Monarchy
Smiling in the face of your brother is charity
Translate(a.k.a greenpill. yoksa malarda gibi ucubeler türemeye devam edecek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Translate(a.k.a greenpill. yoksa malarda gibi ucubeler türemeye devam edecek
ne yapıyorsun mesela anlat biraze işte yapıyorum zaten. daha zor tabikide ama imkansız değil. genetik çopluk olduğum için hergün 5 kez domalıp afrikaalra fidye vermeme gerek yok.
i said we need to raising religion of islam in turkish subforumTranslate(
bişey yaparken ben tehliklei gangster demiyorum sadece hayatı zevke yaşıyorum diyorum metafizik, olümden sonra vs. takmıyorum diyorum. fidye derken orasını şaka yaptım ama islamda başkalarına yardım etmek iyi bişey olsada bizim sanayi rekabetçi toplumda kötü. başkaları tarafından eziliyorsun bide oldükten sonra bana ne olcağı önemli değilne yapıyorsun mesela anlat biraz
fidye kısmını anlamadım ne demek istiyorsun
Nice man keep spreading the truthi said we need to raising religion of islam in turkish subforum
bişey yaparken ben tehliklei gangster demiyorum sadece hayatı zevke yaşıyorum diyorum metafizik, olümden sonra vs. takmıyorum diyorum. fidye derken orasını şaka yaptım ama islamda başkalarına yardım etmek iyi bişey olsada bizim sanayi rekabetçi toplumda kötü. başkaları tarafından eziliyorsun bide oldükten sonra bana ne olcağı önemli değil
islam zevk almayın demiyor zaten amk hem bu dünyaya hem ötekine odaklan diyorhayatı zevke yaşıyorum diyorum
hayır yardım etmek her zaman iyidir belki birine yardım ettin diye zarar görebilirsin bu dünyada ama öteki tarafta kat kat mükafatını alırsın copelamaya gerek yokama islamda başkalarına yardım etmek iyi bişey olsada bizim sanayi rekabetçi toplumda kötü.
kıyamette yarrağı yersin en fazlaoldükten sonra bana ne olcağı önemli değil
thanks broNice man keep spreading the truth
its cope bu dünyada alçakgönüllü ol diyor cennete chad olcaksın diyor en eski PUAislam zevk almayın demiyor zaten amk hem bu dünyaya hem ötekine odaklan diyor
hayır yardım etmek her zaman iyidir belki birine yardım ettin diye zarar görebilirsin bu dünyada ama öteki tarafta kat kat mükafatını alırsın copelamaya gerek yok
kıyamette yarrağı yersin en fazla
kral geldi ya adamın dibi
Okey sen devam et babacım
anlamadım açar mısın biraz dahaits cope bu dünyada alçakgönüllü ol diyor cennete chad olcaksın diyor en eski PUA
dinlere incel cope u demek org safsatasıdır saf gençlerin ilimden soğuyup mal kalması için uydurulmuş bir psyopturOkey sen devam et babacım
boş olmayan şey nedir kankaBoş iş