Zodiac
Nothing Ever Happens
a.k.a greenpill. yoksa malarda gibi ucubeler türemeye devam edecek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
allahını muhammedini sikerim boş boş taglamachad de olsan truecel de olsan o sikik hayatına bir anlam katmalısın ahiret inancı dışındaki tüm amaçlar cope
@iblameallah yaşına veriyorum kardeşim umarım en kısa sürede bu saçma kafadan çıkarsın unutma hala gençsin hala ihtimal var zira böyle devam edersen allah tarafından çarpılıp malarda gibi bir aptal olmamanın garantisi yok
Acizlik belirtileri 101: hayatın amacı olduğuna inanmakchad de olsan truecel de olsan o sikik hayatına bir anlam katmalısın ahiret inancı dışındaki tüm amaçlar cope
@iblameallah yaşına veriyorum kardeşim umarım en kısa sürede bu saçma kafadan çıkarsın unutma hala gençsin hala ihtimal var zira böyle devam edersen allah tarafından çarpılıp malarda gibi bir aptal olmamanın garantisi yok
sen nesin panteist mimüslümanlar daha aptal
maarda muslumanda degil onun zeka nasil aciklanacakmüslümanlar daha aptal
iyi dedin kral zaten islampill insanın aciz bir varlık olduğunu savunuyor ancak acizliklerimizi doldurursak mutlu olabilirizAcizlik belirtileri 101: hayatın amacı olduğuna inanmak
qral istese amın en güzeline ulaşabilecek olmasına rağmen amdan uzak bir ömür geçiren tasavvufçular varken nasıl zina lordu olurum temalı orgda tebliğ bana çok mantıklı gelmiyoriyi dedin kral zaten islampill insanın aciz bir varlık olduğunu savunuyor ancak acizliklerimizi doldurursak mutlu olabiliriz
aynı fikirdeyim bu konuda çok tartışmaya giresim gelmiyor böyle bir yerde ufak bir değineyim dedimqral istese amın en güzeline ulaşabilecek olmasına rağmen amdan uzak bir ömür geçiren tasavvufçular varken nasıl zina lordu olurum temalı orgda tebliğ bana çok mantıklı gelmiyor
iyi yaptın baskanaynı fikirdeyim bu konuda çok tartışmaya giresim gelmiyor böyle bir yerde ufak bir değineyim dedim![]()
Allah razı olsunaynı fikirdeyim bu konuda çok tartışmaya giresim gelmiyor böyle bir yerde ufak bir değineyim dedim![]()
senden de kardeşim çok temiz kalpli birine benziyorsunAllah razı olsun
Mahcup oldum teşekkür ederim ;dsenden de kardeşim çok temiz kalpli birine benziyorsun
hagi ben müslümanım da neden burda tebliğ yapmaya çalışıyosun blackpill zaten islamla ters düşmüyor mu büyük çoğunluklaa.k.a greenpill. yoksa malarda gibi ucubeler türemeye devam edecek
tebliğ yapmaya çalışıyosun
tebliğ yapmaya çalışmıyorum aslındaaynı fikirdeyim bu konuda çok tartışmaya giresim gelmiyor böyle bir yerde ufak bir değineyim dedim![]()
sanmıyorum neden ters düşsün?blackpill zaten islamla ters düşmüyor mu büyük çoğunlukla
mantıklı cevap verdin ama demek istediğim şey herşey sikiş sokuş değil şuan bunu elde edemediğin için böyle düşünmen normal birgün ascendleyip slaylersen çok overrated olduğunu anlayacaksın zamanında slayleyip de artık mantıklı bir amaç arayışında olan çok kişi var. bu arada müslüman olmasan bile istediğin kadar slayle birgün evlenme çağına gelince bunalıma gireceksin belki o zaman hayat amacın aile kurmak olabilir. kısacası insan ulaşamadığı şeyi arzular gözünde büyütür ancak elde ettikten sonra olayın düşündüğü kadar iyi olmadığını anlarünide chadler sikişiyo ben evde goonluyom diye tirad açan adamlar way amınagoyum ya hayatın anlamı buymuş otuzbiri bırakıyım da namaz kılayım mı dicek aq
roidi basAcizlik belirtileri 101: hayatın amacı olduğuna inanmak
"kendini geliştirmek bir mastürbasyondur" sözünü yorumlar mısın kral kimin sözü olduğunu biliyorsundurroidi baslooksmax ile ascendle
ortamdan ortama gir
karıdan karıya atla
götünde ki kıllar beyazlayana kadar kişisel gelişim peşinde koş
ölüm anı geldiğinde hepsi boşa gitsin
![]()
spesifik bir söz ne konuda geliştiğine bağlı ama kendini geliştirmenin bir sonu olmadığı için ,ama aynı zamanda vaktimiz sınırlı olduğu için, ölümsüzlüğe çare bulamadığımız için, kendini geliştirdikçe sürekli yeni problemlerle karşılaştığın için, insanların senin ne kadar geliştiğini görmek istemedikleri için, gelip geçici arzular için çabalanmasının mantıksız olması -dini açıdan-. Mastürbasyondur çünkü her zaman daha fazlasını ve daha iyi geliştirenini ararsın sonu yoktur, fanteziye girer ve mükemmelliyetçilik hastası olursun.."kendini geliştirmek bir mastürbasyondur" sözünü yorumlar mısın kral kimin sözü olduğunu biliyorsundur
çok güzel açıkladın kral kendini tatmin etmekten başka birşey değildirspesifik bir söz ne konuda geliştiğine bağlı ama kendini geliştirmenin bir sonu olmadığı için ,ama aynı zamanda vaktimiz sınırlı olduğu için, ölümsüzlüğe çare bulamadığımız için, kendini geliştirdikçe sürekli yeni problemlerle karşılaştığın için, insanların senin ne kadar geliştiğini görmek istemedikleri için, gelip geçici arzular için çabalanmasının mantıksız olması -dini açıdan-. Mastürbasyondur çünkü her zaman daha fazlasını ve daha iyi geliştirenini ararsın sonu yoktur, fanteziye girer ve mükemmelliyetçilik hastası olursun..
