D
Deleted member 70692
Anti natural 💀 test, hgh, t4, e2 lover
gev gev konuşuyolar ilaç parasını ver siktir git pek bi olayın yok hayatımda boktan genetiklerini vermen dışında
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
prenatal dönemde allaha sövmüşüm başka açıklaması yokIt's all about the womb. LONG ATTENTION SPAN ONLY.
Prenatal exposure to testosterone is critical for proper masculinization of both the body and the mind. If you don't exhibit high sexual dimorphism then chances are you were not exposed to high enough levels of androgens as a fetus OR were not exposed to said hormones at an appropriate time...looksmax.org
ama anlattığımızda hala eveve köyden kız buluruz diyip domalıp işine bak kız bulursun falan diyip düşük bütçeli redpill tavsiyeleri veriyorlarZamanında ben de senle aynı kafaya girdim o yüzden dinle
Annen baban ürediği sıra hipergamidir zartıdır zurtudur bu şekilde olmadığı için ürerken senin yakışıklılığını gözetmemeleri normal
Mesela annenin babanın neslinde kısa boy eş bulmaya engel olmadığı için senin şuan boyun yüzünden eş bulamayacak olmanı tahmin edemezlerdi ve sorumlu maalesef onlar değil standartları arşa çıkmış kızlar ve buna sebep olanlardır
Anneni babanı sev. Bu dar pencereden bakma
Yeni zaman ilişkileri hakkında fikirleri olmadığı için geçmişte görüp yaşadıklarını doğru varsayıyolar onları suçlamak yine manasızama anlattığımızda hala eveve köyden kız buluruz diyip domalıp işine bak kız bulursun falan diyip düşük bütçeli redpill tavsiyeleri veriyorlar
trailesi
ortaokul> geçici heves ergensin
lise>daha hayat başlamadı ünide bulursun
üni>çocuğum iş hayatına atıl bulursun okulunu oku
işte> paranı kazan illa biri çıkar
sonrası> oğlum senin kaderin açık değilmiş
doğru diyorsun kral aslındaYeni zaman ilişkileri hakkında fikirleri olmadığı için geçmişte görüp yaşadıklarını doğru varsayıyolar onları suçlamak yine manasız
Düzgünce anlat yeni neslin kriterlerini karşılamıyorum de evlilik sevgili gibi beklentilere girmeyin de
Vallahi de herkes çıkarcı oç, aileden başka kimse çıkarsız sevmiyor
Evet ailelerin hepsi öyle değil doğrudoğru diyorsun kral aslında
ama yanıldığın tek yer 'aileden başka kimse çıkarsız sevmiyor' kısmı bence
artık çalışıp eve para getirmeyen erkeği bile sevmiyor annesi. babasından her gün laf işitiyor
ama kız öyle mi babasının annesinin bir tanesi ev işi yapar yinede sorun olmaz
onların ben çıkardıkları arşı sikeyim uzun boylu high ltn ogreenin altına yatmaktan başka bişey bildikleriZamanında ben de senle aynı kafaya girdim o yüzden dinle
Annen baban ürediği sıra hipergamidir zartıdır zurtudur bu şekilde olmadığı için ürerken senin yakışıklılığını gözetmemeleri normal
Mesela annenin babanın neslinde kısa boy eş bulmaya engel olmadığı için senin şuan boyun yüzünden eş bulamayacak olmanı tahmin edemezlerdi ve sorumlu maalesef onlar değil standartları arşa çıkmış kızlar ve buna sebep olanlardır
birde kendim için konuşuyorum kanka.Evet ailelerin hepsi öyle değil doğru
valla dış görünüşünü değiştirmen okul hayatın bittiyse sadece am sikmeni sağlarcidden insanlar dış görünüşünü neden değiştirmek istiyolar bi am sikmek için mi
lan biz hep nefret edildik amınakoyayım evde aileden okulda öğretmenlerden işte patrondan.
dış görünüşümü değiştirmeye çalışmam sadece intikam almak bu intikamda SEVİLMEK.
