subforumda islampill'i arttırmalıyız

İslamdaki tek iyi şey kadınla ilgili duşunduğu

e işte yapıyorum zaten. daha zor tabikide ama imkansız değil. genetik çopluk olduğum için hergün 5 kez domalıp afrikaalra fidye vermeme gerek yok.
ne yapıyorsun mesela anlat biraz
fidye kısmını anlamadım ne demek istiyorsun

ne yapıyorsun mesela anlat biraz
fidye kısmını anlamadım ne demek istiyorsun
bişey yaparken ben tehliklei gangster demiyorum sadece hayatı zevke yaşıyorum diyorum metafizik, olümden sonra vs. takmıyorum diyorum. fidye derken orasını şaka yaptım ama islamda başkalarına yardım etmek iyi bişey olsada bizim sanayi rekabetçi toplumda kötü. başkaları tarafından eziliyorsun bide oldükten sonra bana ne olcağı önemli değil

• +1
Reactions: Zodiac
  • Love it
bişey yaparken ben tehliklei gangster demiyorum sadece hayatı zevke yaşıyorum diyorum metafizik, olümden sonra vs. takmıyorum diyorum. fidye derken orasını şaka yaptım ama islamda başkalarına yardım etmek iyi bişey olsada bizim sanayi rekabetçi toplumda kötü. başkaları tarafından eziliyorsun bide oldükten sonra bana ne olcağı önemli değil
1741902233000
:blackpill:

• Love it
hayatı zevke yaşıyorum diyorum
islam zevk almayın demiyor zaten amk hem bu dünyaya hem ötekine odaklan diyor
ama islamda başkalarına yardım etmek iyi bişey olsada bizim sanayi rekabetçi toplumda kötü.
hayır yardım etmek her zaman iyidir belki birine yardım ettin diye zarar görebilirsin bu dünyada ama öteki tarafta kat kat mükafatını alırsın copelamaya gerek yok
oldükten sonra bana ne olcağı önemli değil
kıyamette yarrağı yersin en fazla

islam zevk almayın demiyor zaten amk hem bu dünyaya hem ötekine odaklan diyor

hayır yardım etmek her zaman iyidir belki birine yardım ettin diye zarar görebilirsin bu dünyada ama öteki tarafta kat kat mükafatını alırsın copelamaya gerek yok

kıyamette yarrağı yersin en fazla
its cope bu dünyada alçakgönüllü ol diyor cennete chad olcaksın diyor en eski PUA

Okey sen devam et babacım
dinlere incel cope u demek org safsatasıdır saf gençlerin ilimden soğuyup mal kalması için uydurulmuş bir psyoptur

• +1
Boş iş

• JFL
Somalideki musluman kardeşleri destelkiyoruz

• JFL
Reactions: maarda