Subhumandan htn ye yolculuk p

S

s1lverhand

Iron
15 yasinda 160 boyunda 167 kilo subhuman bir lavuktum 187 ye ciktim spor yaptim 90 kilodan fazla kilo verdim sarkan deriler icin 5 farkli ameliyat gecirdim ve softmaxx ile bu forumda lmtn mmtn civari ratelendim suanda bile kizlardan ilgi ve iltifat gorecek noktaya geldim ancak baslamisken gidebildigim kadar gitmek istedigimden failolarimi duzeltmek icin canthoplasty, alt goz kapagi yag konumu degistirme infraorbital malar implant paranasal implant rhinoplasti oldum iyilestikten sonra before after paylasacagim paylasma amacim asla bitmedigini kanitlamak her yarragima over suna over buna over deniyor ancak tek bir hayatiniz var baska bir hayatta diyip gecmeyin
IMG 2360

• +1
Reactions: Dxddxx1, blacmetal666333, stacyworshipper and 3 others
baran ne adamsın bilader

• JFL
Reactions: enes batur agartha, Serialsuicide, susisesi and 8 others
ebeyin amı sen kimsin amq

lan valla mog yiyici

• JFL
Reactions: nikolata, Iranidnordid, Trenmaxx1 and 1 other person
benim kimseyle paylasacak ekmeğim falan yok

• JFL
  • +1
Reactions: googlegemini, veneficus, wendler3939 and 3 others
160 167 kilo

• JFL
Reactions: nikolata, isotretmaxq, veneficus and 5 others
15 yasinda 160 boyunda 167 kilo subhuman bir lavuktum 187 ye ciktim spor yaptim 90 kilodan fazla kilo verdim sarkan deriler icin 5 farkli ameliyat gecirdim ve softmaxx ile bu forumda lmtn mmtn civari ratelendim suanda bile kizlardan ilgi ve iltifat gorecek noktaya geldim ancak baslamisken gidebildigim kadar gitmek istedigimden failolarimi duzeltmek icin canthoplasty, alt goz kapagi yag konumu degistirme infraorbital malar implant paranasal implant rhinoplasti oldum iyilestikten sonra before after paylasacagim paylasma amacim asla bitmedigini kanitlamak her yarragima over suna over buna over deniyor ancak tek bir hayatiniz var baska bir hayatta diyip gecmeyinView attachment 5691469
Mirin,paylaşırsan etiketle beni

Mirin,paylaşırsan etiketle beni
Kanka follow atabilirsin istersen hem burada paylasip hem de yeni insta hesabi felan acip paylasacagim

• +1
Reactions: veneficus and Dxddxx1