erkek ortamındada boy ve tip çok önemli gruplaşan çoğu kişi benzer smvde oluyor fark ettiysenvalla dış görünüşünü değiştirmen okul hayatın bittiyse sadece am sikmeni sağlar
erkek ortamında saygıyı cüsseli olan ya da arkası sağlam olan görüyor yakışıklı olan değil
onun dışında kariyer noktasında falan tipin çok önemli olduğunu görmedim eğer ki emlakçı falan olcaksan durum farklı tabi ama tipin kariyerini engellemez
yakışıklı popi çocukların arasına giremesen de kendine uygun bir erkek ortamı kurarsın her türlüerkek ortamındada boy ve tip çok önemli gruplaşan çoğu kişi benzer smvde oluyor fark ettiysen
ben boyum tipim yüzünden asosyal oldum direk amk coronada ergenliğe girdim bi baktım kimse beni sevmiyor,1 yıl önce spora gittimde ergenliği çalıştırdı hafif kemik geldi de yüze ama boy gelmedi kızlara yetmiyor yine evde burayı buldum enjeksiyonlara başladım direk. ergenlikde bitiyor 1.5 yılı kalmış aromasinle 2.5 diyelim işe yaramazsa yol biraz yokuş
Keşke redpill tavsiyesi gelse babam kafama Blue pili fırlattı neden uzamak istiyorsun basketbolcu mu olacan dedi (166 Ben 178 o)ama anlattığımızda hala eveve köyden kız buluruz diyip domalıp işine bak kız bulursun falan diyip düşük bütçeli redpill tavsiyeleri veriyorlar
trailesi
benim pederde hala basketbolun boy uzattığına inan tipler yapacak birşey yok ailemizi değiştiremeyiz ama kendimizi evet kendine sor boy konusu için over mi lan de eğer sen bile over dersen kanka face odaklan moneymaxxing sonra LL olursun zaten takma kafaya. aslında şimdi 173 falan olsan ll ile ne kadar uzuyorsun bilmiyorum ama hadi 4 cm uza 178 sonrasında tabanlık olayı 180 üstü olursun off ofKeşke redpill tavsiyesi gelse babam kafama Blue pili fırlattı neden uzamak istiyorsun basketbolcu mu olacan dedi (166 Ben 178 o)
ama anlattığımızda hala eveve köyden kız buluruz diyip domalıp işine bak kız bulursun falan diyip düşük bütçeli redpill tavsiyeleri veriyorlar
trailesi
işte> paranı
Bacak boyum 177 arkadasimla ayni onun uzama durdu Ben in kemikler acik ordan umitliyim yoksa bi saniye durmam test+mast+gh yada sustanon+rimo+gh girerim deep set eyes için yüzde 2 failo var zatn 0 dimorfic eye area ve kalın burun roid+rhino kurtarır gibi. Neyse TC devleti izin versin ceza vermeyecem desın allahı diri diri yakayımbenim pederde hala basketbolun boy uzattığına inan tipler yapacak birşey yok ailemizi değiştiremeyiz ama kendimizi evet kendine sor boy konusu için over mi lan de eğer sen bile over dersen kanka face odaklan moneymaxxing sonra LL olursun zaten takma kafaya. aslında şimdi 173 falan olsan ll ile ne kadar uzuyorsun bilmiyorum ama hadi 4 cm uza 178 sonrasında tabanlık olayı 180 üstü olursun off of
avrupadaki yaşıtlar parti genetik 185 viking genetiği sarı saç mavi göz. bizde acaba götten yesek boyumuz uzar mı diye konuşalım tek sorumlusu oruspu çocuğu allahtır. ama inanmak başarmanın yarısıdır. mk moneymaxxing biraz looksmax nichemax harmanla sonrasında geomaxxing. amk SİRKİYENİN PASAPORTUDA LEŞ MK KÜRTLERİ TR PASAPORTU İLE HER YERE İLTİCA ETTİKLERİ İÇİN TAYLANDA GİRSEN BİLE GİRİŞTE TERORİST GİBİ KARŞLIYORLAR
saygımı kazandın büyük adamsin angut reisZamanında ben de senle aynı kafaya girdim o yüzden dinle
keske ergen olsam kankı boyum uzardıannenle babanla düzgün konuş amına koydumun aptal ergeni
