fi93
Saving hairline with minox🤩
Jakieś stężenie 0,025% lub 0,05% np.
Bo wiem tyle ze na recepte wszystko
Bo wiem tyle ze na recepte wszystko

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari

kupie jak bede mial kase igNie chce za wizyte 300zl placic bo za tyle kasy to ja wezme shipping z indiamart i kupie se za 50zł 20 tubek tretinoinyidz do doktora z pryscem jak kiedy kolwiek go dostaniesz, i poprosz(trundo mi pisac po polsku)
Nie boisz się ze zajmą ci paczkę z indiamartu ?Nie chce za wizyte 300zl placic bo za tyle kasy to ja wezme shipping z indiamart i kupie se za 50zł 20 tubek tretinoiny
triangle shipping i nic ci nie zrobia jak ludzie zamawiaja repy z chin to uzywaja tej samej metody tylko ze jak zamawiasz z indiamartu to troche bedzie pierdolenia z tym, mirin avi btwNie boisz się ze zajmą ci paczkę z indiamartu ?
No ale mówił na jndiamart ze dostawa do uk 30$ i z uk do polski 60$ przeważnie a po co mam za samą dostawe placic jakieś 350złtriangle shipping i nic ci nie zrobia jak ludzie zamawiaja repy z chin to uzywaja tej samej metody tylko ze jak zamawiasz z indiamartu to troche bedzie pierdolenia z tym, mirin avi btw
dostawa kosztuje okolo 65€ w calosci, zalezy tez od kogo bierzesz zobacz ten guide https://looksmax.org/threads/dusts-...s-100-shipping-garuntee-to-eu-uk-usa.2055402/No ale mówił na jndiamart ze dostawa do uk 30$ i z uk do polski 60$ przeważnie a po co mam za samą dostawe placic jakieś 350zł
Widzialem to ale z source mówił ze 30$ do uk i zazwyczaj 60$ do kazdego kraju eudostawa kosztuje okolo 65€ w calosci, zalezy tez od kogo bierzesz zobacz ten guide https://looksmax.org/threads/dusts-...s-100-shipping-garuntee-to-eu-uk-usa.2055402/
z cipyJakieś stężenie 0,025% lub 0,05% np.
Bo wiem tyle ze na recepte wszystko![]()
z cipy
no to jak nie chcesz przeplacac za dostawe to mozesz zaryzykowac z group buyem albo jak masz jakiegos ziomka to na pół po prostuWidzialem to ale z source mówił ze 30$ do uk i zazwyczaj 60$ do kazdego kraju eu
U mnie w klasie czy coś nie ma nikogo takiego jak ja zwalonego ze zamawia se z indiamartu jakies furesemid czy izotekno to jak nie chcesz przeplacac za dostawe to mozesz zaryzykowac z group buyem albo jak masz jakiegos ziomka to na pół po prostu

u mnie tez a wstydze sie rozmawiac o tym z kolegamiU mnie w klasie czy coś nie ma nikogo takiego jak ja zwalonego ze zamawia se z indiamartu jakies furesemid czy izotek![]()