Suan pcim bozuldu moral 0

murad.89

murad.89

Zephir
Oyun oynarken kapandı ve açılmıyo biraz gözlerim dolu bilmiyorum neden ama gerçekten bazen olmeyi diliyorum şanssızlığımın hepsinin tipim ve gılız frameimden geldıgını düşünüyorum hayat neden böyle?

• So Sad
  • +1
Reactions: cancsrs, ltnheII, balve and 5 others
Oyun oynarken kapandı ve açılmıyo biraz gözlerim dolu bilmiyorum neden ama gerçekten bazen olmeyi diliyorum şanssızlığımın hepsinin tipim ve gılız frameimden geldıgını düşünüyorum hayat neden böyle?
ben sana yardımcı olabilirim (soruları cevaplarsan şayet),
Masaüstü mü leptop mu ?
Marka ve Model nedir.
Garanti Devam Ediyor mu.
Ürün Kaç Yıllık,
Trendyol Linki Varsa Atabilirmisin.

• +1
Reactions: balve, Thrill and murad.89
Masaüstü mü leptop mu ?
Marka ve Model nedir.
Garanti Devam Ediyor mu.
Ürün Kaç Yıllık,
Dubai’den babam almışdı pc direk kapandı knk çalışıyor ama monitörün altında kırmızı ışık yanıyordu o kayboldu bide oyun oynarken bi anda no signal yazdı ve ekran gitti

• +1
Reactions: cancsrs, ltnheII and Thrill
murad sen yarragi yemissin

• JFL
  • +1
Reactions: balve, meynet, yigittsaint and 4 others
Dubai’den babam almışdı pc direk kapandı knk çalışıyor ama monitörün altında kırmızı ışık yanıyordu o kayboldu bide oyun oynarken bi anda no signal yazdı ve ekran gitti
Soruları Şu Şekilde Cevapalrmısın
1
2
3
4
5
6

• +1
Reactions: balve and Thrill
Masaüstü mü leptop mu ?
Marka ve Model nedir.
Garanti Devam Ediyor mu.
Ürün Kaç Yıllık,
Masaustu Asus monitor
Intel islemci
Msi ekran kartı
3 yıllık

• +1
Reactions: cancsrs, ltnheII, balve and 1 other person
Masaustu Asus monitor
Intel islemci
Msi ekran kartı
3 yıllık
sen eşşek misin ben sana bunları mı sordum
neyse,

Eğer Kasaysa
güç kablosunu prizden çekin ve PSU (Güç Kaynağı) şalterini kapatın. Ardından kasanın açma/kapama (power) tuşuna 15-20 saniye boyunca basılı tutun

Bunu yap, sonra kasanın şalterini aç, güç kablosunu tak, kasanın kapağını açıp anakarta gözlerini dik, kasayı çalıştır ve şunlara bak;
kasa çalışmadıysa şayet;
anakartta herhangi renkte bir ışık yanıyor mu? yanıyorsa ne renk yanıyor.
ekran kartı ilk startta fanları dönüyor mu?
kasadan bip sesleri çıkıyor mu ?

• +1
Reactions: balve, meynet, Thrill and 2 others
neyse,

Eğer Kasaysa
güç kablosunu prizden çekin ve PSU (Güç Kaynağı) şalterini kapatın. Ardından kasanın açma/kapama (power) tuşuna 15-20 saniye boyunca basılı tutun

Bunu yap, sonra kasanın şalterini aç, güç kablosunu tak, kasanın kapağını açıp anakarta gözlerini dik, kasayı çalıştır ve şunlara bak;
kasa çalışmadıysa şayet;
Yaptımda dedigim gibi olmadı
4070 ti süper kullanıyorum ankartdan beyaz renk çıkıyo bu kadar açıldığında ata bilirim bir sn videosunu atıyorum

• +1
  • Woah
  • So Sad
Reactions: cancsrs, ltnheII, balve and 2 others
neyse,

Eğer Kasaysa

kasa çalışmadıysa şayet;

Attachments

• 80247359232__40904894-ECAD-4AC9-AD50-8BB1FE4C7996.MOV
    2.9 MB
  • +1
Reactions: Topkra, cancsrs, iwishiwastaller and 2 others
neyse,

Eğer Kasaysa

kasa çalışmadıysa şayet;
Reis burfanısın

• +1
Reactions: Topkra, cancsrs, ltnheII and 2 others
Yaptımda dedigim gibi olmadı
4070 ti süper kullanıyorum ankartdan beyaz renk çıkıyo bu kadar açıldığında ata bilirim bir sn videosunu atıyorum
ramleri çıkart,
silgiyle o sarı kısımları arkalı önlü sil, 1.slottaki rami 2. slota, 2.slottakini de 1. slota tak
çalıştır,
Anakartın videosunu tekrar çek ama daha kaliteli olsun ve ışığı yakın çek ben renkleri ayırt edemiyorum turuncu gibi geliyor.

