Spor Programına İhtiyacım Var

M

messi21

Iron
Selamlar dostlar,
17 yaşına gireli 4ay oluyor boy 168 kilo 62
Bu konularda bilgi birikimin yok denecek kadar az.
Spor,beslenme ve uyku konusunda yardıma ihtiyacım var,bu alanlarda kendimi maksimize etmeye çalışıyorum.
Hedefim ergenlik döneminde gelişimi maksimuma çıkarmak.
Yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimisunarım.

• +1
  • JFL
Reactions: maarda and Duck Eats Bagel
Selamlar dostlar,
Spor,beslenme ve uyku konusunda yardıma ihtiyacım var,bu alanlarda kendimi maksimize etmeye çalışıyorum.
Over

Selamlar dostlar,
Spor salonuna gidip random hareketler yapsan bile kas gelişimin baya baya olucak o boy ile eğer hala program istiyorsan @psikozbagimlisi nın program thread’i var ona bak.

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel and why not me?
knk sen sijtirgit bu forumdan anca demotive ederler seni

• +1
  • JFL
Reactions: cakdripa, Duck Eats Bagel, xlegend and 3 others
knk sen sijtirgit bu forumdan anca demotive ederler seni
Farkındaydım,iyice farkına vardım.
Kendine olumlu bir şey yaptığında bazı orospu evlatlarının anasına bacısına batıyor amk

Selamlar dostlar,
hem manlet hem iqlet olmak çok kötü olmalı

• Love it
  • So Sad
  • JFL
Reactions: Auchelius, Yagiz8928, Duck Eats Bagel and 2 others
Ananın amı over
Amk sanarsın supermodel olucam yazmışım threade sadece pozitif neler yapabilirim diye sordum,tevazu gösterdim alçakgönüllülük ile yazdım ancak bu orospu evlatlarına küfür bile fazla

• +1
Reactions: Auchelius, growthplatessss111, jsbera and 1 other person
Spor salonuna gidip random hareketler yapsan bile kas gelişimin baya baya olucak o boy ile eğer hala program istiyorsan @psikozbagimlisi nın program thread’i var ona bak.
Teşekkürler hocam,bakacağım.

• +1
Reactions: Auchelius, Resistance., Duck Eats Bagel and 1 other person
Ananın amı over
Amk sanarsın supermodel olucam yazmışım threade sadece pozitif neler yapabilirim diye sordum,tevazu gösterdim alçakgönüllülük ile yazdım ancak bu orospu evlatlarına küfür bile fazla
Sakin ol amk salağı zaten 168 sin siktirtme belanı max 2-3 cm uzarsın o boyda, 175 falan olsan belki daha fazla uzama potansiyelin olurdu örnekleri var 17 den 20 ye 185 olanların falan ama o yaşta o boydaysan gelişim daha yok sana ananıda siktirtme siktir git LL için para biriktir

Sakin ol amk salağı zaten 168 sin siktirtme belanı max 2-3 cm uzarsın o boyda, 175 falan olsan belki daha fazla uzama potansiyelin olurdu örnekleri var 17 den 20 ye 185 olanların falan ama o yaşta o boydaysan gelişim daha yok sana ananıda siktirtme siktir git LL için para biriktir
Ya salak mısın kardeş adam soru sormuş sanki sende 198 chadsın amk

• +1
  • JFL
Reactions: Auchelius, maarda, jsbera and 4 others
Tamam bitti işte sorusuna cevap verdim ben gelişimi maksimum yapmak demek boy uzatmak demek o yaşta o boydaysa daha uzamaz over yazdım ana bacı sövmeye başladı:lul: 177 yim bende uzun değilim he hala uzuyom ama, 17 yaş üstünde kısa kalanlar ya da çok uzun olanlar uzamaz daha

