susisesi ciddi overdose amk

susisesi

susisesi

Hypertolerator to every single substance on earth
200mg modafinil
10mg memantine
150mg pregab
40mg baclofen
100mg lamotrigine
700ml şarap

kafam oyle bi donuyo ki aq girdapta gibiyim şarap içeli 4 saat oldu hala yarra yemiş durumdayım

• +1
  • So Sad
Reactions: Thrill, Fridx, szenn and 1 other person
@kurdistan @wetwipes @yigittsaint @

• +1
Reactions: yigittsaint and NoxInfernum
ya amk ben bu kızla galiba monogamous comitted ilişkiye girdim ya ds giriyorum slaylicem birden fazla kızla takılcam dedim kız o kadar tatlo ki üzersem kendimi öldürürüm amk kafamı sikiyim bu duruma nasıl dustum sadece ons canavari olfektim basim hala donuyo mesela bugün clubfsyim bi kız ellenmedik yerimi bırakmadı normalde sevşnitim kızı üzüfem eiye bok gibi hissediyoeum lafamo sikiuim

bide @Resistance. nolfu amk dc fln gelsene konusalim iyi misin babus

• +1
beyler ölüyom amk iq şu an <50

• +1
hgh pinleyip melatonin alcam şimdi en son bu kadar sarhoş olduğumda swagi ile konuşuypfuk göbeğim kanamıştı amk umarım hecerimim

• Woah
  • +1
ya looksmaxi de sikiyim amk sadece testo basıp drugmaxxlemek çok mantıjlı geliyo mood için

• +1
bi zamanlar asiri ucube bi alkoliktim öğrenci temsilcisi ve onur kurulı başkanı falandım ama okula resmen sabah içip yeliyodım termosa başleys kajbe koyuyodum mal ergen edgy bi flaskim vwrdı iç cebime koyıp çaktırmadan viski iöiyofum okulda aq ne ergen ucube malmışım diye bakupruö şimri sonea 16 yaşına galan girince bırakıtım alkolijliği ama şimri o yolra ilerliyorum sırf çok alkol iftihimfen isotret doz düşürüp anavar bıraktım

• +1
Reactions: jsbera, yigittsaint and NoxInfernum
ben bi yolda gidiyom da sonunda nolfak hikmiurum gençliğime yazık mı ediyorum beyler

• +1
dışarı çıkmadan önde hidrokortizon sürmeye başladığım için artık burnum hep soğuk neden bilmiyorum burnumu mu siktim ama daha küçük oldu

• +1
beyler ben cidden korkmaya başlafım amk biraz dizi izleyip yatçam fa bulanık ve çift görüyorum her şeyin altında yeşil kırmızı bişeyler var ya yatarsam ve uyanmazsma diye korkuyorum

• +1
yatiyom aq umarim cns veya solunum depresyonundan ölmem beyker ölürsem de hani düşünüyorum çok mu kötü bilmiyorum neyse ölmem herhalde iyi geceler umarım yarın uyanırım sizi sevşyorum

• +1
  • Love it
yatiyom aq umarim cns veya solunum depresyonundan ölmem beyker ölürsem de hani düşünüyorum çok mu kötü bilmiyorum neyse ölmem herhalde iyi geceler umarım yarın uyanırım sizi sevşyorum
Biz de seni seviyoz canim yat uyu zibar saat 5 oldu,

Boyle ölüm mölüm de düşünme tm ?

optum

• +1
Reactions: jsbera and yigittsaint
so sad so sad

• JFL
  • +1
Reactions: yigittsaint, Throw_Away and Gordon Freeman
okumadim panpa

200mg modafinil
10mg memantine
150mg pregab
40mg baclofen
100mg lamotrigine
700ml şarap

kafam oyle bi donuyo ki aq girdapta gibiyim şarap içeli 4 saat oldu hala yarra yemiş durumdayım
Cardarine overdose denesene knk ise yararsa bende yapcam

ölmedim beler

• +1
Reactions: szenn and yigittsaint