• +1
ramleri çıkart,
silgiyle o sarı kısımları arkalı önlü sil, 1.slottaki rami 2. slota, 2.slottakini de 1. slota tak
çalıştır,
Anakartın videosunu tekrar çek ama daha kaliteli olsun ve ışığı yakın çek ben renkleri ayırt edemiyorum turuncu gibi geliyor.
Yok knk birinci kırmızı ikinci sarı sonra beyaz oluyor

• +1
Reactions: Topkra, cancsrs, ltnheII and 1 other person
ramleri çıkart,
çalıştır,
vakti zamaninda 2004 model kasa pc ile roblox oynar cs1.6 girerdik pc cokerdi kasaui acar dis fircasiyla temizler birde ustune supurge atardik

• +1
Reactions: balve, Thrill, dlzm and 2 others
vakti zamaninda 2004 model kasa pc ile roblox oynar cs1.6 girerdik pc cokerdi kasaui acar dis fircasiyla temizler birde ustune supurge atardik
natronabi jb zp izler gulerdik

• +1
Reactions: balve, Thrill, velwetyy and 1 other person
Zamaninda amcamin kasa toz toplamisti acip supurgeyle cekmisti

• +1
  • JFL
Reactions: balve, yigittsaint, nikolata and 3 others
Zamaninda amcamin kasa toz toplamisti acip supurgeyle cekmisti
old but gold zamanlar hayattan bi sik anlamadigimiz ama zevkin doruklarinda oldugumuz gunler

• +1
Reactions: balve, Thrill and velwetyy
old but gold zamanlar hayattan bi sik anlamadigimiz ama zevkin doruklarinda oldugumuz gunler
Ben cok cs oynamadim ama wolfteam oynuyodum hic bi derdim yoktu ye ic sic yat amk ne guzeldi

• +1
Reactions: balve, Thrill, ascendantwill and 1 other person
Ben cok cs oynamadim ama wolfteam oynuyodum hic bi derdim yoktu ye ic sic yat amk ne guzeldi
Cidden ama hayat eskiden çok haz veriyordu dert falan hiç bisi yoktu yok amk maxilla geriymis çenem egri gotume implant falan fso böyle bisi yoktu aq keşke k zaman gitsem ve bu lookmaxşmgle hiç tanış olmasaydım

• +1
  • So Sad
Reactions: Topkra, cancsrs, ltnheII and 3 others
bios pilini çıkarıp dene bunun dışında şu an evden yapabileceğin pek bir şey yok

sorunun monitörde mi anakartta mi olduğunu öğrenebilmek için bilgisayarı açtıktan sonra takılı usblerden birini çıkarıp ses geliyor mu diye bak, veya discord steam gibi yazılımlar başlangıçta açılıyorsa başka hesaptan aktif olup olmadığını kontrol et
sorun fanlarda veya cpuda olsaydı %90 ihtimal açılmazdı veya fan sesi geldiği gibi kapanırdı
format atmana gerek yok çünkü sorun diskinde değil, öyle olsaydı bios açılırdı ve galiba bios ekranı bile gelmiyor

1980den kalma kasamdan edindiğim bilgiler bunlar, bunun dışında yapay zekaya sorarsan belki bilgi edinebilirsin

• +1
bios pilini çıkarıp dene bunun dışında şu an evden yapabileceğin pek bir şey yok

sorunun monitörde mi anakartta mi olduğunu öğrenebilmek için bilgisayarı açtıktan sonra takılı usblerden birini çıkarıp ses geliyor mu diye bak, veya discord steam gibi yazılımlar başlangıçta açılıyorsa başka hesaptan aktif olup olmadığını kontrol et
sorun fanlarda veya cpuda olsaydı %90 ihtimal açılmazdı veya fan sesi geldiği gibi kapanırdı
format atmana gerek yok çünkü sorun diskinde değil, öyle olsaydı bios açılırdı ve galiba bios ekranı bile gelmiyor

1980den kalma kasamdan edindiğim bilgiler bunlar, bunun dışında yapay zekaya sorarsan belki bilgi edinebilirsin
Knk pc kapanmıştı ben arkla konuşuyordum ama arkın sesi yinede geliyodu yani pc kapalıydı monitorden ama arkadasın sesini duya biliyordum

• +1
Yok knk birinci kırmızı ikinci sarı sonra beyaz oluyor
1. çözüm;
ramleri çıkart,
çalıştır,
2. çözüm (olmadıysa)
kesindir bu
ekran kartını sök, vga/hdmi/dpi kablosunu anakarta tak.
görüntü alıyosan haber ver.