• JFL
Reactions: messi21
Tamam bitti işte sorusuna cevap verdim ben gelişimi maksimum yapmak demek boy uzatmak demek o yaşta o boydaysa daha uzamaz over yazdım ana bacı sövmeye başladı:lul: 177 yim bende uzun değilim he hala uzuyom ama, 17 yaş üstünde kısa kalanlar ya da çok uzun olanlar uzamaz daha
Siktir çarpıtma amk nerde ana bacı sövmüşüm sadece nasıl daha iyi olabilirim diye basit bir soru sormuşum kendini bir sikim sandığın için over yazmissin bende hakkini vermişim

Aynen amk her şey boyu makslamak

Knk millete nefret saçınca eline ne geçiyor 177sin siktirtme belanı

• JFL
  • +1
  • Love it
Reactions: Auchelius, Duck Eats Bagel, jsbera and 4 others
Katılıyorum hocam ki 190 olsan ne yazar istanbul beyefendisi gibi yazımı yazmışım,yardım istemişim.

• JFL
Reactions: Serialsuicide
İyi biri bu sözleri sarf etmez,destekte bulunur.Ama biri iyi bir şey yaptığında başarısız böyle orospu evlatları kıskançlıktan,kibirden geberiyor amk

Over dedim sadece aq herkes der onu bu forumdaki bu kadar kudurmaya gerek yok :lul:
Aynen amk her şey boyu makslamak
Yarram ergenlikte gelişim nası makslarım demişsin ergenliğin bitti senin daha bişey maxlayamazsın gelişim olarak, he gym ayrı konu nası kas maxlarım 0 dan hiç antreman yapmadım desen tamam
İyi biri bu sözleri sarf etmez,destekte bulunur.Ama biri iyi bir şey yaptığında başarısız böyle orospu evlatları kıskançlıktan,kibirden geberiyor amk
Aynen çok kıskandım bilader keşke bende senin gibi olsam

Over dedim sadece aq herkes der onu bu forumdaki bu kadar kudurmaya gerek yok :lul:

Yarram ergenlikte gelişim nası makslarım demişsin ergenliğin bitti senin daha bişey maxlayamazsın gelişim olarak, he gym ayrı konu nası kas maxlarım 0 dan hiç antreman yapmadım desen tamam

Knk genel nefret saçıyorsun over demen değil sadece benim ll threadimde de dediğin mesela

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel and messi21
Knk genel nefret saçıyorsun over demen değil sadece benim ll threadimde de dediğin mesela
Yaptırmican çünkü LL falan amk nerden bulcan o parayı kimi kandırıyon :lul:

Herkes demez o ayrı herkesin demesi de onu doğru kızlmaz.
Orospu cocugu doktormusun da baktin nerden biliyorsun bittiğini?
Kişiden kişiye değişkenlik gösterir 15te de bitebilir 23te de

Herkes demez o ayrı herkesin demesi de onu doğru kızlmaz.
Orospu cocugu doktormusun da baktin nerden biliyorsun bittiğini?
Kişiden kişiye değişkenlik gösterir 15te de bitebilir 23te de
Yok sen zaten belli bi boy eşiğini 17 ye kadar geçemediğin için bu saatten sonrada uzaman çok zor, yani bi 173-180 arası olsan belki potansiyel olurduda 17 den 68 den sonra 75+ çıkan hiç görmedim sana bol şans bro

Nasıl uzarım diye mi sormuş orospu evladı

• +1
Reactions: Auchelius, maarda, yadih and 1 other person
gymden önce bir çocuk doktoruna ordan da endokrinolojiye gitsen iyi olur bir de 5 kilo daha al öyle git ödem tutmaya çalış boy kilo indexin zaten tutmuyor bir de yaşına göre boy düşük muhtemelen bi plaklarına bakalım derler

• +1
Reactions: Auchelius, ascendantwill, Serialsuicide and 2 others
Yaptırmican çünkü LL falan amk nerden bulcan o parayı kimi kandırıyon :lul:
Knk hardmax için bütçem var ne anlatıyon , tr ortalaması fakir diye herkes fakir olacak diye bir şey yok

Yok sen zaten belli bi boy eşiğini 17 ye kadar geçemediğin için bu saatten sonrada uzaman çok zor, yani bi 173-180 arası olsan belki potansiyel olurduda 17 den 68 den sonra 75+ çıkan hiç görmedim sana bol şans bro
Sana az bile sövmüşüm amk
Sen görmedin diye olmuyor mu?

gymden önce bir çocuk doktoruna ordan da endokrinolojiye gitsen iyi olur bir de 5 kilo daha al öyle git ödem tutmaya çalış boy kilo indexin zaten tutmuyor bir de yaşına göre boy düşük muhtemelen bi plaklarına bakalım derler
Randevu bakmaya başladım hocam,teşekkürler.

