xlegend
incel degilim
Bundan bir kac ay oncesi sadece kavga vardk amk her threadde sovusmeler falan vardi simdi kurallar eklenmis herkes birbirine yardim ediyor 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
olmasi gereken gibiBundan bir kac ay oncesi sadece kavga vardk amk her threadde sovusmeler falan vardi simdi kurallar eklenmis herkes birbirine yardim ediyor![]()
hakedene sovuyox ama yineBundan bir kac ay oncesi sadece kavga vardk amk her threadde sovusmeler falan vardi simdi kurallar eklenmis herkes birbirine yardim ediyor![]()
Daha iyiydi knk mal olana sövmek gerekBundan bir kac ay oncesi sadece kavga vardk amk her threadde sovusmeler falan vardi simdi kurallar eklenmis herkes birbirine yardim ediyor![]()
Bu yeni ergen ttcel + kendini zeki sanan aptal tayfa yüzünden tmb yi bile özler oldum aminakoyayim...Bundan bir kac ay oncesi sadece kavga vardk amk her threadde sovusmeler falan vardi simdi kurallar eklenmis herkes birbirine yardim ediyor![]()
tarihin en buyuk rageibaiteri amkBu yeni ergen ttcel + kendini zeki sanan aptal tayfa yüzünden tmb yi bile özler oldum aminakoyayim...