peki kendini geliştirmeyeceksen ne yapacaksın eğer tatmin etmekten başka bişi değilse?çok güzel açıkladın kral kendini tatmin etmekten başka birşey değildir![]()
hem bu dünyaya hem ötekine odaklanmak lazım herşey dozunda güzelpeki kendini geliştirmeyeceksen ne yapacaksın eğer tatmin etmekten başka bişi değilse?
bir şekilde yine gelişeceksin ama hedeflerin önemi devreye giriyor gelişmenin mastürbasyona dönmemesi içinhem bu dünyaya hem ötekine odaklanmak lazım herşey dozunda güzel
kontörlü kaybetmemek için ne yapılmalıbir şekilde yine gelişeceksin ama hedeflerin önemi devreye giriyor gelişmenin mastürbasyona dönmemesi için
kontrolü kaybetmemek için prensiplerin ve rutinlerin olmalı bunları da iyilik ve kötülük arasındaki dengeyi bulup Kuran ahlakına göre oluşturmalısın..kontörlü kaybetmemek için ne yapılmalı
''yaşamın amacı ye iç sıç sik uyu''yaşamın amacı ye iç sıç sik uyu başka bişey yok dinler insaları kontrol etmek ve kullanmak içindir bunu bilmiyende maldır ergenler artık bile biliyor![]()
basediyilik ve kötülük arasındaki dengeyi bulup Kuran ahlakına göre oluşturmalısın..
bunu bilmemizi istemiyorlar''yaşamın amacı ye iç sıç sik uyu''''başka bişey yok dinler insaları kontrol etmek ve kullanmak içindir'' öyle mi olmuş panpa
'' bunu bilmiyende maldır ergenler artık bile biliyor'' vay ammısına ergenler bile biliyo be
![]()
bu dediğin şeyin law olması için perfect worklemesi gerekmiyor mu düşünelim tartışalım dünyada kaç tane gerçekten dinin kontrolü altında olan dinin baskısı yüzünden temiz ve kurallara uyarak yaşayan topluluk var günümüzdedinler insaları kontrol etmek
olm islam renkli lensi bile günah kılmışken(gidip bana ayet hadis sorma kurcalarsan bulursun)millet diy medial canthus surgery fln diyor amk islama göre her ırk eşit vb sen endonez görsen ister istemez over diyeceksin ki sordugun soru sacma neden ters düşsün diyeceğine az sorgulasan anlıcaksın blackpillin felsefesi islama uymuyor felsefeyi geçtim ascendlemek için yapıcağın hardmaxlar falan da uymuyortebliğ yapmaya çalışmıyorum aslında
sanmıyorum neden ters düşsün?
