ŞU ELEMANDAKİ LOW INHIBLIĞIN 10DA 1İ BENDE OLSA HAYATIM ÇOK DAHA İYİ OLURDU

İNTİKAM VAKTİ

İNTİKAM VAKTİ

Control Devil
OROSPU EVLADI KENDİNİ 2KERE KALBİNDEN BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRMEYE ÇALIŞIYOR 4KERE SAPLIYOR KALBINE BIÇAĞI.1KIZI KENDI EVINDE BOĞAZINI KESEREK DİĞERİNİ PARÇALARA BÖLEREK ÖLDÜRÜYOR.FİNALDEDE METRELERCE YÜKSEKTEN ATIYOR KENDİNİ.BENDE DIŞARI ÇIKMAYA KORKUYORUM İŞTE.AMINA KODUĞUMUN HAYATI
NOT:SEMİH ÇELİĞİN AMINA KOYİM BU POST ÖVGÜ AMAÇLI AÇILMAMIŞTIR
Türkiye'yi sarsan 'sur cinayeti' davasında kritik iddia Semih Çelik  tarafından katledilen Ayşenur Halil'in ailesi harekete geçti!  https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiye/turkiye-yi-sarsan-sur-cinayeti-davasinda-kritik-iddia- semih-celik-tarafindan ...

Last edited:
  • JFL
Reactions: susisesi, Chudai, temelyeterliliktest and 3 others
Why do people in the Turkish subforum type in caps only :lul:

OROSPU EVLADI KENDİNİ 2KERE KALBİNDEN BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRMEYE ÇALIŞIYOR 4KERE SAPLIYOR KALBINE BIÇAĞI.1KIZI KENDI EVINDE BOĞAZINI KESEREK DİĞERİNİ PARÇALARA BÖLEREK ÖLDÜRÜYOR.FİNALDEDE METRELERCE YÜKSEKTEN ATIYOR KENDİNİ.BENDE DIŞARI ÇIKMAYA KORKUYORUM İŞTE.AMINA KODUĞUMUN HAYATI
View attachment 4959237

Evet savcım bu forum

• JFL
Reactions: susisesi, Serialsuicide and Anthony Martial
ya amına koyduğumun salağı örnek vere vere bu orospu çocuğunu mu veriyorsun. düzgün adam yok muydu yarrak kafası. kansız olmayın oğlum. yazık yav

• +1
  • JFL
  • Love it
Reactions: susisesi, piuafl, Chudai and 5 others
ya amına koyduğumun salağı örnek vere vere bu orospu çocuğunu mu veriyorsun. düzgün adam yok muydu yarrak kafası. kansız olmayın oğlum. yazık yav
beyni erimiş amina koyayim harbiden başka adammı kalmadı

• JFL
  • +1
Reactions: Chudai, Orcairis and Türk
İncel terör örgütüyle hiç bi alakam yoktur tek sorumlusu moderatörümüz @Resistance. dır:)

• JFL
Reactions: susisesi, kullancı1998572619 and Chudai
bu sefer kurtaracak mod da yok

• JFL
Reactions: Chudai, Serialsuicide and temelyeterliliktest
Geçen gün hasta olmuşum, midem felaket bulanıyodu kusmam garantiydi. Sabaha kadar karı gibi direndim korktuğum için. Bizim low t lik