seni bu hayatta karşılık beklemeden içten sevecek tek insanlara sırtını dönüp bu şekilde davranıyorsan çok aptalsın demektir, insanların materyalist orospu çocuğu olmasından dolayı yaşadığın sorunları annene babana yıkma ileride çok pişman olursun hıncını çıkaracağın kişiler onlar değil kankakeske ergen olsam kankı boyum uzardı
Doğru diyosunseni bu hayatta karşılık beklemeden içten sevecek tek insanlara sırtını dönüp bu şekilde davranıyorsan çok aptalsın demektir, insanların materyalist orospu çocuğu olmasından dolayı yaşadığın sorunları annene babana yıkma ileride çok pişman olursun hıncını çıkaracağın kişiler onlar değil kanka
Ünide bulamazsan over hayatin boyunca virgin kalacaksın ya da kürtsen koyden helal süt emmiş amca kizini alacaksin ilerdeki cocugun da legit truecel geleceğin virgini olacakama anlattığımızda hala eveve köyden kız buluruz diyip domalıp işine bak kız bulursun falan diyip düşük bütçeli redpill tavsiyeleri veriyorlar
trailesi
Benim amk ailesinde en az 15 tane renkli gözlü var benim canim babam da kendisinde olan mavi göz borreby genetiğini bana verseydi nolurdu yanibenim pederde hala basketbolun boy uzattığına inan tipler yapacak birşey yok ailemizi değiştiremeyiz ama kendimizi evet kendine sor boy konusu için over mi lan de eğer sen bile over dersen kanka face odaklan moneymaxxing sonra LL olursun zaten takma kafaya. aslında şimdi 173 falan olsan ll ile ne kadar uzuyorsun bilmiyorum ama hadi 4 cm uza 178 sonrasında tabanlık olayı 180 üstü olursun off of
avrupadaki yaşıtlar parti genetik 185 viking genetiği sarı saç mavi göz. bizde acaba götten yesek boyumuz uzar mı diye konuşalım tek sorumlusu oruspu çocuğu allahtır. ama inanmak başarmanın yarısıdır. mk moneymaxxing biraz looksmax nichemax harmanla sonrasında geomaxxing. amk SİRKİYENİN PASAPORTUDA LEŞ MK KÜRTLERİ TR PASAPORTU İLE HER YERE İLTİCA ETTİKLERİ İÇİN TAYLANDA GİRSEN BİLE GİRİŞTE TERORİST GİBİ KARŞLIYORLAR
Ben lazerletmeyi düşünüyorum İspanya'da bir yer buldum Eyecos clinic diye.Benim amk ailesinde en az 15 tane renkli gözlü var benim canim babam da kendisinde olan mavi göz borreby genetiğini bana verseydi nolurdu yani
Lens kullan daha iyi lazerin tehlikesi var ve çok pahalı onu yaptıracagina git diger kusurlarını hallet lower third burun falanBen lazerletmeyi düşünüyorum İspanya'da bir yer buldum Eyecos clinic diye.
Babamın çenesi devasa ben ve kare bende niye pointy chin var sikeyimBen lazerletmeyi düşünüyorum İspanya'da bir yer buldum Eyecos clinic diye.
Önce onlar zaten, yurtdışına çıkmam gerek burun için tr doktorlarına güvenemiyom.Lens kullan daha iyi lazerin tehlikesi var ve çok pahalı onu yaptıracagina git diger kusurlarını hallet lower third burun falan
Birkaç nesil önceki bi ordusporlu'dan kalmış olabilir kanka.Babamın çenesi devasa ben ve kare bende niye pointy chin var sikeyim
Eppley'den randevu alak 2 tanepointy chin
Trde güzel yapan 1 2 yer var diye biliyorum sen yinede araştır bayaÖnce onlar zaten, yurtdışına çıkmam gerek burun için tr doktorlarına güvenemiyom.
Benim babamın burnu yandan güzel önden kötü adamın fwhr 2.1 civarlarında olduğu için burnu siritmiyo amaBirkaç nesil önceki bi ordusporlu'dan kalmış olabilir kanka.
Benim b*badan da çirkin burun kaldı onun boyu 1,90+, annemin 1,65 boyu yüzünden ben 1,85 e mahkum kaldım.
Anne tarafından geliyor dicem annemin de genetiği iyi dayımın genetiği kötü orospu evladi simp skulla doğmuş ondan mı aldım acaba baba tarafı ful ogreBirkaç nesil önceki bi ordusporlu'dan kalmış olabilir kanka.
Benim b*badan da çirkin burun kaldı onun boyu 1,90+, annemin 1,65 boyu yüzünden ben 1,85 e mahkum kaldım.
