sub5tyron5un editlere konması ve olaganustu cirkinligi

l9n1rshhhh

l9n1rshhhh

Iron
bu aptal cirkin ezik orospu evladi kendine cl ratei veriyor vidoelara para basiyo herkesin sikini yaliyor nasi soyle gozukup kendini paylasabiliyolar anlamiyorum amk
1000060827

• +1
  • JFL
Reactions: Kayra139, Deleted member 112562, wills and 3 others
  • +1
Reactions: Serialsuicide, kurdistan, Resistance. and 6 others
bu sen degil misin kardesim

Attachments

• Screenshot_2025-11-16-04-26-49-389_com.zhiliaoapp.musically.jpg
    Screenshot_2025-11-16-04-26-49-389_com.zhiliaoapp.musically.jpg
    434 KB · Views: 0
  • JFL
  • Woah
Reactions: IlI, cakdripa, hanma lover and 11 others
  • +1
  • JFL
Reactions: anathema, sexisdeath and l9n1rshhhh
adamin ozguvenli olmasi sana niye batti?
kendine overrate vermesi ozguvenlilik mi cocuk objektif olarak cirkin high ltn falan harmonysi asiri low asimetrisi berbat ztn

• +1
Reactions: cakdripa, ZerefDragnee1l, anathema and 5 others
  • +1
  • JFL
Reactions: IlI, cakdripa, anathema and 6 others
  • +1
  • JFL
  • Woah
Reactions: cakdripa, anathema, sexisdeath and 5 others
olm tyron bak gene güzel kalıyor ta ötekilerine bak tyronu boşver olm bak diğerleri gözü kısıp yanak ıssıran 1 ay gyme gidip rollenen tipler siktir et

• Woah
Reactions: Kayra139
  • +1
  • Love it
  • JFL
Reactions: atess, anathema, temelyeterliliktest and 4 others
Forumdan siktir git tiktokcel orospu çocuğu
bu forumun trde alive olmasinin sebebi benim rezil orospu cocugu kölemsin ahahahah

• JFL
Reactions: growthplatessss111, atess, senualF and 2 others
Rate sistemine sokayım cope

Buna high ltn verecek kadar kotu bir psl bilgisi var ama harmony bile hesaplayabiliyor bak sen şu amciğa

Yine cope
yuzunde cekici ozellik bile yok la adamin bonemassi iyi o da saga sola esit gidememis bigonial widthi asiri narrow over direkt

• Hmm...
Reactions: Resistance.
Yalan soleme o hesapta aynı çocuğu 100 kere paylaşmıştın benim de geç işte caqall
tm benim de hesabim ozelde allahini sktgm napcan yuzumu

• JFL
  • +1
  • Love it
Reactions: cakdripa, Kayra139, -BayHarbourButcher and 7 others
tm benim de hesabim ozelde allahini sktgm napcan yuzumu
olm zamanında açık kullanıyordun hesabı halıya yatmış foton vardı pcmde

tm benim de
ayrıca sensen nie başta reddediyon olum sen olduğunu birde sorumluluğunu alamayacağın şeyleri anonimsin diye özgüvenli özgüvenli yapma

bir diğer husus biraz daha Allaha söversen seni halıya yatmış o foton ile birlikte Irak Şam İslam Devletine bildireceğim haberin olsun.
G0z4SW8WsAAtgep

• JFL
  • +1
  • Woah
Reactions: BugraSA, cakdripa, Kayra139 and 13 others
appeal ile ilgili bu

insanların %90ında var bu asimetri ztn

aşırı brutal olmadığı sürece kimseyi tek bir ratio overlamaz appeali düşük desen eyvallah derim ama psli kötü değil lavuğun
olm nasil kotu degil ztn psli de dusuk appeali de asimetri, burun, elmacik kemik konumu, infralar, jaw frontal angle, bigonial width, neck width to jaw width, cantal tilth, pfl, facial thirds her sey berbat amk saci bile kotu en kolay softmaxx olmasina ragmen

• JFL
olm nasil kotu degil ztn psli de dusuk appeali de asimetri, burun, elmacik kemik konumu, infralar, jaw frontal angle, bigonial width, neck width to jaw width, cantal tilth, pfl, facial thirds her sey berbat amk saci bile kotu en kolay softmaxx olmasina ragmen
Copium meaning

• +1
  • Woah
Reactions: cakdripa, pashanimair, atess and 2 others
ne anlatiyon aq 0 knowledgesin tiktoktan birinin attigi imagei kopyalamis bi de maymun t*rk😂😂
olum asıl senin 0 knowledge olduğun slighly kötü olan ratioları bile flaw saymandan belli oldu aq cantal tilt pfl falan demişsin birde sadece hiçbir sik bilmeyip bilgiliymiş gibi görünmek için buradan öğrendiği her kavramı mente sıralayan tiktokcelin tekisin uğraşamam tartışmakla amk

