zeggo
retardmaxxed highschooler
ne bu amk isanın gelmesinimi bekliyecez @susisesi sen yaz bari
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
birdaha zigot dersen ananı sikmek zorunda kalıcam baranZigot kendin araştır
yaw maarda picine kızın aq adam 2 yilfir yazcam diyo ben 2 gun once belki kisa bisiyler yazarim dedim sizle mi ugrascaz pokemon oynuyomne bu amk isanın gelmesinimi bekliyecez @susisesi sen yaz bari
Anti aging ve neurotoxicity stack dozaj ve süreyi de bi zahmet kendin araştır
Al amk arda bile yazmış anlatılcak çok bişey yok diye
kim neden botb yaziyor o zaman amkbi zahmet kendin araştır
hangi generasyon la gardeşyaw maarda picine kızın aq adam 2 yilfir yazcam diyo ben 2 gun once belki kisa bisiyler yazarim dedim sizle mi ugrascaz pokemon oynuyom
bw2 living dex yapıyom shiny charm içinhangi generasyon la gardeş
bana switch ne zaman alıyonbw2 living dex yapıyom shiny charm için
do your own research brah..kim neden botb yaziyor o zaman amk
"sunu yazmamissin botbye"
-kendin arastir
ne bu amk isanın gelmesinimi bekliyecez @susisesi sen yaz bari
Zigot kendin araştır
Baran abime niye oyle atar yapiyosinkibirdaha zigot dersen ananı sikmek zorunda kalıcam baran

sende yks guide sözü verdin yazmadın cocuklar üşüyor senin yüzünden amcıkyaw maarda picine kızın aq adam 2 yilfir yazcam diyo ben 2 gun once belki kisa bisiyler yazarim dedim sizle mi ugrascaz pokemon oynuyom
yazmaya calistik bi sik cikmadi ortaya sorusu olana cevaplarik dediksende yks guide sözü verdin yazmadın cocuklar üşüyor senin yüzünden amcık
Dondurucu bir kış gecesi saray kapısındaki yaşlı muhafızın, sultanın sıcak bir kürk vaadiyle umutlanıp, bu sözün unutulması sonucu soğuğa direncini kaybederek donarak ölmesini anlatan ibretlik bir hikayedir. Muhafızın ölmeden önce yere kazıdığı son sözler, sahte umutların insanın kendi direncini yok edebileceğini çarpıcı bir şekilde ortaya koymaktadır.sende yks guide sözü verdin yazmadın cocuklar üşüyor senin yüzünden amcık