Tahlil yaptırmadan büyüme hormonu seviyemiz vs hakkında tahmin yapılabilir mi?

gece tok karnına yattığında sabah deli gibi aç kalkıyorsan bu hormonun yerinde olduğunu gösterebilir

• +1
Reactions: Zodiac
gece tok karnına yattığında sabah deli gibi aç kalkıyorsan bu hormonun yerinde olduğunu gösterebilir
Tam tersi gece aç yatıp sabah tok kalkman lazım

Tam tersi gece aç yatıp sabah tok kalkman lazım
growth hormon yağ yakımı yapar ve sindirimde etkisi var growth hormonun eksikse ve yeterli besini yakamıyorsa sabah tok uyanırsın orjinal mk677 kullanananların aç hissedip daha cok yemek yiyip daha fazla kilo alması buna bi ornektir

growth hormon yağ yakımı yapar ve sindirimde etkisi var growth hormonun eksikse ve yeterli besini yakamıyorsa sabah tok uyanırsın orjinal mk677 kullanananların aç hissedip daha cok yemek yiyip daha fazla kilo alması buna bi ornektir
Değişiyor o bazen aç kalkıyorum bazen pek aç olmuyorum ama çok yemek yiyenlerdenim

• +1
Reactions: Deleted member 100697
boyun genetik potansiyelin altında olmasıda bir işaret midir sence

boyun genetik potansiyelin altında olmasıda bir işaret midir sence
pek sanmıyorum kanka plaklarına baktır kapalıysa yapacak birşey yok ben 1. sınıftan lise 2ye kadar sınıfımdaki herkesi heightmogladım şuan 183um uzamam azaldı ama hala uzuyorum

yaşın kaçtı bu arada
kanka 16 sonlarındayım plaklar açık ama kapanmak üzere. uzaması durdu ve genetik potansiyelin altındayım amq
183 olmam lazımdı en az 178.7 yim (hastane ölçümü)

kanka 16 sonlarındayım plaklar açık ama kapanmak üzere. uzaması durdu ve genetik potansiyelin altındayım amq
183 olmam lazımdı en az 178.7 yim (hastane ölçümü)
birden boy atacağını sanmıyom belki 180 falan olursun heralde sabah esneme yapsan bide hormonlari duzeltswn

birden boy atacağını sanmıyom belki 180 falan olursun heralde sabah esneme yapsan bide hormonlari duzeltswn
hormonlarımda absürt birşey yok. sadece hgh igf1 felan baktırma imkanım bayağı zor
3 ayda bir kan veriyorum zaten keyfi olarak

hormonlarda şüphen varsa endokrinolojiye gideceksin dostum