l9n1rshhhh
Iron
bu aptal cirkin ezik orospu evladi kendine cl ratei veriyor vidoelara para basiyo herkesin sikini yaliyor nasi soyle gozukup kendini paylasabiliyolar anlamiyorum amk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
adamin ozguvenli olmasi sana niye batti?bu aptal cirkin ezik orospu evladi kendine cl ratei veriyor vidoelara para basiyo herkesin sikini yaliyor nasi soyle gozukup kendini paylasabiliyolar anlamiyorum amkView attachment 4327529
@Resistance.bu sen degil misin kardesim
Olm adamı her yere etiketlemeyin lâ gerekli gereksiz@Resistance.
ilk cocugu mogluyobu sen degil misin kardesim
allahini sikerim degilmbu sen degil misin kardesim
kendine overrate vermesi ozguvenlilik mi cocuk objektif olarak cirkin high ltn falan harmonysi asiri low asimetrisi berbat ztnadamin ozguvenli olmasi sana niye batti?
Aaa ben bu lavugu görmüştüm zaten ss almıştım hatta halıda fotosu vardı amk bende@Resistance.
Yalan soleme o hesapta aynı çocuğu 100 kere paylaşmıştın benim de geç işte caqallallahini sikerim degilm
Rate sistemine sokayım copeobjektif olarak cirkin high ltn
Buna high ltn verecek kadar kotu bir psl bilgisi var ama harmony bile hesaplayabiliyor bak sen şu amciğaharmonysi asiri low
Yine copeasimetrisi berbat ztn
Forumdan siktir git tiktokcel orospu çocuğubu aptal cirkin ezik orospu evladi kendine cl ratei veriyor vidoelara para basiyo herkesin sikini yaliyor nasi soyle gozukup kendini paylasabiliyolar anlamiyorum amkView attachment 4327529
senin anani sikerimbu aptal cirkin ezik orospu evladi kendine cl ratei veriyor vidoelara para basiyo herkesin sikini yaliyor nasi soyle gozukup kendini paylasabiliyolar anlamiyorum amkView attachment 4327529
bu forumun trde alive olmasinin sebebi benim rezil orospu cocugu kölemsin ahahahahForumdan siktir git tiktokcel orospu çocuğu
yuzunde cekici ozellik bile yok la adamin bonemassi iyi o da saga sola esit gidememis bigonial widthi asiri narrow over direktRate sistemine sokayım cope
Buna high ltn verecek kadar kotu bir psl bilgisi var ama harmony bile hesaplayabiliyor bak sen şu amciğa
Yine cope
tm benim de hesabim ozelde allahini sktgm napcan yuzumuYalan soleme o hesapta aynı çocuğu 100 kere paylaşmıştın benim de geç işte caqall
appeal ile ilgili buyuzunde cekici ozellik bile yok la
insanların %90ında var bu asimetri ztnadamin bonemassi iyi o da saga sola esit gidememis
aşırı brutal olmadığı sürece kimseyi tek bir ratio overlamaz appeali düşük desen eyvallah derim ama psli kötü değil lavuğunbigonial widthi asiri narrow over direkt
olm zamanında açık kullanıyordun hesabı halıya yatmış foton vardı pcmdetm benim de hesabim ozelde allahini sktgm napcan yuzumu
ayrıca sensen nie başta reddediyon olum sen olduğunu birde sorumluluğunu alamayacağın şeyleri anonimsin diye özgüvenli özgüvenli yapmatm benim de
ya bir siktir gitbu forumun trde alive olmasinin sebebi benim
kys iqlet t*rk bana bi sey bile diyemezsin ahahahya bir siktir git![]()
olm nasil kotu degil ztn psli de dusuk appeali de asimetri, burun, elmacik kemik konumu, infralar, jaw frontal angle, bigonial width, neck width to jaw width, cantal tilth, pfl, facial thirds her sey berbat amk saci bile kotu en kolay softmaxx olmasina ragmenappeal ile ilgili bu
insanların %90ında var bu asimetri ztn
aşırı brutal olmadığı sürece kimseyi tek bir ratio overlamaz appeali düşük desen eyvallah derim ama psli kötü değil lavuğun
olm nasil kotu degil ztn psli de dusuk appeali de asimetri, burun, elmacik kemik konumu, infralar, jaw frontal angle, bigonial width, neck width to jaw width, cantal tilth, pfl, facial thirds her sey berbat amk saci bile kotu en kolay softmaxx olmasina ragmen
ne anlatiyon aq 0 knowledgesin tiktoktan birinin attigi imagei kopyalamis bi de maymun t*rk

olum asıl senin 0 knowledge olduğun slighly kötü olan ratioları bile flaw saymandan belli oldu aq cantal tilt pfl falan demişsin birde sadece hiçbir sik bilmeyip bilgiliymiş gibi görünmek için buradan öğrendiği her kavramı mente sıralayan tiktokcelin tekisin uğraşamam tartışmakla amkne anlatiyon aq 0 knowledgesin tiktoktan birinin attigi imagei kopyalamis bi de maymun t*rk![]()
