B
Buddymaxxer
Iron
title
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ananigece tok karnına yattığında sabah deli gibi aç kalkıyorsan bu hormonun yerinde olduğunu gösterebilir
Tam tersi gece aç yatıp sabah tok kalkman lazımgece tok karnına yattığında sabah deli gibi aç kalkıyorsan bu hormonun yerinde olduğunu gösterebilir
growth hormon yağ yakımı yapar ve sindirimde etkisi var growth hormonun eksikse ve yeterli besini yakamıyorsa sabah tok uyanırsın orjinal mk677 kullanananların aç hissedip daha cok yemek yiyip daha fazla kilo alması buna bi ornektirTam tersi gece aç yatıp sabah tok kalkman lazım
Değişiyor o bazen aç kalkıyorum bazen pek aç olmuyorum ama çok yemek yiyenlerdenimgrowth hormon yağ yakımı yapar ve sindirimde etkisi var growth hormonun eksikse ve yeterli besini yakamıyorsa sabah tok uyanırsın orjinal mk677 kullanananların aç hissedip daha cok yemek yiyip daha fazla kilo alması buna bi ornektir
boyun genetik potansiyelin altında olmasıda bir işaret midir sencegece tok karnına yattığında sabah deli gibi aç kalkıyorsan bu hormonun yerinde olduğunu gösterebilir
pek sanmıyorum kanka plaklarına baktır kapalıysa yapacak birşey yok ben 1. sınıftan lise 2ye kadar sınıfımdaki herkesi heightmogladım şuan 183um uzamam azaldı ama hala uzuyorumboyun genetik potansiyelin altında olmasıda bir işaret midir sence
yaşın kaçtı bu aradaboyun genetik potansiyelin altında olmasıda bir işaret midir sence
kanka 16 sonlarındayım plaklar açık ama kapanmak üzere. uzaması durdu ve genetik potansiyelin altındayım amqyaşın kaçtı bu arada
birden boy atacağını sanmıyom belki 180 falan olursun heralde sabah esneme yapsan bide hormonlari duzeltswnkanka 16 sonlarındayım plaklar açık ama kapanmak üzere. uzaması durdu ve genetik potansiyelin altındayım amq
183 olmam lazımdı en az 178.7 yim (hastane ölçümü)
hormonlarımda absürt birşey yok. sadece hgh igf1 felan baktırma imkanım bayağı zorbirden boy atacağını sanmıyom belki 180 falan olursun heralde sabah esneme yapsan bide hormonlari duzeltswn
O ne oluyor makine mi(hastane ölçümü)
basit bi makine evetO ne oluyor makine mi
1 tl atılan mibasit bi makine evet