Me-Mania
Lost in the delusion
- OP
:dYeni kız hesabı açıp instadan kızın yakın arkadaşı ol ve kendini full öv sonra daha da delirt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
:dYeni kız hesabı açıp instadan kızın yakın arkadaşı ol ve kendini full öv sonra daha da delirt
hardcore sikişDAHA DAKÖTÜSİK
İÇİNE İŞEDAHA DAKÖTÜSİK
kanka kızın fetişleri görsen varya yemin ederim psikolojik sorunları fln var dersin ağzına tükürmemi istemişti bir ara amkİÇİNE İŞE
orda ben tükürseydim kız sonraki güne ülke değiştirirdikanka kızın fetişleri görsen varya yemin ederim psikolojik sorunları fln var dersin ağzına tükürmemi istemişti bir ara amk
nsaip olmasın knkorda ben tükürseydim kız sonraki güne ülke değiştirirdi
aminnsaip olmasın knk
beni görebilmek için kabul eder glb nerde yaşıyonkizi bulusma ayagina cagir ben kiza tecavuz ediym pesini birakir
ya kardesim feminizme ne ihtiyac var haha kadinlar daha ustte goruluyo zaten haha feminazi hahahakizi bulusma ayagina cagir ben kiza tecavuz ediym pesini birakir
Knk kızı dateye çağır yanında geğir osur sıçtıktan sonra sifonu çekmiyorum ellerimi yıkamıyorum dildo aldım her gece kendime sokuyom falan de yani öyle chad chadlite falan değilsen bi kızı kendinden soğutmak zor değilknk bu dediklerinin hepsini yaptım belki soğur benden beni kullanıyor der fln diye işte ben bıraktım olm zaten kız bırakmıyor sorun o ciddiye aldı evlenmek falan istiyor amk benle ciddi ilişki yada uzun ilişiki adamı değilim ben
kendimide o kadar aşşağılamiyim amk benimde bir onurum gururum var yani adam akıllı bir şekilde halletmeye çalışıyorum bunu geğirme ve ossurmayı yaptım ztnKnk kızı dateye çağır yanında geğir osur sıçtıktan sonra sifonu çekmiyorum ellerimi yıkamıyorum dildo aldım her gece kendime sokuyom falan de yani öyle chad chadlite falan değilsen bi kızı kendinden soğutmak zor değil
Ya da sik ama hep erken boşal![]()
Harbiden amk ya ne güzel kızı bulmuşsun çatır çutur sikPass the controller bhau
ya sizi bilmem ama htb bana göreKızın rate ne bu arada
DAHA NE İSTİYON???kanka kızın fetişleri görsen varya yemin ederim psikolojik sorunları fln var dersin ağzına tükürmemi istemişti bir ara amk
Baba siz kaç yaşındasınız amkKnk kızı dateye çağır yanında geğir osur sıçtıktan sonra sifonu çekmiyorum ellerimi yıkamıyorum dildo aldım her gece kendime sokuyom falan de yani öyle chad chadlite falan değilsen bi kızı kendinden soğutmak zor değil
Ya da sik ama hep erken boşal![]()
LAN İSTEMİYOMMMMMMDAHA NE İSTİYON???
Daşşağına diyom aqBaba siz kaç yaşındasınız amk
atmasanda söverizknk buraya fln atsam anama Allahıma söversiniz ama evet güzel
Sosadatmasanda söveriz
aslanlarımatmasanda söveriz
20-40 arası bisiBaba siz kaç yaşındasınız amk
geçende 13 22 değilmiydi ya o20-40 arası bisi
Şimdiye kadar sovmedigimizi düşündüren neydiknk buraya fln atsam anama Allahıma söversiniz ama evet güzel
@StuntmanMike20-40 arası bisi
13-26 da olabilir hatirlamiyom muhtemeln 13-26fur13-22 asla demedim
16-26 dedim
he evet işte13-22 asla demedim
16-26 dedim
niye öyle dedinki yaŞimdiye kadar sovmedigimizi düşündüren neydi
niye böyle bişey düşünüyosun dicektimde sen düşünürsün doğalDüşünsenize gelecekteki karınız me-mania'nin çatır cutur sikip atıp bıraktığı kadın oluyor ne zaman seks yapsanız onun kendisini siktigini düşünerek boşalıyor
Acı verici değil miniye böyle bişey düşünüyosun dicektimde sen düşünürsün doğal
Cok iyi söyledinWHIP IT OUT BRUV
EN XIZLI ZAMANLARIMIZDA 3 HATUNU AYNI ANDA YÜRÜTÜYODUM EŞŞEK 1 KIZI KONTROL EDEMİYOR
SENDEN İSTEDİĞİM TEK BİR ŞEY VAR EVLAT
O KIZA BIRAKABİLDİĞİN KADAR BÜYÜK BİR ENKAZ BIRAK Kİ KIZIN HAYATINA GİRECEK ERKEKLERİN İŞLERİ KOLAYLAŞSIN
#ERKEKDAYANIŞMASI
SÜRTÜNME ÇOCUK OTOBANA DOĞRU FIRLATILIRSIN OKCok iyi söyledin
Bunlari söyleyen ağzına vereyim uf
Sen değil miydin escinselposting'den ban yiyenSÜRTÜNME ÇOCUK OTOBANA DOĞRU FIRLATILIRSIN OK
NE ANLIYOSUNUZ GÖT SİKMEKTEN AQSen değil miydin escinselposting'den ban yiyen
aslan abimNE ANLIYOSUNUZ GÖT SİKMEKTEN AQ
KADININ SICAKLIĞINI HİSSEDEBİLECEĞİNİZİ Mİ ZANNEDİYOSUNUZ
1000 TANE DELİĞİ BİR AMCIĞA DEĞİŞMEM
keşke bende yaşasamyaw amınakodumun kızı salmıyor peşimi kaç defa aldattım kendimden nefret ettirmeye çalıştım gerizekalı bana o süreçler içerisinde daha da bağlandı bende pezevengim de yani kız iyi saf temiz birisi yaw neden beni bu kadar seviyorsun diyorum ilkim sen olduğun için diyor hay onu siken kafamı sikiyim evimi de öğrenmiş amk dün akşam önünde durarak foto atmış yakında eve de girmeyi dener bu amk napıcam yardım
mhtb-hhtbya sizi bilmem ama htb bana göre
Yok ya ama seksi kız yalan yok alinmaca yokmhtb-hhtb
bilmiom ben oyle rateledim barancimYok ya ama seksi kız yalan yok alinmaca yok
nie boyle oluyo sanaBenim de vardı bi tane böyle ama lmtb bir şeydi aq bize denk gelmez seksisi
Yurtdışında bakire yok.nie boyle oluyo sana