Sosyolojik sorularım

takilmaca

takilmaca

Iron
Merhabalar kolay gelsin merak ettiğim birkaç soru var sizin görüşünüz olarak

ilk merak ettiğim şey tiplemeler ve bu tiplemeleri karşı kızların tutumu hakkında ne düşünüyorsunuz yani açacak olursam kızların tiplemelere özel olarak tutumu var mıdır örneğin bir kızın keko tiplemesine sorunu olduğu için ltb iken cl bir kekoyu keko tiplemesinde olduğu için o kadar iyi görmeyebilir mi gerçi keko CL nerde var o da bir soru ama o kısmı geçelim veya gözlük kullanan bir Cl olsun aynı şekilde kız bu kişiyi gözlükten dolayı inek kategorisine alıp o kadar iyi görmeyebilir mi veya bu tipleme sarışın pretty boy diyeceğimiz tipten olursa kız ben süt çocuğu sevmiyorum diyebilir mi gibi gibi gibi yoksa öyle bir şey olmaz mı temel olarak merak ettiğim normalde bariz bir şekilde ondan üstte olan ve isteyeceği birisini tarzından dolayı sevmeyebilir mi

İkinci olarak halo etkisine bakış açınız nedir nasıl deneyimleriniz var insan genel olarak sahip olduğu şeylere karşı nankördür ve benim kendi adıma yüzümde genel bir cilt sorunu yaşayıp kötü gözüktüğüm döneme kadar halo etkisinin varlığını günlük hayatta hissetmemiştim ne zaman halo bana nötr veya kötü olacak şekilde oldu o zaman evet gerçekten etkiliyor dedim ama mesela bu etki hiç bir zaman kesişme veya kadınların fark ettirmeden bakmaya çalışmasının üstüne çıkmadı ama farklı etkileri de var diyorlar boy ve yüz rateine ne kadar bağlı ve genel olarak yaşadığınız şeyleri merak ediyorum bu konu hakkında

Son olarak merak ettiğim bir şey var bu halo etkisi adına yine hani mesela derler ya işte (farazi konuşuyorum bu rateler Türkiye'de farklı etkide olabilir) ltn ve altı tiksinti şeklinde tepki alır normieler görünmez ve htn ve üstüne gittikçe pozitif yönde etki olur diye işte bu noktada görünmez olmak nasıl oluyor arkadaş kişi chadse ortama girince mekana chad girdi deyip onu fark ediyorlar ve iyi davranıyorlar ama normie ise görünmez mi oluyor yani bana kalırsa bu durum direkt boy ve Frame ile açıklanabilir başka zor mesela boyun uzun kasaya gidiyorsun fark ediliyor sonra yüzüne bakıyorlar ama chad ve boyu çok standar diyelim yüzüne bakmıyor mu nasıl açıklanıyor bu durum yani kasıt ne aslında görünmez olmaktan bakıp etkileşim yapmaması mı

Bir şey daha geldi şimdi aklıma forum çok dolu zaten şu sıralar anladığım kadarıyla fikir alışverişi olsun bu tepkiler istisnasız mi veya sapma payı ne mesela cocuk cekici ve kız çekici buldu artık htn cl chad her neyse her türlü bir tepki verir mi kız yoksa kimisi vermez mi görüşünüz nedir

• +1
Reactions: Hanife, mtn_dude_193 and EK0
lltn ve altı= horn effect

ltn-lmtn arası= nötr

mmtn-lhtn arası= halo görülmeye başlanır

lhtn-hhtn= halo effect normalleşir

hhtn-mcl= deli gibi halo yaşarsın ama kıskançlıktan ötürü öbür erkekler tarafından horn effectte yaşarsın, aktörlük için düzenli scoutlanır paylaştığın videolar tutar

hcl-mchad= the world is yours

Olay bu yani genel olarak. Sarışın sevmiyorum muhh feminen diyip high dimo sarışına “normalde sarışın sevmem ama sana okeyim” diye az yorum görmedim. Esmerler için de aynı şekilde

Last edited:
  • +1
Reactions: Hanife, takilmaca, EK0 and 1 other person

ltn-lmtn arası= nötr

hhtn-mcl= deli gibi halo yaşarsın ama kıskançlıktan ötürü öbür erkekler tarafından horn effectte yaşarsın, aktörlük için düzenli scoutlanır paylaştığın videolar tutar

Olay bu yani genel olarak. Sarışın sevmiyorum muhh feminen diyip high dimo sarışına “normalde sarışın sevmem ama sana okeyim” diye az yorum görmedim. Esmerler için de aynı şekilde
true adam olunca noluyo

• JFL
  • +1
Reactions: takilmaca and Iranidnordid
Sette 26 yaşındayken yanlışlıkla kafana sıkıp ölüyon
true adam my ass cl max
1790007747056

