Spor hk.

2-3 haftada bir 2.5kg artıyodu bu sekilde tek haftada 7.5kg koydum. sen kaslarını efektif şekilde uyaramayıp kas fiberlerini kullanamadıktan sonra ronnie coleman olsan da boş. hipertrofi zaten her zaman norolojik adaptasyondan sonra gelir...

hipertrofi zaten nöro adaptasyondan sonra geliyor onun hakkında bisey demedim ama eccentric ile alakası olduğunu hala düşünmüyorum 7.5 kgluk artışın

• +1
Reactions: Auchelius
hipertrofi zaten nöro adaptasyondan sonra geliyor onun hakkında bisey demedim ama eccentric ile alakası olduğunu hala düşünmüyorum 7.5 kgluk artışın
tamamdır kanka

• +1
Clen girmek istiyorum da millet testo almadan bi anlamı fln yok diyor,sadece clen kullansam ne olur? Yanında bir şey kullanmam gerekiyorsa ne kullanmalıyım,testonun alternatifi yok mu?
kas kaybedersin

• +1
Reactions: Auchelius and GokcekVederson
kas kaybedersin
Normal kg vermemden farkı ne kadar olur kas kaybının, bi de istedigim kiloya ulaştıktan sonra cleni bırakıcam testonun mantıgı var mı ki

Feci clen guide lazım

Normal kg vermemden farkı ne kadar olur kas kaybının, bi de istedigim kiloya ulaştıktan sonra cleni bırakıcam testonun mantıgı var mı ki

Feci clen guide lazım
kas kaybetmiş olursun işte
normal kg dediğin yağ yakmak
clenin kullanımı değişmez herhangi bi ytdeki hocadan dinle
testonun mantığı var mı derken onu açıkla bi de biraz
clene genelde anabolizanla girilir ki kas kaybedilmesi minimalize olsun ve ya hiç olmasın diye

• +1
Reactions: Auchelius, GokcekVederson and szolliontaraelis
Clen girmek istiyorum da millet testo almadan bi anlamı fln yok diyor,sadece clen kullansam ne olur? Yanında bir şey kullanmam gerekiyorsa ne kullanmalıyım,testonun alternatifi yok mu?
Clen kilo vermek için kullabileceğin en kötü ilaç olabilir. Daha az yiyip daha fazla hareket etmeyi denedin mi kanka?

• +1
Reactions: flows5991, kurdistan, Auchelius and 1 other person
Clen kilo vermek için kullabileceğin en kötü ilaç olabilir. Daha az yiyip daha fazla hareket etmeyi denedin mi kanka?
Kanka şuan 10kg verdim zaten de hızlı verme istegi böyle aptal aptal seyler dusundurtuyo ya direkt testo giricem sikerimcleni

Kanka şuan 10kg verdim zaten de hızlı verme istegi böyle aptal aptal seyler dusundurtuyo ya direkt testo giricem sikerimcleni
Olum sen daha şimdiden böyle şeyleri düşünüyosan spor yapmayı bırak bence. Süreçten zevk almayı öğrenin biraz maymun iştahlı olmayın.

• +1
Reactions: kurdistan and Auchelius
sence kol günü yapmak mantıklı mı?

eczaneler reçetesiz growth veriyour mu:unsure:

• +1
  • JFL
Reactions: Yagiz8928 and Auchelius

Attachments

• IMG_6867.jpeg
    IMG_6867.jpeg
    155.6 KB · Views: 0