• +1
1. çözüm;
ramleri çıkart,
çalıştır,
2. çözüm (olmadıysa)
kesindir bu
ekran kartını sök, vga/hdmi/dpi kablosunu anakarta tak.
görüntü alıyosan haber ver.
Tm reis anlamadığım şey şu pc neden bi anda kapandı o zaman yarın usta çağırmam eve

• +1
Cagırcam kendim yapamıyorum

• +1
Knk pc kapanmıştı ben arkla konuşuyordum ama arkın sesi yinede geliyodu yani pc kapalıydı monitorden ama arkadasın sesini duya biliyordum
yani bilgisayarın oldugu gibi çalışıyor ama ekran yansımıyor
deneme yanılma yoluyla sorunun monitörde mi ekran kartında mı yoksa anakartta olduğunu öğrenebilirsin
ustayı çağırmadan önce sorunun kaynağını bulmaya çalış yarramın kafası ekran kartın bozulmuş diyip yeni ekran kartı kilitlemesin sonra
buradan ziyade yapay zekaya veya donanım forumlarına sorarsan daha da iyi çözüm bulabilirsin

• +1
Reactions: balve, Thrill, murad.89 and 1 other person
deneme yanılma yoluyla sorunun monitörde mi ekran kartında mı yoksa anakartta olduğunu öğrenebilirsin
ustayı çağırmadan önce sorunun kaynağını bulmaya çalış yarramın kafası ekran kartın bozulmuş diyip yeni ekran kartı kilitlemesin sonra
buradan ziyade yapay zekaya veya donanım forumlarına sorarsan daha da iyi çözüm bulabilirsin
Yokya usta tanıdgım güvenilir bi ust

• +1
  • JFL
Teşekkürler ama yinede

• +1
Tm reis anlamadığım şey şu pc neden bi anda kapandı o zaman yarın usta çağırmam eve
Sorunu bulmaya çalışıyoruz sen hala anlamadım diyorsun
Sen kaç yaşındasın çocuk
Allah öğretmenlerine annene babana sabır versin senin
Çıldırtırsın adamı sen

Niteliksiz ve niceliksiz salak seni

• JFL
  • +1
  • Love it
Reactions: balve, arawn69, Trenmaxx1 and 4 others
Sorunu bulmaya çalışıyoruz sen hala anlamadım diyorsun
Sen kaç yaşındasın çocuk
Allah öğretmenlerine annene babana sabır versin senin
Çıldırtırsın adamı sen

Niteliksiz ve niceliksiz salak seni
Ne bileyim aq cıkartıp takamıyorum oyuncakmı yanlış bisi yapsam pc belki gerçekten yanacak

• +1
geçmiş olsun benimki de bozulmuştu bi tekme attım kasaya düzeldi

• JFL
  • +1
Reactions: balve, murad.89, Topkra and 1 other person
skill issue works on my machine rtfm

• +1
Reactions: balve
Ne bileyim aq cıkartıp takamıyorum oyuncakmı yanlış bisi yapsam pc belki gerçekten yanacak
KORKMAYACAKSIN KORKMAYACAKSIN!
yarın öbürgün karşına güzel bi kız çıktığında yok ben rezil olurum diye ordadamı çekineceksin?
erkek adamsın kendi hakkından çıkmalısın

youtubede tutorial videoları var onlara bakarak yapabilirdin dimi?
erkek ol, korkma, kendine güven,
Sorunu Çöz.

• +1
KORKMAYACAKSIN KORKMAYACAKSIN!
yarın öbürgün karşına güzel bi kız çıktığında yok ben rezil olurum diye ordadamı çekineceksin?
erkek adamsın kendi hakkından çıkmalısın

youtubede tutorial videoları var onlara bakarak yapabilirdin dimi?
erkek ol, korkma, kendine güven,
Sorunu Çöz.
Ozguvenim sıfır o kadar cirkin ve beceriksiz bir insanımkı anlayamazsın gittiğim okul gezisinde bile kendimden utandigim için sınıf arklarla foto bile çektirmedim

• +1
Reactions: cancsrs, ltnheII, balve and 1 other person
Ozguvenim sıfır o kadar cirkin ve beceriksiz bir insanımkı anlayamazsın gittiğim okul gezisinde bile kendimden utandigim için sınıf arklarla foto bile çektirmedim
fotonu dmden at bakim bana sen

• JFL
Reactions: balve, dlzm, Serialsuicide and 3 others
Oncelikle driverlarin guncel mi

• +1
Reactions: balve and murad.89
Ohh iyi olmuş harika olmuş bugün aldığım en güzel haber günün keyfi yerine geldi

• JFL
Reactions: balve, iwishicouldbediff, Trenmaxx1 and 1 other person
neyse,

Eğer Kasaysa

kasa çalışmadıysa şayet;
Bunda sike sürülecek akıl yok ki amk

• +1
Reactions: balve
ben sana yardımcı olabilirim
Yokaa hediyemi edicen
Benim daha cok ihtiyacim var telefon disinda tekmolojik arac sahibi degilim

• JFL
Reactions: dlzm