sub5tyron5un editlere konması ve olaganustu cirkinligi

D

Deleted member 252341

Iron
bu aptal cirkin ezik orospu evladi kendine cl ratei veriyor vidoelara para basiyo herkesin sikini yaliyor nasi soyle gozukup kendini paylasabiliyolar anlamiyorum amk
1000060827

D

Deleted member 252341

Iron
adamin ozguvenli olmasi sana niye batti?
kendine overrate vermesi ozguvenlilik mi cocuk objektif olarak cirkin high ltn falan harmonysi asiri low asimetrisi berbat ztn

kobain

kobain

çekiç uzmanı dalkavuk
olm tyron bak gene güzel kalıyor ta ötekilerine bak tyronu boşver olm bak diğerleri gözü kısıp yanak ıssıran 1 ay gyme gidip rollenen tipler siktir et

D

Deleted member 252341

Iron
Rate sistemine sokayım cope

Buna high ltn verecek kadar kotu bir psl bilgisi var ama harmony bile hesaplayabiliyor bak sen şu amciğa

Yine cope
yuzunde cekici ozellik bile yok la adamin bonemassi iyi o da saga sola esit gidememis bigonial widthi asiri narrow over direkt

Resistance.

Resistance.

Resistance.

Resistance.

tm benim de hesabim ozelde allahini sktgm napcan yuzumu
olm zamanında açık kullanıyordun hesabı halıya yatmış foton vardı pcmde

tm benim de
ayrıca sensen nie başta reddediyon olum sen olduğunu birde sorumluluğunu alamayacağın şeyleri anonimsin diye özgüvenli özgüvenli yapma

bir diğer husus biraz daha Allaha söversen seni halıya yatmış o foton ile birlikte Irak Şam İslam Devletine bildireceğim haberin olsun.
G0z4SW8WsAAtgep

D

Deleted member 252341

Iron
appeal ile ilgili bu

insanların %90ında var bu asimetri ztn

aşırı brutal olmadığı sürece kimseyi tek bir ratio overlamaz appeali düşük desen eyvallah derim ama psli kötü değil lavuğun
olm nasil kotu degil ztn psli de dusuk appeali de asimetri, burun, elmacik kemik konumu, infralar, jaw frontal angle, bigonial width, neck width to jaw width, cantal tilth, pfl, facial thirds her sey berbat amk saci bile kotu en kolay softmaxx olmasina ragmen

Resistance.

Resistance.

ne anlatiyon aq 0 knowledgesin tiktoktan birinin attigi imagei kopyalamis bi de maymun t*rk😂😂
olum asıl senin 0 knowledge olduğun slighly kötü olan ratioları bile flaw saymandan belli oldu aq cantal tilt pfl falan demişsin birde sadece hiçbir sik bilmeyip bilgiliymiş gibi görünmek için buradan öğrendiği her kavramı mente sıralayan tiktokcelin tekisin uğraşamam tartışmakla amk

D

Deleted member 252341

Iron
olum asıl senin 0 knowledge olduğun slighly kötü olan ratioları bile flaw saymandan belli oldu aq cantal tilt pfl falan demişsin birde sadece hiçbir sik bilmeyip bilgiliymiş gibi görünmek için buradan öğrendiği her kavramı mente sıralayan tiktokcelin tekisin uğraşamam ra

olum asıl senin 0 knowledge olduğun slighly kötü olan ratioları bile flaw saymandan belli oldu aq cantal tilt pfl falan demişsin birde sadece hiçbir sik bilmeyip bilgiliymiş gibi görünmek için buradan öğrendiği her kavramı mente sıralayan tiktokcelin tekisin uğraşamam tartışmakla amk
aptal oc ratiolari teker teker nasil soyliyim hesaplamadan ilk bakista belli oluyor zaten berbat oldugu bariz failolarini soyledim bunlari bayagidir biliyorum bilgili gibi gorunmeye calistigimi nerden cikardin maymun velet seni

nevaevametheratall

nevaevametheratall

edip edip bulmaz
aptal oc ratiolari teker teker nasil soyliyim hesaplamadan ilk bakista belli oluyor zaten berbat oldugu bariz failolarini soyledim bunlari bayagidir biliyorum bilgili gibi gorunmeye calistigimi nerden cikardin maymun velet seni
ateşten nasıl dox yemeyi başardın amına koyayım aptal oç final boss

D

Deleted member 252341

Iron
Sussaniza kanka toplu bi delete atsa ya tum tt tayfa valla kafa sikiypnuz
ya konusma why not me ne orospu cocugu allahini rapelerim hepiniz birbirinizn kopyasisiniz

D

Deleted member 124121

fakecel
askım napıyon

D

Deleted member 252341

Iron
"slighly" ingilizce desen yok amk ahqhskwks

D

Deleted member 98741

fuck my baka life
1763293794931

@l9n1rshhhh biraz daha konuşursan şu şekil tüm subforum yarrakları kafana geçireceğiz orospu evladı
özendiğin jargonun içinden geliyorum gittiğin yolları 5 sene önce döndüm
neck ur penis retard XD

D

Deleted member 252341

Iron
fanımsın kanka fanımsınız nonameler ben yesname l9 king 1v9 ratirl spaceglide kanka beni anlamıyosunuz ezik türkler eboyum ben lulu oynıycak orospu aranır kızlar dm talon zed
olm nickime o kdr taktin mi alakasi bile yok amk