Sigara nasıl bırakılır

kumaddikt

kumaddikt

Iron
ağız etrafım 30küsür yaşlarında bi kadının amı gibi olmaya başladı günlük bi paket drangeblue / blue içiyom zaten para da dayanmaz amına koyim öğrenciyim daha her gün 120tl domalmak aya vurduğumuzda 3,6k yapıyo kurban oluyim varsa birinizde holy grail droplayın amk her gece "bu sondu" diyorum ertesi gün en kötü öğleden sonra elime yeni bi paket geçmiş oluyor😂

• So Sad
  • +1
Reactions: EK0, Iranidnordid, -BayHarbourButcher and 1 other person
ağız etrafım 30küsür yaşlarında bi kadının amı gibi olmaya başladı günlük bi paket drangeblue / blue içiyom zaten para da dayanmaz amına koyim öğrenciyim daha her gün 120tl domalmak aya vurduğumuzda 3,6k yapıyo kurban oluyim varsa birinizde holy grail droplayın amk her gece "bu sondu" diyorum ertesi gün en kötü öğleden sonra elime yeni bi paket geçmiş oluyor😂
bravo evlat şuan premium goysun bırakmazsan sigara şirketleri ve yahudiler kazancak öyle düşün bide feminemleştiriyo karaciğeri yoruyo askere gitmiyim diye içerlerdi bizim sokakta sikleri yok olup ama dönüşüyodu geri çıkarmak için tren basıyolardı

• +1
  • JFL
Reactions: foidsforlife, camelblack, Timuri and 4 others
bravo evlat şuan premium goysun bırakmazsan sigara şirketleri ve yahudiler kazancak öyle düşün bide feminemleştiriyo karaciğeri yoruyo askere gitmiyim diye içerlerdi bizim sokakta sikleri yok olup ama dönüşüyodu geri çıkarmak için tren basıyolardı
Top tier advice amına koyim High IQ

• +1
  • JFL
Reactions: camelblack and Timuri
Ailede kanser genetik gibi bi şey 2 dedem + babam kanserden mefta (babamın bikaç ay ömrü kalmış dokttor öyle dedi) ben hangi götle içiyosam hala

• So Sad
Reactions: EK0, eniyiguresci and -BayHarbourButcher
Top tier advice amına koyim High IQ
içersen bile bile goy ve köle olduğunu kanıtlarsın kendini kontrol edemeyen bi orosbu cocugu olucağını düşün sen istediğini değil yahudiler sana istediklerini yaptırıyo bırak bence ayrıxa zararı çok bide self kontrolun olsun

• So Sad
Reactions: kumaddikt
Ailede kanser genetik gibi bi şey 2 dedem + babam kanserden mefta (babamın bikaç ay ömrü kalmış dokttor öyle dedi) ben hangi götle içiyosam hala
babanın durumuna üzüldüm knk umarım iyileşir

• +1
Reactions: camelblack and kumaddikt
😢

• So Sad
babanın durumuna üzüldüm knk umarım iyileşir
Sağol da ben genetikliğine örnek olsun diye dedim sağol yine de çok iyi bi baba olamadı hepimizinki gibi yani çok üzülme

cok gecmis olsun

• +1
  • Love it
Reactions: coax96 and kumaddikt
bupropion yetmezse bupropion + naltrexone

• +1
  • Love it
Reactions: syringee and kumaddikt
Nikotin sakizlar var bı dene

• +1
  • Love it
Reactions: EK0 and kumaddikt
portalın videosu var sigara bırakmayla alakalı bi ona bak yöntemi denemedimde güzel bişey gibi anlatıyor

bu arada peder bey içinde geçmiş olsun

• Love it