Su orucu

senualF

senualF

unapologetic
Beyler 2 gün su orucu yapmayı düşünüyom yine goyslop sludgedan bloated oldum idrar söktürücü kullanmak istemiyorum azcık böbrekler nefes alsın yararlarj zararları falan ne su orucundan sonra abartmadan normal yesemde bloated olur muyum yine yapan var mı

• +1
  • Love it
Reactions: pashanimair, kurdistan and marlonteixeira
Beyler 2 gün su orucu yapmayı düşünüyom yine goyslop sludgedan bloated oldum idrar söktürücü kullanmak istemiyorum azcık böbrekler nefes alsın yararlarj zararları falan ne su orucundan sonra abartmadan normal yesemde bloated olur muyum yine yapan var mı
karb yeme çok fazla meyve falan ye
hafif hissetmek daha iyi oluyor genelde

• +1
  • Love it
Reactions: pashanimair, senualF and kurdistan
karb yeme çok fazla meyve falan ye
hafif hissetmek daha iyi oluyor genelde
Kanka bugün 1.5 litre süt + 1 paket meyveli kek 4 soğuk baklava 2 browni yedim igf 1 signalling falan anlarsınya ondan sonra uyku bastı normal yemek yemeyi unuttum amk ölmem dimi 2 gün bişe yemezsem şeker ayakta tutar herhalde

• Love it
  • +1
Reactions: pashanimair and marlonteixeira
Kanka bugün 1.5 litre süt + 1 paket meyveli kek 4 soğuk baklava 2 browni yedim igf 1 signalling falan anlarsınya ondan sonra uyku bastı normal yemek yemeyi unuttum amk ölmem dimi 2 gün bişe yemezsem şeker ayakta tutar herhalde
kahvaltı yap

• Love it
  • +1
Reactions: pashanimair and senualF
kas kaybedersin 2 3 günü geçme
arada bi olur böyle ama yılda 3 kereden fazla fln yapma

• Love it
  • +1
Reactions: pashanimair and Serialsuicide
kaybettiği şey kas değil su kütlesi
kreatini bırakmakla aynı şey
kas yıkımı okadar basit değil

• Love it
  • +1
Reactions: pashanimair and senualF
kaybettiği şey kas değil su kütlesi
kreatini bırakmakla aynı şey
kas yıkımı okadar basit değil
aptal orospu çocuğu kalori yemezsen kaslara nolur

• JFL
  • Love it
Reactions: pashanimair, Serialsuicide and marlonteixeira
aptal orospu çocuğu kalori yemezsen kaslara nolur
bu olur oruspuevladı seni

1763743363550

• JFL
  • Love it
  • +1
Reactions: anathema, pashanimair, Serialsuicide and 1 other person
  • +1
  • Love it
Reactions: pashanimair, Serialsuicide and senualF
Açlıktanda ölür mü amınakoyduğum?
@senualF Glikojen depoların boşalır sadece,daha flat,su tutmuş gibi gözükürsün,3.günde karb yüklersin

• +1
  • Love it
Reactions: anathema, senualF, pashanimair and 1 other person
Açlıktanda ölür mü amınakoyduğum?
@senualF Glikojen depoların boşalır sadece,daha flat,su tutmuş gibi gözükürsün,3.günde karb yüklersin
Reta pinlemiyosan niye diyet yapiuon amk

• +1
  • Love it
  • JFL
Reactions: churmaxxed, pashanimair and Serialsuicide
Karb kes ne yersen ye bloat olmazsın karb yiyince vücüt su tutuyor

• Love it
Reactions: pashanimair
Karb kes ne yersen ye bloat olmazsın karb yiyince vücüt su tutuyor
He anneme diyim ana bloated olmak istemiyom kuru fasulye pilav yapma sikerim + şeker abur cubur fast food bunların hepsi yapar sadece karbla olacak iş değil bunları yemeyip carb yiyip 10k adım atsan bloated olmazsın ben çok şeker yiyorum şu sıralar goatisi azaltın

Last edited:
  • JFL
Reactions: Serialsuicide
He anneme diyip ana bloated olmak istemiyom kuru fasulye pilav yapma sikerim + şeker abur cubur fast food bunların hepsi yapar sadece karbla olacak iş değil bunları yemeyip carb yiyip 10k adım atsan bloated olmazsın ben çok şeker yiyorum şu sıralar goatisi azaltın
recai iskender olayı @Auchelius

• JFL
Reactions: Auchelius and senualF
  • JFL
Reactions: churmaxxed
He anneme diyim ana bloated olmak istemiyom kuru fasulye pilav yapma sikerim + şeker abur cubur fast food bunların hepsi yapar sadece karbla olacak iş değil bunları yemeyip carb yiyip 10k adım atsan bloated olmazsın ben çok şeker yiyorum şu sıralar goatisi azaltın
Sen hala abur cubur mu yiyorsun amına koyayımne biçim blackpilled elemansın sen

• JFL
Reactions: Serialsuicide
Sen hala abur cubur mu yiyorsun amına koyayımne biçim blackpilled elemansın sen
Her zaman yemiyorum 1 hafta full yiyorsam 3 hafta hiç yemiyom abur cubur cycle o yediğim 1 haftada normalde beslenmemi aşırı iyi yapıyordum hiç fast food karb falan yoktu ondan iyiydide şimdi ne kadar junk food abur cubur varsa hepsini yedim ondan

bi de konu icin yesil cay ic dogadan'in aromali form ve yesil caylari isetiyor baya