• +1
Reactions: ZerefDragnee1l
Ghı devlet karşılaybilir bencede git

Randevu bakmaya başladım hocam,teşekkürler.
kemik yaşının düşük çıkması için dua etmeye de başla dost umarım plakların kapanmamıştır 180'e bile kısa denilen bir ülkede yaşıyoruz 168 olmak zordur muhtemelen

gh'ı devlet karşılamaz da bi plak durumunu öğrensin hele muhtemelen endo igf1 testi de ister bu yıl hiç uzamadım kolpası falan sıksa
145 altı değilsen devlet karşılamıyor

Sana az bile sövmüşüm amk
Sen görmedin diye olmuyor mu?
170 i geçemicen bro over senin için sen sövmeye devam et tek kelime yazdım dahada bişe yazmadım sen kudurdun yarramı yiyebilirsin.
Knk hardmax için 300k dolar bütçem var ne anlatıyon
Vay amk 300k doların varsa hala forumda geziyosanda neyse, ozaman şeye bak livelifetaller diye bi sayfa var instagramda ama aşırı pahalıydı diye hatırlıyorum bi onlar var ztn iyi yer olarak

• JFL
Reactions: Serialsuicide
170 i geçemicen bro over senin için sen sövmeye devam et tek kelime yazdım dahada bişe yazmadım sen kudurdun yarramı yiyebilirsin.

Vay amk 300k doların varsa hala forumda geziyosanda neyse, ozaman şeye bak livelifetaller diye bi sayfa var instagramda ama aşırı pahalıydı diye hatırlıyorum bi onlar var ztn iyi yer olarak
Kafamda 50k dolar gibi bir fiyat var orası için bakarım teşekkür ederim

Kafamda 50k dolar gibi bir fiyat var orası için bakarım teşekkür ederim
Kanka 10 cm uzama 3milyon tl falandı galiba tam hatırlamıyom ama 2milyon-3milyon tl arası arayıp fiyat alırsın

He yarrağımın kafası he, her 165-170 adam devlete gidip beleş gh alsın o zaman size kim ne yedirip ne içiriyorda böyle oluyonuz amk he qaqa git benim boyum kısa de beleş gh verirler kesin:lul:

Kanka 10 cm uzama 3milyon tl falandı galiba tam hatırlamıyom ama 2milyon-3milyon tl arası arayıp fiyat alırsın
para değil de recover süresi ve o sürede sana bakabilecek birini bulmak sıkıntı, muhtemelen ailen gereksiz görür ve ya ameliyata izin vermez ya da verse bile sana 9 ay bakmaz sevgili kısmına değinmiyorum çünkü sevgili bulduysan neden ll oluyon amk

• +1
Reactions: Auchelius, why not me?, meynet and 2 others
Çok teşekkür ederim

• +1
Reactions: senualF
para değil de recover süresi ve o sürede sana bakabilecek birini bulmak sıkıntı, muhtemelen ailen gereksiz görür ve ya ameliyata izin vermez ya da verse bile sana 9 ay bakmaz sevgili kısmına değinmiyorum çünkü sevgili bulduysan neden ll oluyon amk
bide remote job olması lazım, geçinebilmek için o yüzden recover süresi çok kötü

• +1
Reactions: Auchelius, ZerefDragnee1l and meynet
bide remote job olması lazım, geçinebilmek için o yüzden recover süresi çok kötü
Kanka şöyle eğer STRYDE yani içten motorlu çiviyle uzuyosan (baya pahalı) 3-4 ayda falan yürümeye başlayabiliyorsun chatgpt öyle dediydi sormuştum bi ara, jordan barret falan ondan yaptırdı büyük ihtimal 2.5milyon-4milyon tl arası o türkiyede

