Şu ürünü deneyecek bi embesil çıkar mı

xantares

xantares

Iron
IMG 5517
Penis büyütmede kullanılan sonradan piyasadan çekilen andractim topikal dht tek muadili benelux pharma yerli marka muhtemelen alıp sikine sürecek büyüyor büyümüyor bildirecek bi embesil gerizekalı çıkmaz mı koskoca forumda
Edit ürünü ilk gördüğümden beri 3 yorum var min 8-9 aydır

• +1
Reactions: FUCK YEA
Çıkar illa de zor bence ya

• +1
Reactions: xantares
Ben sikime dht sürüyodum bi ara ama mal olduğum için krem yerine injectable dht yi sürsem de işe yarayacağını zannediyodum:ogre:

EU sourceum dht krem getircem getircem haftaya geliyo fln demişti ben de krem zannederek almıştım injectableı
sonea ben aldıkran 2 gün sonra %5 ve %8 krem ekledi oc

Neyse ama kullanmak istememin tek sebebi dutasteride kullanıyo olmamdı hem dutasteride bıraktım hem de yakında masteron başlıcam ondan baya redundant gibi geliyo

• +1
Reactions: xantares
View attachment 5306679Penis büyütmede kullanılan sonradan piyasadan çekilen andractim topikal dht tek muadili benelux pharma yerli marka muhtemelen alıp sikine sürecek büyüyor büyümüyor bildirecek bi embesil gerizekalı çıkmaz mı koskoca forumda
Edit ürünü ilk gördüğümden beri 3 yorum var min 8-9 aydır
Şarja tak telefonu

Ben sikime dht sürüyodum bi ara ama mal olduğum için krem yerine injectable dht yi sürsem de işe yarayacağını zannediyodum:ogre:

EU sourceum dht krem getircem getircem haftaya geliyo fln demişti ben de krem zannederek almıştım injectableı
sonea ben aldıkran 2 gün sonra %5 ve %8 krem ekledi oc

Neyse ama kullanmak istememin tek sebebi dutasteride kullanıyo olmamdı hem dutasteride bıraktım hem de yakında masteron başlıcam ondan baya redundant gibi geliyo
Provironu kaynat soğuyunca sür knk

• JFL
Reactions: susisesi