• JFL
  • +1
Reactions: takilmaca, EK0 and Iranidnordid
sesi boyu fiziği kafatası beyaz oluşu 1. Dünya ülkesinde doğması amk daha nolsun bu adam olmak isterdim veya mads veya delon olmak isterdim
kafatası zenci kafatasına baya yakın sideda progmanitsm falan var aşırı kötü duruyor bide best side diyolar bana sorsan chico falan olmak isterdim herhalde

• +1
Reactions: takilmaca and Iranidnordid
Öncelikle ilk sorun cl kısmında pek işlemesede evet beyinde bazı tiplere daha çok sevme durumu ve bazı tipleri sevmeme durumu olabiliyor ama yinede o durum pek şöyle değil mesela kız görüyor yakışıklı adamı sırf tipini sevmiyor diye sıfır ilgi değilde normalde bi insanın göstereceği ilgiden daha azını gösterebiliyor biraz daha öyle

ikinci sorun halo etkisi zaten gerçek ben bayağı ciddi bir halo effect mevzusu yaşadım bi ara thread olarak kendim anlatmak istiyorum ondan şimdilik pas geçiyorum hikayeyi ama çoook gerçek çook brutal benim hikaye

üçüncü soruya cevap bence iyi verilmiş gerek yok

• +1
Reactions: takilmaca

ltn-lmtn arası= nötr

Bu rateler sadece yüz mu yoksa her şeyiyle mi yüz boy Frame cart curt totalde değer olarak o değerde olmak mı mesela altta yazmışsınız hexum hakkında true adam diye mesela elias de poot Frame kaybından ne kadar etkilenir looksmax bakış açısında benim bildiğim yüz baya baya önemli o yüzden mesela chad birisi en kötü CL olur diyorlar

• Hmm...
Reactions: EK0
Bu rateler sadece yüz mu yoksa her şeyiyle mi yüz boy Frame cart curt totalde değer olarak o değerde olmak mı mesela altta yazmışsınız hexum hakkında true adam diye mesela elias de poot Frame kaybından ne kadar etkilenir looksmax bakış açısında benim bildiğim yüz baya baya önemli o yüzden mesela chad birisi en kötü CL olur diyorlar
kral benim anladığım kadarıyla sen bi konuda kendini tatmin etmeye çalışıyorsun böyle alttan altta soracağına tam sorsana neyin sıkıntılı boyun mu frame mi

• JFL
Reactions: mtn_dude_193
kral benim anladığım kadarıyla sen bi konuda kendini tatmin etmeye çalışıyorsun böyle alttan altta soracağına tam sorsana neyin sıkıntılı boyun mu frame mi
Aslında bu söylediğim şeylerden gözlük takmam ve hafif zayıf olmam dışında bir şey yok bende sadece şey kafasıyla yazdım hani evet insanlar iyi davranıyor ve zeki başarılı falan bir birey olduğunu düşünüyorlar ama yani yolda yürürken insanların insta istemesi veya böyle gözüyle seni istiyorum bakışları atması falan benim yaşadığım şeyler değil ve kolay kolay yaşayacağını da sanmıyorum çoğu kişinin eğer yaşayan birileri varsa artık CL mıdır chad midir birincisi uğraşmaya değer mi yani kazanç uğraş adına zaten çok zor rateler alıyor bu etkileşimleri diyorsunuz ayrıca nasıl bir etkileşim yaşıyorlar onu soruyorum yoksa ben günlük hayatta zaten pozitif halo alıyorum

• +1
Reactions: Hanife and EK0
Aslında bu söylediğim şeylerden gözlük takmam ve hafif zayıf olmam dışında bir şey yok bende sadece şey kafasıyla yazdım hani evet insanlar iyi davranıyor ve zeki başarılı falan bir birey olduğunu düşünüyorlar ama yani yolda yürürken insanların insta istemesi veya böyle gözüyle seni istiyorum bakışları atması falan benim yaşadığım şeyler değil ve kolay kolay yaşayacağını da sanmıyorum çoğu kişinin eğer yaşayan birileri varsa artık CL mıdır chad midir birincisi uğraşmaya değer mi yani kazanç uğraş adına zaten çok zor rateler alıyor bu etkileşimleri diyorsunuz ayrıca nasıl bir etkileşim yaşıyorlar onu soruyorum yoksa ben günlük hayatta zaten pozitif halo alıyorum
gözlük takmak pek - bişey değil yakışıklı olduktan sonra gözlüklü erkek sevmiyom diyip red yiyorsan o büyük ihtimal bahanedir

zayıfa bişey diyemem boy kilo veya frame genişliği belirmedin tam net bişey diyemem ama evet eğer zayıfsan bu büyük bir eksi

• +1
Reactions: takilmaca
gözlük takmak pek - bişey değil yakışıklı olduktan sonra gözlüklü erkek sevmiyom diyip red yiyorsan o büyük ihtimal bahanedir

zayıfa bişey diyemem boy kilo veya frame genişliği belirmedin tam net bişey diyemem ama evet eğer zayıfsan bu büyük bir eksi
Dm yeri varsa konusabiliriz

• +1
Reactions: Hanife and EK0