Last edited:
  • +1
Reactions: senualF
Her zaman yemiyorum 1 hafta full yiyorsam 3 hafta hiç yemiyom abur cubur cycle o yediğim 1 haftada normalde beslenmemi aşırı iyi yapıyordum hiç fast food karb falan yoktu ondan iyiydide şimdi ne kadar junk food abur cubur varsa hepsini yedim ondan
Kanka hiç yememen lazım hiç 0 yani

• JFL
Reactions: Yagiz8928
Sizi kim eğitiyor amına koyim ya
Ne yaşıyorsun kardeş içerisinde direk soya ürünü var hiç tüketmemen lazım bak normal hayatta ulaşabileceğin bi gıda değil şimdi teknoloji sayesinde böyle siksok şeyler buluyorsun yiyorsun ama iğrenç şeyler onlar aq full zararlı

• JFL
Reactions: Yagiz8928
Ne yaşıyorsun kardeş içerisinde direk soya ürünü var hiç tüketmemen lazım bak normal hayatta ulaşabileceğin bi gıda değil şimdi teknoloji sayesinde böyle siksok şeyler buluyorsun yiyorsun ama iğrenç şeyler onlar aq full zararlı
Aynen kardeşim raw meat at spermiyle falan beslenmek lazım
biriniz bonesmash yapıyo biriniz çig et yiyo :lul::ROFLMAO:@ascendantwill
Çünkü biri işe yarıyo diğeri yaramıyor

• +1
  • JFL
Reactions: reanrao and Serialsuicide
@Serialsuicide aga bi başla bağımlısı olcan bak :lul: hemen şimdi yatağa yan yat 1 veya 2 dakika boyunca zygonu %60-70şiddetle yumrukla git aynaya bak low set zygo varsa deneme hiç

Aynen kardeşim raw meat at spermiyle falan beslenmek lazım

Çünkü biri işe yarıyo diğeri yaramıyor
Çiğ et yemiyorum kardeş ama diyetim 90 hayvansal gıdadan oluşuyor et alınca az pişmiş tüketiyorum fazla pişince tadı güzel olmuyor ama sen hala abur cubur bağımlısısın yazık

amınısiktimin aktarına git karahindiba yaprağı yada kökü al iç sabaha kadar işe geçiyo yada çok ağır ishal ol sabaha kadar sulu sıç

• JFL
  • +1
Reactions: senualF and churmaxxed
ben her mevsim başında 2 gün yapıyorum genel sağlık için ve açlık hissine alışmak için. genel kural kaç gün su orucu yapacaksan yarı günü kadar yavaş yavaş beslenmek. örneğin 2 gün haftasonu su orucu yapacaksan bozduğun gün mümkün olduğunca hafif gıdalar ve sulu şeyler yemen gerek. kemik suyu ısıtıp içmek, bir kase yoğurt, az biraz meyve vb şeylerle beslenip sindirim sistemini tekrardan alıştırman gerekli. aksi takdirde mideni çok rahatsız eder, çok ekstrem case'lerde ölenler bile var o yüzden geçiştirme.

• +1
Şeker aburcubur benı bloated yapmiyor ama ekmek makarna pilav direkt bloatliyor beni amk

Çiğ et yemiyorum kardeş ama diyetim 90 hayvansal gıdadan oluşuyor et alınca az pişmiş tüketiyorum fazla pişince tadı güzel olmuyor ama sen hala abur cubur bağımlısısın yazık
Evet abur cubur bağımlısıyım ve %90 senden daha leanim :lul: raw meate devam
Şeker aburcubur benı bloated yapmiyor ama ekmek makarna pilav direkt bloatliyor beni amk
Ekmek makarnada yemeyi ver ag pilavın yapmaması lazım ya tavuk pilav falan yiyip gyme gidersen ya da yürüyüş yaparsan bi şey olmamalı en azından bende olmuyor ketçap sıkıp falan yiyorum ben hatta bazen ama 3 tabak falan yersen yapar tabi

SU ORUCUNU SİKİYİM BÜYÜK BOY PİZZA SÖYLEDİM

• JFL
SİKEYİM YEMEĞİ,

3 gündür 5 paket türk kahvesi, 7 paket sigara ile yaşıyorum zihnim çok açık ve kendimi çok güçlü hissediyorum.

Attachments

• sticker.webm
    249.1 KB
  • +1
SİKEYİM YEMEĞİ,

3 gündür 5 paket türk kahvesi, 7 paket sigara ile yaşıyorum zihnim çok açık ve kendimi çok güçlü hissediyorum.
Pizzayı yedim 2 tane tuborg gold içcem şimdi benimde zihin açılcak sonra bi yarım saat yürürüm türk kahvesi çöp aq normal siyah kahve içsene

• +1
Reactions: churmaxxed and Atsizz
Pizzayı yedim 2 tane tuborg gold içcem şimdi sonra bi yarım saat yürürüm türk kahvesi çöp aq normal siyah kahve içsene
Afiyet olsun.

• Love it
SİKEYİM YEMEĞİ,

Antiostrojen almakdan aclik duygusunu kaybettin

• +1
Reactions: Atsizz
SİKEYİM YEMEĞİ,

yemek=looksmin

• +1
Reactions: Atsizz

Users who are viewing this thread

Back