sub3 arkadaşımı esc bile kabul etmemiş

Maalesef larp değil 😢

Bu arada tekrardan çocukla konuştum yanlış anlaşılma olmuş çocuk sub3 olduğu için esc kovmamış (ama belki onunda etkisi vardır)kadın kondomla yapıyormuş normalde ama arkadaşım kondomsuz olsun diye kadına ısrar edince kadında o zaman olmaz diyip bunu kovmuş ama başta bunu bana böyle anlatmamıştı sadece kovdu beni knk ya dedi

Zaten şu anda tekrardan birini bulmuş ama parası yok herhalde gidemiyo

Bu çocuk için üzülüyorum bi kızdan hoşlanmış hoşlandığını sınıfından bi arkadaşına söylemiş arkadaşıda kıza söylemiş kızda gelmiş çocuğa senin beni sevmeye hakkın yok ki sen kimsin ki beni seviyorsun gibi şeyler demiş kız ltb (@Serialsuicide demeden HAYIR LARP DEĞİL😢)

(Tipini merak eden varsa convo açsın atarım)
Ya tarih olcak yada tarih olcak glow up geçirmezse skim böyle işi

• So Sad
Reactions: BladerFlame
oçun önde gideniyiz abi arkadaşımızı taşşak malzemesi yapar fotosunu izinsiz başkalarına atarız abi orospu çocuğuyuz çünkü abi

• JFL
  • Hmm...
Reactions: Gordon Freeman, BladerFlame and Serialsuicide
oçun önde gideniyiz abi arkadaşımızı taşşak malzemesi yapar fotosunu izinsiz başkalarına atarız abi orospu çocuğuyuz çünkü abi
Nasıl bir insan olduğunu bilmiyorsun bile :lul:
Millet bunu dışlarken ben yalnız hissetmesin diye arada çocukla takılıyorum. sub4 olmasına rağmen 1-2 kere kız ayarlamaya çalıştım :lul: elaman sub4 olmasına rağmen bir tane kızı ayarladım sayılırdı. ama çocuğun kendisi kendisini 9/10 olduğunu sandığı için kızda zar zor lltb olduğu için kızı istemedi çocuğun kendisi üzülmesin diye sub4 olduğunu da söyleyemiyorum çocuk mal olduğu içib sub4 olduğunuda fark etmiyor :lul:

Bir de ben fotosunu güvendiğim 1 2 kişiye attım. Atmamın sebebide çocuğu ascendlemek ve potansiyelini anlamak içindi ama maalesef pek potansiyeli yokmuş :(

Ayrıca fotoğraf için izin alsam büyük ihtimalle izin verirdi çünkü zaten kendisinin instasında 90 ya yakın yüzünün göründüğü postu var ve çocuğun hesabı herkese açık

İzin almamamın sebebi nereye atıcaksın diye sorduğunda buranın ismini verirsem çocuğun bp ve looksmaxi öğrenmesinden korkuyorum çünkü öğrenirse hayatı sikilir intihara falan kalkışabilir diye korkuyorum. kendisini 9/10 sanarken en azından mutlu

• Hmm...
  • +1
Reactions: Orcairis and Turanmethod
Nasıl bir insan olduğunu bilmiyorsun bile :lul:
Millet bunu dışlarken ben yalnız hissetmesin diye arada çocukla takılıyorum. sub4 olmasına rağmen 1-2 kere kız ayarlamaya çalıştım :lul: elaman sub4 olmasına rağmen bir tane kızı ayarladım sayılırdı. ama çocuğun kendisi kendisini 9/10 olduğunu sandığı için kızda zar zor lltb olduğu için kızı istemedi çocuğun kendisi üzülmesin diye sub4 olduğunu da söyleyemiyorum çocuk mal olduğu içib sub4 olduğunuda fark etmiyor :lul:

Bir de ben fotosunu güvendiğim 1 2 kişiye attım. Atmamın sebebide çocuğu ascendlemek ve potansiyelini anlamak içindi ama maalesef pek potansiyeli yokmuş :(

Ayrıca fotoğraf için izin alsam büyük ihtimalle izin verirdi çünkü zaten kendisinin instasında 90 ya yakın yüzünün göründüğü postu var ve çocuğun hesabı herkese açık

İzin almamamın sebebi nereye atıcaksın diye sorduğunda buranın ismini verirsem çocuğun bp ve looksmaxi öğrenmesinden korkuyorum çünkü öğrenirse hayatı sikilir intihara falan kalkışabilir diye korkuyorum. kendisini 9/10 sanarken en azından mutlu
hayirli arkadaş

• +1
Reactions: BladerFlame