mtn_dude_193
6.4 future htn
instada hep karşıma çıkıyo kızlar yorumlarda kuduryo amq. harmonycell 55 esr var buz çağındaki side benziyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
lhtn-mhtn benim esr normal o açıdan ben de side bbenziyom aq ölçmek için bu fotoyu my kullanıyonView attachment 5299173
instada hep karşıma çıkıyo kızlar yorumlarda kuduryo amq. harmonycell 55 esr var buz çağındaki side benziyo
sid tiee bence ya sırf esr da değil direk benziyo aqevet baktım hesabına yüksekmiş ama sid tier değil
biliyorum da normal açılardada öylelhtn-mhtn benim esr normal o açıdan ben de side bbenziyom aq ölçmek için bu fotoyu my kullanıyon
baliga benziyo aminevladiView attachment 5299173
dimi amqbaliga benziyo aminevladi
On kamerayı beynine yapıştırmış daha düzgün fotografi yok muView attachment 5299173
instada random kızlar hep glazeliyo sinir oldum bendeLmtn
Kim bu
igde varOn kamerayı beynine yapıştırmış daha düzgün fotografi yok mu
ratelediginiz kadar fusuk degil cunku aq hesabina baktim ben de basta overratelemisim ama hmtn falan oyle yorumlar normalinstada random kızlar hep glazeliyo sinir oldum bende
aga bu hmtn ise ben clim lavuk max hltnratelediginiz kadar fusuk degil cunku aq hesabina baktim ben de basta overratelemisim ama hmtn falan oyle yorumlar normal
Cidden Lmtn-mtn ama instagram hesabına baktım şimdi cidden yorumları çocuğa asılan foidlerle doluLmtn
Kim bu
anlamadım valla aq herkes böyle video yüklemeye başlasınCidden Lmtn-mtn ama instagram hesabına baktım şimdi cidden yorumları çocuğa asılan foidlerle dolu
İşin ilginç yanı çocuğun gerçekten mtn olması ve mtn olmasına rağmen bu kadar kızın yavşaması
Benim mtn-hmtn olan arkadaşımın bırak insta tt yorumlarında kızların dolu olmasını bir tane ltb bile zor bulmasına rağmen onunla neredeyse aynı ratinge sahip olan(ikiside mtn) bu çocuğun insta tt yorumlarında yüzlerce foidin olması garip
View attachment 5299675
Postunun altındaki bir kaç yorum
View attachment 5299677
Rating sisteminde bir sıkıntı mı var bu durum neden böyle?
Low inhib ve nt çocukCidden Lmtn-mtn ama instagram hesabına baktım şimdi cidden yorumları çocuğa asılan foidlerle dolu
İşin ilginç yanı çocuğun gerçekten mtn olması ve mtn olmasına rağmen bu kadar kızın yavşaması
Benim mtn-hmtn olan arkadaşımın bırak insta tt yorumlarında kızların dolu olmasını bir tane ltb bile zor bulmasına rağmen onunla neredeyse aynı ratinge sahip olan(ikiside mtn) bu çocuğun insta tt yorumlarında yüzlerce foidin olması garip
View attachment 5299675
View attachment 5299677
kendini at bakayımaga bu hmtn ise ben clim lavuk max hltn
low inhib nt diyo amk kafayi yicem sosyal medyaya biraz utanmaz ol yeter otistik olsan da anlamazlad otistik erkekler cok guzel falan bisiler derler yine sosyal medyada nt olmak ne etkiliyo kafayi yicem lan deliricem lan boy da sosyal medyada onemsiz fizik ok amaLow inhib ve nt çocuk
Kızlar diğer kızların istediği erkekleri ister zaten çirkin veya ortalama tipli olması önemli değil
Fizik ve boy halosuda var
mtn onlara gore htn sankı ratınglerde bır uyusmazlık varCidden Lmtn-mtn ama instagram hesabına baktım şimdi cidden yorumları çocuğa asılan foidlerle dolu
View attachment 5299675
View attachment 5299677
Çektiğim fotorafları birine atınca genelde giga otistiğe benziyosun gibi cevaplar alıyorumlow inhib nt diyo amk kafayi yicem sosyal medyaya biraz utanmaz ol yeter otistik olsan da anlamazlad otistik erkekler cok guzel falan bisiler derler yine sosyal medyada nt olmak ne etkiliyo kafayi yicem lan deliricem lan boy da sosyal medyada onemsiz fizik ok ama
su ignorelayacam tehditleri her sefetinde patlatiyo honkurtuyo gebertiyo amk kimsin sen maarda miÇektiğim fotorafları birine atınca genelde giga otistiğe benziyosun gibi cevaplar alıyorum
Ignore atmak istemiyorum ama şansını zorluyosun gerçekten

Bir tane doğru fikrin olmaması yarıyorsu ignorelayacam tehditleri her sefetinde patlatiyo honkurtuyo gebertiyo amk kimsin sen maarda mi![]()
tamam cl değilim de mogluyom çoçuğu amqkendini at bakayım
Subforumun ℅85i çocuğu moggluyor zatentamam cl değilim de mogluyom çoçuğu amq
tt de at fena ızlenme alırsıntrnin çoğunun sub5 ve ltn olduğunun kanıtı bu işte çocuğun aldığı tepkilere bak bende mi başlasam instaya video atmaya![]()
o esr t kaç flaw oluyo ? 5 falan herhaldeView attachment 5299929
LMTN-MMTN.
Fazlası cope. Normie kafasıyla 17292728. Kez burada "muhh kızlar tarafından glazeleniuo sizi otistikler" diyecek herkesin de kafasını sikeyim.
Brutal ipd, ESR, JFA, lip width, alar width, PTCR + bulbous nose ve extreme downward growth, no ramus.
View attachment 5299946
Bilmem spesifik olarak analiz etmedim göz kararı söyledim.o esr t kaç flaw oluyo ? 5 falan herhalde