Şu ameliyatı olucam bunu yapıcam

@Mediums browridge implant yerine filler daha mantıklı hem neandertal olursan geri dönüşüde olur clavdada browridge filler vardı diye biliyom
Browridge filler ne kadar etkili olur bilmiyorum

• +1
Reactions: Ameliyat Masası, stacyworshipper and Resistance.
bide simdi aklima geldi de almanya da boy ortalamasi zaten 180 ben 187 uzun bile hissetmiyorum tr ye gelmem dışında
natural selection tarafından elendim 🥲

• +1
  • So Sad
  • JFL
Reactions: Ameliyat Masası, stacyworshipper, Deleted member 307488 and 1 other person
natural selection tarafından elendim 🥲
cidden bu arada amerikaya beyin göçünün daha mantıklı olmasının başka bi sebebi bence

• +1
Reactions: Ameliyat Masası, stacyworshipper, Orcairis and 1 other person
Browridge filler ne kadar etkili olur bilmiyorum
Asiri kotu browridge gelişimi yoksa fat grafts baya işe yarıyor bence okey

• +1
Reactions: pashanimair, Ameliyat Masası, stacyworshipper and 3 others
Bu arada artik cogu surgery normallesti ve ilerde daha agir ameliyatlarda normallescek
filler botoks,rhino ve dudak seyleri falan suan gayet normal artik ilerde diger tarz ameliyatlarda normallescek

• +1
Reactions: Ameliyat Masası, stacyworshipper, Deleted member 307488 and 1 other person
Bu arada artik cogu surgery normallesti ve ilerde daha agir ameliyatlarda normallescek
filler botoks,rhino ve dudak seyleri falan suan gayet normal artik ilerde diger tarz ameliyatlarda normallescek
adapt or get left behind

• +1
Reactions: Ameliyat Masası, stacyworshipper, Deleted member 307488 and 2 others
Açıkçası kendi hakkımda konuşayım, Ben düzgün nefes alamıyorum. Burundan nefesim kolay tıkanıyor. En büyük problem bu olabilir bir de sağ çenemin ses çıkarıp tak tak etmesi ve ağrı yaratması. Sağda tmj var demek ki zaten dişlerimin ortası kayık. Bu fonksiyonel sebepler bana ameliyat olma sebebi olarak baya yardım ediyor. Hele ki ilişkiler için vs istiyorsanız bu ameliyatları falan zaten baştan kaybetmişsinizdir. Tr gibi bir ülkede benim gibi 175 manlet ltn bir eleman bile rahat demesem bile illaha sevgili yapabiliyor. Ana amaç burada fonksiyonel problemlerden kurtulup daha iyi gözükmek. Ayrıca kim neden daha iyi gözükmek istemesin ki? Fakat muhtemelen ben de ameliyatı anca 25 26 27lerimde olabileceğim bu gidişle

• +1
Reactions: BugraSA, Serialsuicide, stacyworshipper and 5 others
vaaaaaaaaaay işte böyle güzel postlar görmek istiyoruz helal doğruları tükürdün kral

• +1
  • JFL
  • Woah
Reactions: anathema, BugraSA, Ameliyat Masası and 3 others
vaaaaaaaaaay işte böyle güzel postlar görmek istiyoruz helal doğruları tükürdün kral
Bu adam buraya kayıt olduğunda 5.sınıftım 🫡

• +1
  • JFL
Reactions: BugraSA, Ameliyat Masası and Deleted member 307488
Bu adam buraya kayıt olduğunda 5.sınıftım 🫡
1768289524007

• JFL
  • +1
Reactions: Ameliyat Masası, Serialsuicide, Deleted member 307488 and 1 other person
Benim hedefim 1 yıla mmo ile bimax ondan 6 ay sonra fat graft ve yine aynı yıl belki rhino ve zygo filler falan. En büyük sıkıntı sizin de dediğiniz gibi parada. Onun dışında hepsi birbirini takip eden domino taşı gibi geliyor. Benim mesela bimax cerrahı dışında şuan pek bir soru kalmadı kafamda. Parayı karşılayabiliyorsanız arkadaşların da dediği gibi en önemli etken hırs.

• +1
Reactions: fury31, Serialsuicide and Deleted member 307488
1.65 ingilizce konusan eleman

• Hmm...
Reactions: Serialsuicide and Deleted member 307488
Ayrıca çoğu surgery planı işte şunu olcam bunu olcam fln hepsi olabilmek için e 20 yqsinda başlasan para biriktirmeye 24-25 gibi anca biter o da cidden 4-5 sene copelaya copelaya birikim yapcan amk
18 de surgery lerim belirli olarak belirli 19 olmadan 700k ile surgerylere girisecem

• +1
  • Woah
Reactions: Resistance., Serialsuicide and Deleted member 307488
18 de surgery lerim belirli olarak belirli 19 olmadan 700k ile surgerylere girisecem
şu @FEE eleman'ın dedigi doğru amk bu paraları nasıl topluyonuz
birşeyi düzenli şekilde yapıcak para zaman azim nerden geliyor size amk anlamıyorum tırrıboktan ülkesinde herkes birşey yapıyor ama hep larp larp larp