mantıklı cevap verdin ama demek istediğim şey herşey sikiş sokuş değil şuan bunu elde edemediğin için böyle düşünmen normal birgün ascendleyip slaylersen çok overrated olduğunu anlayacaksın zamanında slayleyip de artık mantıklı bir amaç arayışında olan çok kişi var. bu arada müslüman olmasan bile istediğin kadar slayle birgün evlenme çağına gelince bunalıma gireceksin belki o zaman hayat amacın aile kurmak olabilir. kısacası insan ulaşamadığı şeyi arzular gözünde büyütür ancak elde ettikten sonra olayın düşündüğü kadar iyi olmadığını anlar
islamı normielerden öğrenmişsin allahın sözleri dışında hepsi yalan nerden öğrenecektim başka diyeceksen sana cevabım aç inandığın dinin kutsal kitabını oku şayet ben kitabın hiçbir yerinde lens veya hardmax haramdır gibi bir ibare görmedim. ırk konusunda diyeceğim şu bir zamanlar yahudiler üstün ırk kılındı yaratıcı tarafından. günümüzde de dış görünüş olarak bu dünyada eşitlik yoktur adalet eşitlik gibi kavramlar öbür tarafa kalıyor maalesef.olm islam renkli lensi bile günah kılmışken(gidip bana ayet hadis sorma kurcalarsan bulursun)millet diy medial canthus surgery fln diyor amk islama göre her ırk eşit vb sen endonez görsen ister istemez over diyeceksin ki sordugun soru sacma neden ters düşsün diyeceğine az sorgulasan anlıcaksın blackpillin felsefesi islama uymuyor felsefeyi geçtim ascendlemek için yapıcağın hardmaxlar falan da uymuyor
normaldir olur öyle. iyi gecelerayrıca oruç veya uyksuzluk kafana vurmus 2 farklı postta yazılanı anlamamıssın yat uyu gang ben de yatıom ig
hagi bu arada ben hadislere inanmiyorum senin inandigini varsayarak soyledim bunlari benim gibi dusunen cok musluman olcagini da sanmiyordum cunku cevremde boyle dusunen tek insan benimdir muhtemelenislamı normielerden öğrenmişsin allahın sözleri dışında hepsi yalan nerden öğrenecektim başka diyeceksen sana cevabım aç inandığın dinin kutsal kitabını oku şayet ben kitabın hiçbir yerinde lens veya hardmax haramdır gibi bir ibare görmedim. ırk konusunda diyeceğim şu bir zamanlar yahudiler üstün ırk kılındı yaratıcı tarafından. günümüzde de dış görünüş olarak bu dünyada eşitlik yoktur adalet eşitlik gibi kavramlar öbür tarafa kalıyor maalesef.
normaldir olur öyle. iyi geceler
yoo senin gibi düşünen çok müslüman var kendilerine Kuran müslümanı diyolar hattahagi bu arada ben hadislere inanmiyorum senin inandigini varsayarak soyledim bunlari benim gibi dusunen cok musluman olcagini da sanmiyordum cunku cevremde boyle dusunen tek insan benimdir muhtemelen
ben kendime onun muslumani bunun muslumani demiyorum ama hadislerin bazilarinin degistirilmis oldugunu ve hangilerinin degistirildigini bilemeyecegimizi dusunuyorum illa degismeyeni falan vardir , kaynak olarak kuranda yazan herseyi kabul ediyorum amayoo senin gibi düşünen çok müslüman var kendilerine Kuran müslümanı diyolar hatta
Kuran'ın bütünsel mesajıyla uyumlu sahih hadisleri kabul edebilirsin, hadis ilmi metodolojisine göre zaten hadisler kategorize edilmişler güvenilirlik açısından.. peygamberin hayatını örnek almak için güvenirliği yüksek olan hadisler bakılmalı bence.. İmam Mâtürîdî Te'vîlâtü'l Kur'ân Tercümesi'ni okumanı öneririm eğer Kur'an'ı daha iyi anlamak istiyorsan, islam devrinde yaşamış en zeki alimin yazdığı eser. Tarikatçilerin okumadığı kitaplardan..ben kendime onun muslumani bunun muslumani demiyorum ama hadislerin bazilarinin degistirilmis oldugunu ve hangilerinin degistirildigini bilemeyecegimizi dusunuyorum illa degismeyeni falan vardir , kaynak olarak kuranda yazan herseyi kabul ediyorum ama
Avyatpr konustuyaşamın amacı ye iç sıç sik uyu başka bişey yok dinler insaları kontrol etmek ve kullanmak içindir bunu bilmiyende maldır ergenler artık bile biliyor![]()
Mübarek ramadanReturn to Islam you motherfuckers!!! I cannot talk to 50% of Turkish girls without her dressing like a slut or being ran through like an all you can eat buffet![]()
hedonizm yatakta olur yani ben kafami nereye koyarsam orada olurHerkes hedonist olmuş, size bir terbiye vermek lazım
we are in it ramadan mubarak brotherReturn to Islam you motherfuckers!!! I cannot talk to 50% of Turkish girls without her dressing like a slut or being ran through like an all you can eat buffet![]()
ben hristiyanım dostuma.k.a greenpill. yoksa malarda gibi ucubeler türemeye devam edecek
hz isanın tanrı olduğunu kabul edenlerden mi yoksa sadece peygamber olduğunu savunanlardan mıben hristiyanım dostum
we are in it ramadan mubarak brother