olum asıl senin 0 knowledge olduğun slighly kötü olan ratioları bile flaw saymandan belli oldu aq cantal tilt pfl falan demişsin birde sadece hiçbir sik bilmeyip bilgiliymiş gibi görünmek için buradan öğrendiği her kavramı mente sıralayan tiktokcelin tekisin uğraşamam ra
aptal oc ratiolari teker teker nasil soyliyim hesaplamadan ilk bakista belli oluyor zaten berbat oldugu bariz failolarini soyledim bunlari bayagidir biliyorum bilgili gibi gorunmeye calistigimi nerden cikardin maymun velet seniolum asıl senin 0 knowledge olduğun slighly kötü olan ratioları bile flaw saymandan belli oldu aq cantal tilt pfl falan demişsin birde sadece hiçbir sik bilmeyip bilgiliymiş gibi görünmek için buradan öğrendiği her kavramı mente sıralayan tiktokcelin tekisin uğraşamam tartışmakla amk
cheekbite ve squint yaptığım halime benziyo aqbu aptal cirkin ezik orospu evladi kendine cl ratei veriyor vidoelara para basiyo herkesin sikini yaliyor nasi soyle gozukup kendini paylasabiliyolar anlamiyorum amkView attachment 4327529
bu orospu cocugunu gormek istiyordu ondan etiketledimOlm adamı her yere etiketlemeyin lâ gerekli gereksiz
ateşten nasıl dox yemeyi başardın amına koyayım aptal oç final bossaptal oc ratiolari teker teker nasil soyliyim hesaplamadan ilk bakista belli oluyor zaten berbat oldugu bariz failolarini soyledim bunlari bayagidir biliyorum bilgili gibi gorunmeye calistigimi nerden cikardin maymun velet seni
ya konusma why not me ne orospu cocugu allahini rapelerim hepiniz birbirinizn kopyasisinizSussaniza kanka toplu bi delete atsa ya tum tt tayfa valla kafa sikiypnuz
su tipe bak ya amina koydugumun oglu seni ciktigin yere geri gondermek lazimbu sen degil misin kardesim
askım napıyonolum asıl senin 0 knowledge olduğun slighly kötü olan ratioları bile flaw saymandan belli oldu aq cantal tilt pfl falan demişsin birde sadece hiçbir sik bilmeyip bilgiliymiş gibi görünmek için buradan öğrendiği her kavramı mente sıralayan tiktokcelin tekisin uğraşamam tartışmakla amk
saklaban orospu cocugu ya guldurdu oglen oglentm benim de hesabim ozelde allahini sktgm napcan yuzumu
fanımsınsaklaban orospu cocugu ya guldurdu oglen oglen
başta reddedip sonra benim diyip tipimi napıcan demesi kopardı aqsaklaban orospu cocugu ya guldurdu oglen oglen
dayı aynaya bakarken foto çekmeyin ayna fotosu cekcekseniz telefon ekranına bakın cok korkunc gorunuyo yoksabu sen degil misin kardesim
"slighly" ingilizce desen yok amk ahqhskwksolum asıl senin 0 knowledge olduğun slighly kötü olan ratioları bile flaw saymandan belli oldu aq cantal tilt pfl falan demişsin birde sadece hiçbir sik bilmeyip bilgiliymiş gibi görünmek için buradan öğrendiği her kavramı mente sıralayan tiktokcelin tekisin uğraşamam tartışmakla amk
"slighly" ingilizce desen yok amk ahqhskwks
nerden laf atmaya calissa batiyor siktir ol git tiktoga don ya anneni sikeyim senin"slighly" ingilizce desen yok amk ahqhskwks
yok hepinize hukmediyorum su an zavallı kölelerimslighly - Wiktionary, the free dictionary
en.wiktionary.org
kanka cidden sus konuştukça rezil oluyorsun
shhh mad dognerden laf atmaya calissa batiyor siktir ol git tiktoga don ya anneni sikeyim senin
brayn mozırbu sen degil misin kardesim
fanımsın kanka fanımsınız nonameler ben yesname l9 king 1v9 ratirl spaceglide kanka beni anlamıyosunuz ezik türkler eboyum ben lulu oynıycak orospu aranır kızlar dm talon zedfanımsın
low nine koymus bide amk kafayi yersin sliver falan degilse bu neyimfanımsın kanka fanımsınız nonameler ben yesname l9 king 1v9 ratirl spaceglide kanka beni anlamıyosunuz ezik türkler eboyum ben lulu oynıycak orospu aranır kızlar dm talon zed
olm nickime o kdr taktin mi alakasi bile yok amkfanımsın kanka fanımsınız nonameler ben yesname l9 king 1v9 ratirl spaceglide kanka beni anlamıyosunuz ezik türkler eboyum ben lulu oynıycak orospu aranır kızlar dm talon zed
low nine koymus bide amk kafayi yersin sliver falan degilse bu neyim
copiumthread yardı amkher satırda birisi farklı bi sekilde sikmis gerizekalıyı , tipine laf ettiği adam tarafındanda moglanıyo
![]()