• JFL
  • +1
Reactions: maarda and meynet
Knk bavyeradır hollandadır gitme brutal heightmog yiyince ll isteğin artacak 186yım fare gibi hissettim bu yüzden 190-193 arası hedef (tr genç nesilde de benzer kısa değilim bunu biliyorum ama vasat bir boy benim çevremde ortalamayım ,kadınları çok umursuyorsan onların fikirleri de 185in ortalama olduğu yönünde bizzat duydum ) , sevgilim var evet ama sevgilimin bende açtığı yaralar da var bu yüzden hardmaxliyorum genel olarak tek olay sevgili bulmak değil . Ailem gereksiz görüyor zaten ama halledecekler bakıma ihtiyaç olursa da bana bakabilecek insanlar var

Last edited:
  • JFL
  • +1
Reactions: Trenmaxx1 and maarda
Kanka şöyle eğer STRYDE yani içten motorlu çiviyle uzuyosan (baya pahalı) 3-4 ayda falan yürümeye başlayabiliyorsun chatgpt öyle dediydi sormuştum bi ara, jordan barret falan ondan yaptırdı büyük ihtimal 2.5milyon-4milyon tl arası o türkiyede
Knk bir klinik bana 50k dolar mı 52k dolar mı ne dedi diğeri yarı yarıya fiyattı bence değer 52k

Zaten dediğim miktarda ekstra 75k dolar olacak şekilde hesapladım biraz ki 75k bana gider yani baya çok para harcamıyorum

Knk bavyeradır hollandadır gitme brutal heightmog yiyince ll isteğin artacak 186yım fare gibi hissettim bu yüzden 190-193 arası hedef (tr genç nesilde de benzer kısa değilim bunu biliyorum ama vasat bir boy benim çevremde ortalamayım ,kadınları çok umursuyorsan onların fikirleri de 185in ortalama olduğu yönünde bizzat duydum ) , sevgilim var evet ama sevgilimin bende açtığı yaralar da var bu yüzden hardmaxliyorum genel olarak tek olay sevgili bulmak değil . Ailem gereksiz görüyor zaten ama halledecekler bakıma ihtiyaç olursa da bana bakabilecek insanlar var
186ysan tabanlık giysene çok fark edemiyorlar zaten uzun kişilerde tabanlık giydiklerini 6 cm tabanlık giysen 192 olsan mis gibi

• +1
Reactions: senualF
Zaten dediğim miktarda ekstra 75k dolar olacak şekilde hesapladım biraz ki 75k bana gider yani baya çok para harcamıyorum
86 da LL yaptırıyorsan malsın olm bende 165 sin falan sandım :lul: elevater shoes + shoe lift yapıcan onudamı ben söylim ohoo, parayıda bimax ya da full face implantse harca

86 da LL yaptırıyorsan malsın olm bende 165 sin falan sandım :lul: elevater shoes + shoe lift yapıcan onudamı ben söylim ohoo, parayıda bimax ya da full face implantse harca
şaka maka 75k dolar ile full face implant yapsa mogger olur amk hem 186 hem zengin hem mogger

186ysan tabanlık giysene çok fark edemiyorlar zaten uzun kişilerde tabanlık giydiklerini 6 cm tabanlık giysen 192 olsan mis gibi
Tabanlık ayağımı sikiyor

şaka maka 75k dolar ile full face implant yapsa mogger olur amk hem 186 hem zengin hem mogger
Ben zengin değilim knk babamda var koklatmıyor pek ama hallettim o işi

• +1
Reactions: ZerefDragnee1l
Tabanlık ayağımı sikiyor
50k dolar + 9 ay recovery gereksiz ayağını siksin boş ver ya da iyi bir tabanlık bul tabanlığa uygun ayakkabı bul ll inanılmaz gereksiz bence senin durumun için hadi ben 178im ben belki ll dusunebilirim btw

• +1
Reactions: meynet

Users who are viewing this thread

Back