Steroidler ve ilaçlarla uluslararası seyahat

susisesi

susisesi

Goys Don’t Cry
@NoxInfernum

Bavulumda; Test, tren, masteron, proviron, metribolon, halotestin, lyrica, clenbuterol, erdafitinib toz, 5-6 tane toz nootropic, RU58841, 20+ eczane ilacı (hem tr den eu ya hem de eu dan tr ye taşıdım hepsini) falan filan her şey ama her şeyle seyahat ettim hiçbir sıkıntı çıkmadı
:)

Daha once konusmustuk analpsl le ondan tagledim baska merak eden kim vardı bilmiyom ya da başka gurbetçi fln
@Zagro @ ciddi baska gurbetçi kim vardı biz üçümüz dışında hatırlayamıyom
he dur @Fridx bide

• +1
  • Woah
Reactions: FUCK YEA, NoxInfernum and kullancı1998572619
amk ben istanbula giderken 1 vial test 1 vial tren 1 vial reta götürüyordum aldılar hepsini şırıngalarla birlikte :lul::lul:

• JFL
  • So Sad
Reactions: Gordon Freeman, Topkra, NoxInfernum and 1 other person
amk ben istanbula giderken 1 vial test 1 vial tren 1 vial reta götürüyordum aldılar hepsini şırıngalarla birlikte :lul::lul:
Kabin bagajına mı koydun?

Şu ana kadar fark ettiğim şey benim bavul asla kontrol edilmiyo.

EU dan çıkarken kabin bagajında traş çantam kalmış (eski tip jilet kullanıyom)
tak diye durdurup çıkarttırdılar ama mesela bavulda bilgisayar var mı diyolar yok diyom koyuyom her seferinde sonra kimsenin de sikinde olmuyo

sadece bi kere tr den çıkarken değil de havaalanına girerken bavuldan bilgisayarım çıkarttırıldı onun dışında asla bavula müdahale edilmedi

• +1
Reactions: NoxInfernum and kullancı1998572619
Kabin bagajına mı koydun?

Şu ana kadar fark ettiğim şey benim bavul asla kontrol edilmiyo.

EU dan çıkarken kabin bagajında traş çantam kalmış (eski tip jilet kullanıyom)
tak diye durdurup çıkarttırdılar ama mesela bavulda bilgisayar var mı diyolar yok diyom koyuyom her seferinde sonra kimsenin de sikinde olmuyo

sadece bi kere tr den çıkarken değil de havaalanına girerken bavuldan bilgisayarım çıkarttırıldı onun dışında asla bavula müdahale edilmedi
kabin tipi bagajdaydı ama daha ilk girişde aldılar checkin sonrası kontrolde değil

• +1
Reactions: susisesi
kabin tipi bagajdaydı ama daha ilk girişde aldılar checkin sonrası kontrolde değil
buyuk bavulda ne biliyim güneş kremidir toniktir parfümdür bide bissürü hap falan filanın arasında karışında belki de görememişlerdir benimkileri

• +1
  • Hmm...
Reactions: NoxInfernum and kullancı1998572619
@NoxInfernum

Bavulumda; Test, tren, masteron, proviron, metribolon, halotestin, lyrica, clenbuterol, erdafitinib toz, 5-6 tane toz nootropic, RU58841, 20+ eczane ilacı (hem tr den eu ya hem de eu dan tr ye taşıdım hepsini) falan filan her şey ama her şeyle seyahat ettim hiçbir sıkıntı çıkmadı
:)

Daha once konusmustuk analpsl le ondan tagledim baska merak eden kim vardı bilmiyom ya da başka gurbetçi fln
@Zagro @ ciddi baska gurbetçi kim vardı biz üçümüz dışında hatırlayamıyom
he dur @Fridx bide
maşallah