzamıyor genelde senin ramusunda zaten daha uzayacak birşeyi yok
Ramus ole her kemık gıbı cok bi degisim gostermiyo yani yasla alakasiz bide zaten daha ramusun uzayip napcan knkyaş 13 daha dur uzar illa amk
yaaliştehayamkdün kestirdim daha aq ve bence böyle daha iyi önden
Yok kanka ascendleyemeyeceksin sen suryani bir büyücüye descendlemen için büyü yaptırdım its over for youyaş 13 daha dur uzar illa amk
kanka bonemass daha çok belli oluyo daha iyi bence boyle niye oylededinkineyaaliştehayamk
ascendleyemesem de bacını sikecem kanka kaçışı yokYok kanka ascendleyemeyeceksin sen suryani bir büyücüye descendlemen için büyü yaptırdım its over for you
kanka bonemass daha çok belli oluyo daha iyi bence boyle niye oylededinkine
Bi yarramı yapamazsın sen racecellseniascendleyemesem de bacını sikecem kanka kaçışı yok
uzicak.Ramus uzamıyor genelde senin ramusunda zaten daha uzayacak birşeyi yok