Sigara markası (muhtemel bırakma threadi)

kumaddikt

kumaddikt

Iron
Ne içiyonuz günde kaç paket veya kaç dal ? Bir de testosteron artışı olayına ne diyonuz ? Placebo, o artış bi sike yaramıyor diyolar ama bilemedim
Bir de nasıl bırakcam amk 🤣

testo artışını geç bildiğim kadarıyla testonu hormonlarını kötü etkileme olasılığı var

• +1
Reactions: Trenmaxx1 and kumaddikt
testo artışını geç bildiğim kadarıyla testonu hormonlarını kötü etkileme olasılığı var
Zaten seks hormonu bağlayıcı globulini artırdığı için üretilen testoyu da kitliyomuş diye okudum

Last edited:
  • +1
Reactions: veneficus and EK0
Ne içiyonuz günde kaç paket veya kaç dal ? Bir de testosteron artışı olayına ne diyonuz ? Placebo, o artış bi sike yaramıyor diyolar ama bilemedim
Bir de nasıl bırakcam amk 🤣
Tekel 2000 kısa :lul:

Hayır kanka tam tersi nikotin cortizolü düşürür temel olarak testo artırmiyor ama dolaylı yolla cortizolü düşük bırakarak testonu artırırsun:p

• JFL
Reactions: EK0
Hayır kanka tam tersi nikotin cortizolü düşürür temel olarak testo artırmiyor ama dolaylı yolla cortizolü düşük bırakarak testonu artırırsun:p
Kortizolu artırıyor amk ne demek düşürüyo manyak spikelıyor hem de nikotin dopamin salgılatıyor sadece (DİYE BİLİYORUM)

• +1
Reactions: EK0
Kortizolu artırıyor amk ne demek düşürüyo manyak spikelıyor hem de nikotin dopamin salgılatıyor sadece (DİYE BİLİYORUM)
Kanka sen sigara içerken stresemi giriyon amk sen yanlış biliyon knkkkkkm:lul:

öyle bişey yok götünden bilgi atma kortizol falan düşürmüyor 5 dakikalık bir kortizol düşüşü yapıyor 5 dakika sonrası canın tekrardan sigara istediğinde daha çok kortizol spike yapıyor

kullanıyorsan kullanda avutma kendini brom

• +1
Reactions: blackpillruinedmyli and kumaddikt
öyle bişey yok götünden bilgi atma kortizol falan düşürmüyor 5 dakikalık bir kortizol düşüşü yapıyor 5 dakika sonrası canın tekrardan sigara istediğinde daha çok kortizol spike yapıyor

kullanıyorsan kullanda avutma kendini brom
Kanka zaten bi sonsuz bi döngü varda ben valla cok rahatlıyorum sikimde değil ohhhhh:lul:

havalı birşeymiş gibi gördüğünü hafif sezdim o havalı birşey olmadığı farkındalığını bi ara anliyacaksın umarım daha erken anlarsın

• +1
Reactions: loksmaxxir and kumaddikt
Ağa ben haftada 1 falan içiyom içtikten sonra da canım çekmiyo biraz zaman geçtikten sonra butane patlar diyom parlatıyom içtiğimde rahatlatıyom beni

• +1
Reactions: kumaddikt