185e kötü diyosan ya tipin 3/10 ya da height>face destekcisi bi salaksinEppley'den randevu alak 2 tane
Yumurta spermden daha büyük olduğu için annenin genetiği biraz daha fazla geçer offspring'e o yüzden dayına çekmiş olman muhtemel.orospu evladi simp skulla doğmuş
1,90+ a kıyasla kötü b*bam ann*mle boşandıktan sonra 1,75 civarı bi kadınla evlendi ve ondan iki çocuk yaptı o çocuklardan biri erkek benden uzun olma ihtimali daha yüksek o yüzden.kötü diyosan
Daha çok karılar yaptırdığı için kaydırak gibi burun yapabiliyorlar anca, Henry Cavill'inki gibi düz burun yaptırmayı düşünüyorum;Trde güzel yapan 1 2 yer var
Bendeki de tam tersi, ön profili düzeltmek daha zor diye biliyorum küçültelim derken michael jackson'a döndürebilir doktor seniburnu yandan güzel önden kötü
O adamın burnu ırkından dolayı öyle siyahilerin burnunu asla düzgün bir şekilde daraltamazlar zaten benim burun leptorrin benim tipi daha önce gördün mü bilmiom ama öyle aşşırı geniş bi burun da değil doktor fazla zorlanmazBendeki de tam tersi, ön profili düzeltmek daha zor diye biliyorum küçültelim derken michael jackson'a döndürebilir doktor seni
Gözlerim arasındaki mesafeyi beğeniyorum ama burnum Çok kalın geliyor Onu küçültebiliyorlar mı kalınlık olarakO adamın burnu ırkından dolayı öyle siyahilerin burnunu asla düzgün bir şekilde daraltamazlar zaten benim burun leptorrin benim tipi daha önce gördüm mü bilmiom ama öyle aşşırı geniş bi burun da değil doktor fazla zorlanmaz
Yumurta spermden daha büyük olduğu için annenin genetiği biraz daha fazla geçer offspring'e o yüzden dayına çekmiş olman muhtemel.
1,90+ a kıyasla kötü b*bam ann*mle boşandıktan sonra 1,75 civarı bi kadınla evlendi ve ondan iki çocuk yaptı o çocuklardan biri erkek benden uzun olma ihtimali daha yüksek o yüzden.
Daha çok karılar yaptırdığı için kaydırak gibi burun yapabiliyorlar anca, Henry Cavill'inki gibi düz burun yaptırmayı düşünüyorum;
View attachment 2987441
Kime yaptırmayı düşünüyon burun suratı sikme potansiyeline sahip lisede zorbalandım bu yüzdenhafif bir kemer var ve ucu hafif düşük onları düzelttiririm
asıl sıkıntı önden görünüm
Bu örnek saçmaKime yaptırmayı düşünüyon burun suratı sikme potansiyeline sahip lisede zorbalandım bu yüzden
View attachment 2987472
en baştaki gibi mi
Öncelikle su anda düşünmüyorum çünkü 16ya girmeme daha 3 ay var uninin ilk yada ikinci yili yaptıracağım daha var yaniKime yaptırmayı düşünüyon burun suratı sikme potansiyeline sahip lisede zorbalandım bu yüzden
View attachment 2987472
en baştaki gibi mi
Aminakodumun formunda nasıl bu kadar fazla bluepillci var anlamıyorum amkHala tip geliştirmeyi am sikmek için yaptığımızı sanan embesiller var amına kodumun 89 IQ'lu türkosu bi halo etkisi, horn etkisi, evrimsel psikoloji oku hayatta her şey mekanik insanlar yüzünüzü birkaç milisaniyede analiz edip beyinlerinde kategoriye sokuyorlar tipiniz hayatınızı doğrudan etkiliyor ve bunu geliştirebilecekken geliştirmemek ahmaklıktır.
Sırf ego tatmini için bile tip geliştirilir bi ortama girdiğinde en uzun, en yakışıklı, en fit, en güzel saçlı en güzel ciltli olmanın hazzı başka hiçbir şeyde yok.
Lazer yaptıracagina bence stromayi bekle cidden başarılı anormal gözükmeyen tek sonuçlar stroma da var diğerleri aşırı uncanny gözüküyorBen lazerletmeyi düşünüyorum İspanya'da bir yer buldum Eyecos clinic diye.
Ya bizim ailemiz orospcocu yada sizin aileniz çok hoşgörülü amkseni bu hayatta karşılık beklemeden içten sevecek