sporsuz leanmaxx

Trenmaxx1

Trenmaxx1

There is no tomorrow
1.5 aylık bi leanmaxxing sürecine gireceğim hedefim 5-6 kilo vermek bu şekilde bi definasyonda günde kilomun 2 katı protein tüketerek her gün spora gitmeden kas korumam mümkün mü gyme gitme ihtimalim sakatlık dolayısıyla yok haftada 3 kere 1.30 saat yüzüyorum sadece

Last edited:
  • +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, Zodiac and pashanimair
1.5 aylık bi leanmaxxing sürecine gireceğim hedefim 5-6 kilo vermek bu şekilde bi definasyonda günde kilomun 2 katı protein tüketerek her gün spora gitmeden kas korumam mümkün mü gyme gitme ihtimalim sakatlık dolayısıyla haftada 3 kere 1.30 saat yüzüyorum sadece
hersey cope, sadece ropele:lul:

• +1
  • Hmm...
Reactions: pashanimair and Trenmaxx1
  • +1
1.5 aylık bi leanmaxxing sürecine gireceğim hedefim 5-6 kilo vermek bu şekilde bi definasyonda günde kilomun 2 katı protein tüketerek her gün spora gitmeden kas korumam mümkün mü gyme gitme ihtimalim sakatlık dolayısıyla haftada 3 kere 1.30 saat yüzüyorum sadece
ben spora gitmeden leanlamistim yattigimvyerde hareket etmeden ama karb falan kisman lzm sekerde az olcak

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, Zodiac, pashanimair and 2 others
ben spora gitmeden leanlamistim yattigimvyerde hareket etmeden ama karb falan kisman lzm sekerde az olcak
biliyorum o tarz şeyleri sadece kas kaybı olur mu onu merak ettim sende olmuş muydu

• +1
Reactions: pashanimair
biliyorum o tarz şeyleri sadece kas kaybı olur mu onu merak ettim sende olmuş muydu
Bende cok bi kas kaybi olmadi ama bu vucut direncine bagli kas yikimi falan ben geçen sene yazin depresyondaydim öğünlerim kısa parlament + jelibondu evden cikmiyordum yersem max 1 öğün sucuklu yumurta falan yiyordum 20bfden 12-13e kadar dusmustum 3 ayda

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, pashanimair and Trenmaxx1
  • +1
Claviclepill
omuzlarim gayet genis belim 61 cm hatta bahsettigim bacaklarimdaki yaglar falan gitti baya o yuzden bacaklarimin eskisine gore daha ince durmasi gibi seylerden bahsediyorum

• +1
omuzlarim gayet genis belim 61 cm hatta bahsettigim bacaklarimdaki yaglar falan gitti baya o yuzden bacaklarimin eskisine gore daha ince durmasi gibi seylerden bahsediyorum
Boy kacla

• +1
1.5 aylık bi leanmaxxing sürecine gireceğim hedefim 5-6 kilo vermek bu şekilde bi definasyonda günde kilomun 2 katı protein tüketerek her gün spora gitmeden kas korumam mümkün mü gyme gitme ihtimalim sakatlık dolayısıyla yok haftada 3 kere 1.30 saat yüzüyorum sadece
karbonhidratı bırak (y)

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, Zodiac and pashanimair
Benım omuz genıste tum yaglar bel ve totomda toplanıyo framecel gıbı duruyom aq aslında degılım kopek gıbı starvemax yapıyom su an vok zor

• +1
Benım omuz genıste tum yaglar bel ve totomda toplanıyo framecel gıbı duruyom aq aslında degılım kopek gıbı starvemax yapıyom su an vok zor
birazda phenocelsin sen @recai iskender gibi:feelswah:

• So Sad
  • +1
Reactions: pashanimair and recai iskender
  • So Sad
  • JFL
  • +1
Reactions: Zodiac, pashanimair, recai iskender and 1 other person
Ananısıkeyım sımdı ogrendım armenoıd ım ben amk buyuk burun harıc hepsı var baba sen nuye maraslısın amk allah atalarımın anasınısıksın

• JFL
  • +1
  • So Sad
Reactions: Zodiac, pashanimair, divisionpanzerfaust and 1 other person
  • So Sad
  • +1
  • JFL
Lıseye gecınce kurt sanmıslardı benı amk 143 boyum vardı bıde oyle overdı kı
o ne olm 143 ne amm hastalığın fakan mı var

• JFL
  • +1
  • +1
  • So Sad
Reactions: pashanimair, divisionpanzerfaust and recai iskender
Ananısıkeyım sımdı ogrendım armenoıd ım ben amk buyuk burun harıc hepsı var baba sen nuye maraslısın amk allah atalarımın anasınısıksın
kanka bende living at slums of greece ya:feelswah:

• +1
  • So Sad
Reactions: pashanimair and reanrao
kanka bende living at slums of greece ya:feelswah:
Oglum cok moralım bozuldu amk surgery planı vardı 2 senelık bı boka yaramıcak mı max potansıyel mtn falan yazmıslar armenoid e anasını sıkerım bak maras pompalısını alıyom dolaptan

• JFL
  • +1
Reactions: Zodiac, pashanimair and divisionpanzerfaust
Oglum cok moralım bozuldu amk surgery planı vardı 2 senelık bı boka yaramıcak mı max potansıyel mtn falan yazmıslar armenoid e anasını sıkerım bak maras pompalısını alıyom dolaptan
yok la pheno cope amk cogu mogger etnik

• +1
Reactions: pashanimair and reanrao
  • +1
  • So Sad
Reactions: pashanimair and divisionpanzerfaust

Users who are viewing this thread

Back