• +1
  • JFL
Reactions: Deleted member 115788, Kayra139, pashanimair and 4 others
olum asıl senin 0 knowledge olduğun slighly kötü olan ratioları bile flaw saymandan belli oldu aq cantal tilt pfl falan demişsin birde sadece hiçbir sik bilmeyip bilgiliymiş gibi görünmek için buradan öğrendiği her kavramı mente sıralayan tiktokcelin tekisin uğraşamam ra

olum asıl senin 0 knowledge olduğun slighly kötü olan ratioları bile flaw saymandan belli oldu aq cantal tilt pfl falan demişsin birde sadece hiçbir sik bilmeyip bilgiliymiş gibi görünmek için buradan öğrendiği her kavramı mente sıralayan tiktokcelin tekisin uğraşamam tartışmakla amk
aptal oc ratiolari teker teker nasil soyliyim hesaplamadan ilk bakista belli oluyor zaten berbat oldugu bariz failolarini soyledim bunlari bayagidir biliyorum bilgili gibi gorunmeye calistigimi nerden cikardin maymun velet seni

• JFL
Reactions: BugraSA, Yagiz8928 and Resistance.
Balksz39 20251116142043

• JFL
  • +1
Reactions: BugraSA, cakdripa, atess and 2 others
Sussaniza kanka toplu bi delete atsa ya tum tt tayfa valla kafa sikiypnuz

• JFL
  • +1
Reactions: flows5991 and pashanimair
  • +1
  • JFL
Reactions: growthplatessss111, Kayra139, pashanimair and 1 other person
  • +1
Reactions: pashanimair, jsbera and Resistance.
aptal oc ratiolari teker teker nasil soyliyim hesaplamadan ilk bakista belli oluyor zaten berbat oldugu bariz failolarini soyledim bunlari bayagidir biliyorum bilgili gibi gorunmeye calistigimi nerden cikardin maymun velet seni
ateşten nasıl dox yemeyi başardın amına koyayım aptal oç final boss

• JFL
Reactions: flows5991, Kayra139, why not me? and 6 others
Sussaniza kanka toplu bi delete atsa ya tum tt tayfa valla kafa sikiypnuz
ya konusma why not me ne orospu cocugu allahini rapelerim hepiniz birbirinizn kopyasisiniz

• +1
  • JFL
Reactions: -BayHarbourButcher and nevaevametheratall
askım napıyon

• +1
  • Hmm...
  • Love it
Reactions: cakdripa, Kayra139 and Resistance.
  • JFL
  • +1
Reactions: cakdripa, pashanimair, Trenmaxx1 and 3 others
bu sen degil misin kardesim
dayı aynaya bakarken foto çekmeyin ayna fotosu cekcekseniz telefon ekranına bakın cok korkunc gorunuyo yoksa

• +1
Reactions: -BayHarbourButcher
"slighly" ingilizce desen yok amk ahqhskwks

• Ugh..
Reactions: Yagiz8928
  • JFL
Reactions: Trenmaxx1 and Resistance.
fanımsın
fanımsın kanka fanımsınız nonameler ben yesname l9 king 1v9 ratirl spaceglide kanka beni anlamıyosunuz ezik türkler eboyum ben lulu oynıycak orospu aranır kızlar dm talon zed

• +1
  • JFL
Reactions: Deleted member 115788, BugraSA, anathema and 2 others
thread yardı amk :lul: her satırda birisi farklı bi sekilde sikmis gerizekalıyı , tipine laf ettiği adam tarafındanda moglanıyo :lul::lul::lul:

• JFL
Reactions: anathema, atess and Yagiz8928
fanımsın kanka fanımsınız nonameler ben yesname l9 king 1v9 ratirl spaceglide kanka beni anlamıyosunuz ezik türkler eboyum ben lulu oynıycak orospu aranır kızlar dm talon zed
low nine koymus bide amk kafayi yersin sliver falan degilse bu neyim

• +1
Reactions: anathema and jauscope
1763293794931

@l9n1rshhhh biraz daha konuşursan şu şekil tüm subforum yarrakları kafana geçireceğiz orospu evladı
özendiğin jargonun içinden geliyorum gittiğin yolları 5 sene önce döndüm
neck ur penis retard XD

• JFL
Reactions: cakdripa, senualF, anathema and 8 others
olm nickime o kdr taktin mi alakasi bile yok amk