Skąd brać tretinoine w polsce

fi93

fi93

Saving hairline with minox🤩
Jakieś stężenie 0,025% lub 0,05% np.
Bo wiem tyle ze na recepte wszystko💔

• +1
Reactions: xSenii
Dowiedziałem sie ze tretinoins.com z rumunii ale 100zł+😔 kupie jak bede mial kase ig

Last edited:
  • +1
Reactions: maxillalesschud
usefull info dzk

idz do doktora z pryscem jak kiedy kolwiek go dostaniesz, i poprosz(trundo mi pisac po polsku)

idz do doktora z pryscem jak kiedy kolwiek go dostaniesz, i poprosz(trundo mi pisac po polsku)
Nie chce za wizyte 300zl placic bo za tyle kasy to ja wezme shipping z indiamart i kupie se za 50zł 20 tubek tretinoiny

Nie chce za wizyte 300zl placic bo za tyle kasy to ja wezme shipping z indiamart i kupie se za 50zł 20 tubek tretinoiny
Nie boisz się ze zajmą ci paczkę z indiamartu ?

• +1
bracie istnieje cos takiego jak indiamart

Nie boisz się ze zajmą ci paczkę z indiamartu ?
triangle shipping i nic ci nie zrobia jak ludzie zamawiaja repy z chin to uzywaja tej samej metody tylko ze jak zamawiasz z indiamartu to troche bedzie pierdolenia z tym, mirin avi btw

• +1
Reactions: fi93
triangle shipping i nic ci nie zrobia jak ludzie zamawiaja repy z chin to uzywaja tej samej metody tylko ze jak zamawiasz z indiamartu to troche bedzie pierdolenia z tym, mirin avi btw
No ale mówił na jndiamart ze dostawa do uk 30$ i z uk do polski 60$ przeważnie a po co mam za samą dostawe placic jakieś 350zł

• +1
Giphy 6

Widzialem to ale z source mówił ze 30$ do uk i zazwyczaj 60$ do kazdego kraju eu
no to jak nie chcesz przeplacac za dostawe to mozesz zaryzykowac z group buyem albo jak masz jakiegos ziomka to na pół po prostu

• +1
no to jak nie chcesz przeplacac za dostawe to mozesz zaryzykowac z group buyem albo jak masz jakiegos ziomka to na pół po prostu
U mnie w klasie czy coś nie ma nikogo takiego jak ja zwalonego ze zamawia se z indiamartu jakies furesemid czy izotek😔

nw takie se xd

U mnie w klasie czy coś nie ma nikogo takiego jak ja zwalonego ze zamawia se z indiamartu jakies furesemid czy izotek😔
u mnie tez a wstydze sie rozmawiac o tym z kolegami

• +1