• +1
Reactions: Deleted member 307488 and Fridx
Last edited:
  • +1
Reactions: Deleted member 307488 and Serialsuicide
Aynen dostum 18'i geçtiğinde paranı kazandığında bimax olacaksın yok infraorbitallerine implant koydurtacaksın şu fat graft'i bu dolguyu vs yaptıracaksın

Forumun yüzde 99'u hem bunları yapamayacak kadar high inhib hem de paraları yok neyin hayal dünyası bu amına koyayım :lul:

• +1
  • JFL
Reactions: Ameliyat Masası, Deleted member 307488 and Fridx
ben hala inanmiyom btw su ana kadar rateleyen 5-6 kisi ortalama lhtn rateledi hatta fronta hhtn diyen bile oldu ama ratelettigim gune kadar hltn-mmtn diyodum kendime (ya da o gumden once evsiz gibi göğüsüme kadar saç olduğundan kendimi descendliyodum)
kendişne uygun saçı nerden buldun keşfettin? gene çok mu uzun

• +1
Reactions: Fridx
roid için en kötü yaşta falanım, ergenlikte girseydim keşke ama kaçırdım o yüzden bari birazcık daha bekleyeyim de beyin gelişimimi rapelemeyeyim diyorum.
ergenlikte yaptığında vücudun adapte mi oluyor anlayamadım neden beyin gelişimini rapelemeyesin?

kendişne uygun saçı nerden buldun keşfettin? gene çok mu uzun
yok şöyle diyim ben lisede hep saçımı uzatmak istedim (baya katı bi okuldu saç sakal fln baya zorluyolardu) sonra lise bitmeye yakın hafif uzattım lise bittikten sonra da hiç kestirmedim. Yaklaşık 2 yıl uzadı yani, sonra artık bıktığımda pahalı genç bi berbere gittim adama bıraktım ve baya güzel kesti

ergenlikte yaptığında vücudun adapte mi oluyor anlayamadım neden beyin gelişimini rapelemeyesin?
yok yani ergenlikte aldığım kadar etki alamıcam beyni yine rapeleme ihtimalin var ama ergenlikte alacağım kadar etki almam roiderden artık

yok şöyle diyim ben lisede hep saçımı uzatmak istedim (baya katı bi okuldu saç sakal fln baya zorluyolardu) sonra lise bitmeye yakın hafif uzattım lise bittikten sonra da hiç kestirmedim. Yaklaşık 2 yıl uzadı yani, sonra artık bıktığımda pahalı genç bi berbere gittim adama bıraktım ve baya güzel kesti
Almanya'da mı? Nasıl kestirdin birde

yok yani ergenlikte aldığım kadar etki alamıcam beyni yine rapeleme ihtimalin var ama ergenlikte alacağım kadar etki almam roiderden artık
Bu avantaj değil mi zaten anlayamadım dezavantajlardan bahsetmiyor musun

Almanya'da mı? Nasıl kestirdin birde
tr de kestirdim normal saça göre uzun galiba yine ama ciddi model ne bilmiyom saç modelleri hakkında 0 bilgim var

• +1
Reactions: jsbera
ergenlikte alcağım kadar etki alamayacağım için kullanmaya değmez diyorum beyin gelişimim bitene kadar

• +1
Reactions: jsbera, Deleted member 277275 and Ameliyat Masası
ergenlikte roidlersen beynin high t oluyomuş diyolar bilmiyorum dr nickga demişti banada

• JFL
  • Hmm...
  • +1
Reactions: jsbera, Deleted member 277275, susisesi and 1 other person
ergenlikte roidlersen beynin high t oluyomuş diyolar bilmiyorum dr nickga demişti banada
Sanki herkes aşırı zekide amk iqm düşcek diye korkuyo

• JFL
  • +1
Reactions: Deleted member 277275 and Serialsuicide
Benim hedefim 1 yıla mmo ile bimax ondan 6 ay sonra fat graft ve yine aynı yıl belki rhino ve zygo filler falan. En büyük sıkıntı sizin de dediğiniz gibi parada. Onun dışında hepsi birbirini takip eden domino taşı gibi geliyor. Benim mesela bimax cerrahı dışında şuan pek bir soru kalmadı kafamda. Parayı karşılayabiliyorsanız arkadaşların da dediği gibi en önemli etken hırs.
trde bimax cerrahı iyi bulsak randevu alıcaz da nerede mq. Eren Pera diyorlar baya da o da tr fiyatların göre epey tuzluymuş

• +1
Reactions: BugraSA
Sanki herkes aşırı zekide amk iqm düşcek diye korkuyo
buyuk ihtimalle high iq degilim ama su anki hayatimda saglikli beyine baya ihtiyacim var

• +1
Reactions: Ameliyat Masası and Deleted member 277275
buyuk ihtimalle high iq degilim ama su anki hayatimda saglikli beyine baya ihtiyacim var
Ben certified high iqyum babuş boşver zeki olduk ne sikime yarıyo azda mal olak